Bank Norwegian Arvostelu

banknorwegian.fi

Bank Norwegian As on jo monelle suomalaiselle tuttu rahoitusyhtiö. Tämä kulutusluottoja myöntävä norjalainen rahoitusalan toimija on päässyt suomen markkinoille loistavasti myös tehokkaan markkinoinnin ansiosta. Yhtiö tarjoaa lainaa ilman vakuuksia ja rahat saa tilille nopeasti myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Kyseessä on vuonna 2007 perustettu vakavarainen yhtiö. Bank Norwegian Finland aloitti toimintansa vuonna 2015, joten muutaman vuoden ajan suomalaiset ovat voineet hakea lainaa tämän luotettavan yhtiö kautta. Skandipankit ovat muutenkin kasvattaneet suosiotaan suomalaisten keskuudessa. Vain muutamassa vuodessa tästä Suomen markkinoilla uudehkosta toimijasta on jo ehtinyt tulla melko suosittu suomalaisten lainahakijoiden joukossa.

Mikä Bank Norwegian?

Etenkin lentoyhtiö Norwegian on suomalaisille tuttu yhtiö. Bank Norwegian on kuitenkin kuluttaja markkinoille suunnattu nettipankki, joka tarjoaa yksityisille asiakkaille lainaa, luottokortteja ja säästötilejä. Perinteisiä pankkipalveluita ei kuitenkaan tarjota, eli esimerkiksi tavallista käyttötiliä tämän nettipankin kautta ei esimerkiksi voi avata. Pankin nimi kuitenkin juontaa juurensa juuri edellä mainitusta lentoyhtiöstä, koska se on tämän rahoitusyhtiön osaomistaja. Suomen lisäksi Bank Norwegian toimii myös Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Pankilla ei kuitenkaan ole Suomessa erillistä sivuliikettä, kuten usein on ulkomaisten pankkien kohdalla, vaan Norwegian toimii ikään kuin rajojen yli verkossa. Asiakkaan kannalta tällä ei juurikaan ole merkitystä, sillä kulutusluottoja myöntävät rahoitusyhtiöt keskittävät toimintansa yleensäkin verkkoon, eikä asiakaspalvelu yleensä saa ollenkaan paikan päällä, vaan käytännössä kaikki asiointi tapahtuu verkossa. Suomalainen asiakas voi siis hoitaa kaiken asioinnin suomeksi, omalla äidinkielellään.

Lainaa voi Bank Norwegianin kautta hakea 1000-60 000 euron väliltä. Entistä rajaa 50 000 on edelleen nostettu 60 000 euroon. Laina-aika on 1-15 vuotta. Kannattaa myös huomata, että lainatarjousten korot saattavat vaihdella paljonkin: korot vaihtelevat 8,99-22,49 prosentin välillä. Alimmillaan lainaa voi siis saada jopa alle 9 prosentin korolla, mikä on markkinoiden alhaisimpia korkoja, mitä kulutusluottoihin tulee. Lainaa tulee kuitenkin mukaan myös muita pieniä kustannuksia. Lainasta peritään esimerkiksi erillinen avausmaksu ja lainaan tulee 5 euron tilinhoitomaksu per kuukausi. Kannattaa aina tutustua kaikkiin lainan ehtoihin ja kustannuksiin ennen lainan hyväksymistä.

Lainaa voi hakea 23-vuotta täyttäneen henkilöt, joilla ei ole kontollaan maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi henkilön tulee olla asunut Suomessa vähintään 36 kuukautta. Pankki tekee aina henkilökohtaisen luottokartoituksen, ennen kun se myöntää lainaa. Tämä on aina myös lainanhakijan etu, koska lainaa voidaan myöntää vain aidosti maksukykyiselle henkilölle. Periaatteessa syy lainan hakemiseen voi olla mikä tahansa: auto, asunto, remontti tai ihan vaan perinteisen kulutusluoton hakeminen. Lisäksi voit hakea yhdistelmä lainaa vanhojen lainojen yhdistämiseksi. Ilmaisen hakemuksen täyttäminen verkossa ei voisi olla helpompaa. Voi olla kannattaa myös kilpailuttaa nykyinen lainasi Norwegianin kautta, sillä saatat saada lainallesi huomattavasti paremmat ehdot ja alhaisemman korkoprosentin.

Jokainen hakija tarvitsee hakemuksen tekemiseen nettipankkitunnukset. Lainaa ei yleensä voi saada ilman säännöllisiä tuloja. Lisäksi lainansaantimahdollisuuksia etenkin isojen summien kohdalla voi parantaa hakemalla lainaa yhdessä toisen hakijan kanssa. Tällöin myös korko saattaa olla joskus alhaisempi, koska yhdessä haetussa lainassa on pankin kannalta pienemmät riskit.

Miten haen kulutusluottoa?

Kuten sanottu hakemus on todella helppo täyttää verkossa. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja aina täysin ilmaista, eikä itse hakemuksen tekeminen vielä sido mihinkään. Voit helposti kirjata hakemukseen haluamasi lainasumman, omat henkilötiedot, sähköpostin sekä puhelinnumeron. Lainapäätöstä ei yleensä tarvitse odottaa kauaa. Kannattaa kuitenkin täyttää hakemus huolella, koska se saattaa vaikuttaa esimerkiksi siihen, kuinka hyvän koron lainallesi saat. Silti hakemuksen täyttämiseen ei mene sen kauempaa kuin viisi minuuttia, ja sen voi tehdä vaikka omalta älypuhelimelta. Sen vaikeammasta jutusta ei siis ole kysymys.

Usein hakemus hoituu jopa kokonaan ilman liitteitä, mutta joskus Bank Norwegian saattaa kuitenkin pyytää todistusta tuloista. Sen voi kuitenkin toimittaa helposti sähköisesti. Kyseessä on siis todella yksinkertainen pankkilaina, jonka tarjoaa iso ja vakaa yritys varmalla ammattitaidolla.

Ota lainaa arjen tarpeisiin tai yhdistä kalliit lainasi

Voit ottaa lainaa arjen tarpeisiin tai muihin isompiin hankintoihin, sillä lainaa saa jopa 60 000 euroon saakka. Voit myös yhdistää kalliit lainaksi yhdeksi isommaksi lainaksi Norwegianin kautta. Tällöin lainan kuluissa voidaan säästää jopa huomattavia rahasummia. Näihin voi yhdistää myös omat luottokorttimaksut ja osamaksusopimukset. Näin sinun ei tarvitse huolehtia jokaisesta maksusta erikseen, vaan voit maksaa kaikki lainat helposti yhdessä köntässä. Lainojen uudelleen järjestely ei maksa mitään, vaan mahdollisuutena on ainoastaan säästää rahaa.

Ennen lainan ottamista, lainoja kannattaa aina vertailla. Jos olet kuitenkin päätynyt ottamaan kalliin kulutusluoton, voit silti edelleen kilpailuttaa lainasi Norwegianin kautta. Myös tämä voidaan tehdä ilman mitään ylimääräisiä kustannuksia Norwegianin kautta. Bank Norwegian yhtenä edullisimmista lainapalveluista korkojen suhteen pitää todella paikkaansa. Lainan kilpailuttaminen kannattaa siis niin uuden kuin vanhan lainan kohdalla. Useiden pienien lainojen yhdistäminen kannattaa melkein aina, sillä kuluissa on usein päällekkäisyyksiä niin korkojen kuin muidenkin kulujen suhteen. Asiakkaan ei tarvitse erikseen toimittaa tietoa vanhoista lainoista, vaan riittää, että täytät lainahakemuksen verkossa. Voit vain hakea tarvitsemasi summan ja kirjata lainahakemukseen, että aiot käyttää rahat vanhojen lainojen poismaksamiseen.

Miksi Bank Norwegian?

Jos pohdit, mistä saada pikalainaa heti, kannattaa harkita Bank Norwegiani, sillä kyseinen rahoitusliike tarjoaa markkinoiden edullisimpia lainoja. Yhtiö on erittäin vakavarainen ja luotettava. Myös turvallisuusseikat ovat tässä nettipankissa aivan huippuluokkaa. Asiakas voi siis lainata rahaa turvallisin mielin, tietäen, että hän on turvallisissa käsissä.

Yhtiön palvelut verkossa ovat monia muita toimijoita edellä, ja sivuja on todella selkeä käyttää. Lainapäätöksen saa myös melkein välittömästi hakemuksen jättämisestä. Paljon helpommaksi ei lainapalvelu voisi enää muuttua. Myös korot ovat edullisempia kuin monella muilla lainapalveluilla.

Yhteenveto

Bank Norwegian on saanut nopeasti hyvän maineen Suomen lainamarkkinoilla. Vaikka kokemusta on Suomessa takana vain muutaman vuosi, on yritys ollut olemassa jo vuosikymmenen ajan. Tämä antaa pankille vankan pohjan. Olet siis varmasti luotettavissa käsissä tämän rahoitusyhtiön kanssa. Bank Norwegian eroaa monesta suomalaisesta kulutusluottoja myöntävästä yrityksestä. Ensinnäkin se myöntää lainaa jopa 60 000 euroon saakka, mikä on poikkeuksellisen korkea lainasumma niin sanottujen pikalainojen markkinoilla. Lisäksi pankki tarjoaa myös muita palveluita. Voi siis hyvinkin olla kannattavaa keskittää laina-asiansa tähän pankkiin.

Lainaa saa tämän pankin kautta todella kilpailukykyisin hinnoin. Alimmillaan korot ovat jopa alle yhdeksän prosentin. Niin alhaisia korkoja voi olla joskus vaikea löytää pikalainojen parista. Vaikka yritys ei olekaan suomalainen, on se takana korkeaa skandiosaamista. Skandipankkien suosio on viime vuosina kasvanut merkittävästi myös suomalaisten keskuudessa ja ne antavat hyvän vaihtoehdon monelle suomalaiselle rahoitusalan toimijalle. Vaikka yhtiön omistus onkin ulkomailla, voi suomalainen asiakas silti hoitaa kaiken asioinnin omalla äidinkielellään, sillä mukana on myös suomalaisista huippuosaajista koostuva tiimi. Älä siis missaa tätä lainanantajaa, jos harkitset kulutusluoton ottamista!

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI