Credit24 Arvostelu

credit24

Credit24 on tunnettu luotonantaja Suomessa. Credit24 on IPF Digital Finland Oy:n tuotemerkki. IPF Digital Finland taas on Personal Finance Plc konsernia. Tämä kansainvälinen yritys toimii jopa yli 10 eri maassa, ja sillä on monia tuhansia työntekijöitä. Kaiken kaikkiaan kyseessä on laadukkaita luottotuotteita, lainoja ja luottolimiittejä tarjoava yritys. Lainaa voi hakea monenlaiseen eri tarpeeseen, ja kansainvälinen kokemus takaa lainatuotteiden laadun. Myös Credit24 Finland palvelee asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Credit24 online palvelut takaavat sen, että lainaa voi hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Myös Credit24 rahansiirto toimii nopeasti sekä helposti ja tarvittaessa saat rahaa nopeasti käyttöösi.

Kyseessä on myös vakavarainen konserni ja edelleen kasvava yhtiö. Myös Suomessa yhtiö on palvellut satojatuhansia suomalaisia asiakkaita, ja Credit24 tuotemerkki on tuttu monelle suomalaiselle. Credit24 laina palvelee asiakkaitaan aina parhaalla mahdollisella tavalla ja Credit25 rahat tilille nopeasti toiminto on monelle kuluttajalle houkutteleva vaihtoehto. IPF Digital kuuluu myös Etelä-Suomen aluehallintaviraston tuottamaan lupajärjestelmään, joten kyseessä on ehdottoman luotettava lainanantaja.

Credit24 on mainostanut verkossa asiakastyytyväisyyden olevan jopa yli 90 prosentin luokkaan, joten ei mikään ihme, että kyseessä on suosittu lainapalvelu Suomessa. Luottoa voi hakea ilmaiseksi ja vaille mitään sitoumuksia verkossa. Hyväksyt lainatarjouksen aina viime kädessä itse. Rahat ovat parhaassa tapauksessa tililläsi jopa 15 minuutin kuluessa. Credit24 asiakaspalvelu auttaa kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä, ja voit olla heihin yhteydessä niin puhelimitse kuin sähköpostilla. Lisäksi voit hyödyntää kotisivujen chat-palvelua, joka on todella kätevä tapa hoitaa laina-asioita nopeasti verkossa. Tarkemmat Credit24 yhteystiedot löytyvät helposti verkosta. Kannattaa kuitenkin aina tarkistaa Credit24 aukioloajat, jotta voit valita itsellesi parhaan ajan olla yhteydessä asiakaspalveluun.

Kannattaa ehdottomasti hyödyntää myös ensilainaajan edut ensimmäistä nostoa tehdessäsi. Credit24 nosto ensimmäisen kerran tehtynä on nimittäin kuluton. Credit24 on selvästi halunnut panostaa asiakkaiden tyytyväisyyteen ja on siinä myös ilmiselvästi onnistunut.

Mikä on Credit24 luotto?

Credit24 palvelun myöntämä luotto on niin sanottu jatkuva luotto. Lainaa voi hakea 100-4000 euron väliltä. Tyypillisesti laina-aika vaihtelee 3-36 kuukauden välillä. Kannattaa kuitenkin huomata, että kuluja kertyy vain nostetusta luotosta, joten jos et nosta lainaa, et myöskään maksa mitään takaisin. Voit siis hakea Credit24 luoton ilman kuluja ja nostaa rahaa aina tarvittaessa. Muista kuitenkin aina tarkastaa lainan kaikki korot ja kustannukset ennen lopullisen lainapäätöksen tekemistä. Credit24 korko on usein varsin kohtuullinen mutta lainan lopulliset kustannukset selviää saamastasi lainatarjouksesta.

Joku voisi kysyä, eikö credit24 pikavippi olisi parempi vaihtoehto. Todellisuudessa credit24 joustolimiitti on todella monipuolinen lainatuote, joka antaa kaikki pikavipin hyödyt. Joustolimiitissä on kuitenkin paljon etuja pelkkään pikavippiin nähden, koska voit nostaa rahaa käytännössä aina, kun sitä tarvitset. Lyