Blue Finance Arvostelu

bluefinance

Blue Finance Oy on yksi alan johtavia pikalainoja myöntäviä yrityksiä Suomessa. Lisäksi Blue Finance on suomalainen ja suomalaisessa omistuksessa oleva yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Turussa. Kyseessä on luotettava ja läpinäkyvä yritys: Blue Finance Oy on merkitty Etelä-Suomen aluehallintaviraston ylläpitämään Luotonantajarekisteriin.

Blue Finance on joskus saanut huomautuksia korkeista lainakoroistaan mutta nykyään yhtiöltä löytyy kuitenkin myös kulutun ensilaina. Yhtiö on palvellut suomalaisia laina-asiakkaita jo vuosien ajan ja on vakiinnuttanut paikkansa Suomen lainamarkkinoilla. Yhtiö on merkitty kaupparekisteriin vuonna 2011.

Luotettava pikalainayhtiö

Blue Finance tekee yhteistyötä monien eri yhteisöjen ja yritysten kanssa Suomessa. Yhtiö on kasvanut nopeasti pikavippi-markkinoiden laajenemisen myötä Suomessa. Blue Finance on halunnut mahdollistaa pikalainan saamisen mahdollisimman monelle suomalaiselle kuluttajalle. Siksi he ovatkin toivottaneet uusia pikavippiasiakkaita sankoin joukoin tervetulleiksi. 18-72 vuotiaat Suomen kansalaiset ovat voineet saada Blue Finance lainaa arjen menojen tasapainottamiseksi sekä omien haaveiden toteuttamiseksi. Lainaa voi hakea verkosta helposti ilman vakuuksia jopa 2000 euroon saakka.

Vastuullista pikalainaa

Blue Finance haluaa kuitenkin myöntää lainaa vastuullisesti: lainaa ei myönnetä ollenkaan maksuhäiriömerkinnän omaaville. Kaikki suomalaiset, joilla on perusasiat kunnossa voivat saada lainaa Blue Financen kautta.

Kannattaako ottaa Blue Finance lainaa?

Rahan tarve voi joskus yllättää nopeastikin. Blue Finance kautta voit hakea lainaa yllättävien menojen kattamiseen nopealla aikataululla. Lainanhakuprosessi on nopea ja vaivaton. Blue Finance haluaa palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Voit nostaa esimerkiksi nopean pikavipin 100-700 euron väliltä. Kannattaa muistaa, että ensilaina on kuluiltaan kokonaan ilmainen. Blue Finance joustoluotto taas antaa käyttöösi 2000 euron luottorajan, jonka turvin voit nostaa rahaa silloin, kun sitä eniten tarvitset.

Blue Finance lainat

Blue Finance lainoja kannattaa vertailla netissä: katso kaikki tarjoukset osoitteessa bluefinance.fi. Monet suomalaiset ovat hyödyntäneet Blue Finance:n ilmaisen ensilainan. Tämä pieni pikavippi on muutaman sadan euron luokkaa ja on kuluiltaan täysin ilmainen. Parhaassa tapauksessa voit saada pikavippisi lainapäätöksen heti ruudulle. Saat Blue finance rahat tilille heti, kun pikavippi on myönnetty, eikä turhia viiveitä pitäisi syntyä. Blue Financen kanssa sinun ei tarvitse toimittaa asiakirjoja tai tehdä Instantor-tarkistusta.

Lainan hakeminen on siis helpompaa kuin monella muulla lainanmyöntäjällä, jotka vaativat todistuksia tuloista tai erilaisia tarkastuksia. Blue Financen kanssa lainanhakuprosessi ei vaadi sinulta mitään ylimääräistä. Myöskään pikavipin takaisinmaksulla ei ole mikään kiire: saat pikavipillesi jopa vuoden laina-ajan ja voit maksaa lainan takaisin kuudessa erässä vuoden kuluessa siten, että lyhennät lainaa vain joka toinen kuukausi. Blue Finance on siis todella avokätinen lainan takaisinmaksun suhteen ja voi tehdä sen todella joustavaksi lainanhakijan kannalta. Tämä on varmasti yksi syys siihen, miksi Blue Finance on niin suosittu lainantarjoaja.

Blue Finance lainoja voi hakea helposti verkossa mutkattoman lainanhaluprosessin kautta. Blue Finance nosto tekstiviestillä on sikäli mahdollinen, että lainatarjouksen voi saada myös tekstiviestitse, jolloin lainatarjous on voimassa kuusi päivää.

Pikavipin lisäksi Blue Finance tarjoaa myös Joustoluottoa. Voit saada Blue Finance joustoluoton 2000 euron luottorajalla. Joustolaina on nykyisin suosittu lainanmuoto, joka toimii vähän niin kuin luottokortti. Myös Blue Finance on halunnut panostaa joustoluottopalveluihinsa ja niin rahan nostaminen kuin takaisinmaksu hoituu helposti ja vaivattomasti. Voit nostaa joustoluottoa vaikka joka viikko tai halutessasi koko lainan kerralla. Takaisinmaksuaika vaihtelee 3-34 kuukauden välillä lainasummasta riippuen. Lainan voi maksaa myös pois kerralla tai osamaksulla, kuten sinulle parhaiten sopii.

Miksi valita Blue Finance?

Blue Financen kautta pääset täyttämään nopean ja helpon lainahakemuksen. Alussa voit valita ensimmäisen nostosi summan ja myöhemmin nostaa lisää lainaa, mikäli tarve niin vaatii. Blue Finance lainahakemus on todella nopea täyttää ja pääset kirjatumaan palveluun kätevästi omien verkkopankkitunnuksien avulla.

Lainapäätöksen saa parhaimmillaan alle 15 minuutissa. Usein lainanhakija saa päätöksen välittömästi ja myös rahat saapuvat tilillesi heti. Paljon helpommaksi ei lainan hakeminen ja saaminen voisi enää mennä. Esimerkiksi joustoluoton kohdalla saat käyttöösi 2000 euron suuruisen luottorajan, jonka rajoissa voit tehdä nostoja niin usein kuin haluat. Nostojen tekeminen on todella helppoa, eikä erillisiä uusia lainahakemuksia tarvita.

Blue Financen verkkosivuilla voit helposti verrata eri lainoja keskenään ja päättää, mikä lainamuoto on itsellesi paras vaihtoehto. Jos tarvitset vain pienen täsmällisen summan, voi pikavippi olla sinulle hyvä vaihtoehto. Pikavippi voi tuoda suuren helpotuksen odottamattoman menon kohdalla ja Blue Financen kanssa sen voi maksaa pois varsin joustavasti. Joustoluotto taas tuo omaan talouteen turvaa pidemmäksi aikaa, kun rahaa voidaan nostaa lisää aina tarpeen mukaan. Mitään valtavan suurta summaa ei Blue Financen kautta ole mahdollista saada, mutta niin arjen kuin vapaa-ajan pieniin ja vähän suurempiin menoihin tämä lainapalvelu soveltuu mainiosti. Blue Financen kanssa voit myös vaikuttaa lainan eräpäivään ja tehdä tarvittaessa joustavan maksusuunnitelman, joka sopii sinun tarpeisiisi.

Lisäksi Blue Finance tarjoaa AIRO PayCard Mastercardin 500 euron luottorajalla. Luottokortti tulee kotiisi seuraavana postipäivänä ja kortilla voi maksaa kaikkialla, missä Mastercard on hyväksytty maksuväline.

Yhteenveto

Blue Finance on onnistunut luomaan lainapalvelun, joka tarjoaa monenlaisia etuja moneen muuhun lainanantajaan verrattuna. Vaikka yhtiötä on joskus kritisoitu kalliiksikin lainayhtiöksi, tarjoaa se kuitenkin esimerkiksi kulutonta ja korotonta ensilainaa pikavipin ottajalla. Yhtiöllä on monia etuja puolellaan Suomen lainamarkkinoilla. Lainanhakuprosessi on ehdottomasti helpoimmasta päästä, eikä mitään ylimääräisiä toimia tarvita lainanhakijan puolesta. Toiminta on Blue Financen puolelta nopeaa ja asiantuntevaa. Lainanhakuprosessin helppous lyö siis laudalta monen muun lainanantajan.

Blue Finance on turvallinen ja luotettava lainan antaja, ja sillä on kattava kokemus Suomen lainamarkkinoilla toimisesta. Lainaa voi hakea helposti millä tahansa laitteella: läppärillä, mobiililla tai tabletilla. Kun haet lainaa, näet lainan ehdot ja hinnat selkeästi.

Blue Finance asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään aina tarpeen tullen. Blue Finance on viime aikoina todella panostanut asiakaspalveluunsa palvellakseen asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Esimerkiksi pikavippeihin liittyviin kysymyksiin Blue Financen asiakaspalvelu vastaa arkisin klo 7-23 välisenä aikana jokaisena arkipäivänä. Blue Finance on sittemmin laajentanut asiakaspalvelun aukioloaikoja. Kattava ja laadukas asiakaspalvelu on tärkeä tekijä lainanantajaa valitessa ja tämän Blue Finance hoitaa varsin hyvin.

Käytössä on myös chat-palvelu, joka on monen lainanhakijan mieleen. Chatin kautta itseään mietityttävät asiat hoituvat helposti ja nopeasti. Pääset olemaan yhteydessä asiakaspalveluun kaikista vaivattomammin avaamalla Live Chat – yhteyden yhtiön verkkosivuilla. Voit olla heihin yhteydessä hieman perinteisemmin puhelimitse tai sähköpostilla. Kannattaa käydä myös lukemassa Blue Finance kokemuksia verkossa niin voit saada paremman käsityksen siitä, millainen lainanantaja oikein on kyseessä. Blue Finance online -palvelut myös ovat todella laadukkaat ja löydät vastaukset kysymyksiisi helposti ja vaivatta.

Ennen lopullisen lainapäätöksen tekoa kannattaa kuitenkin tutustua lainan ehtoihin ja kulurakenteeseen huolella. Blue Finance ei välttämättä ole se kaikkein edullisin vaihtoehto, joten lainoja kannattaa aina muistaa vertailla.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI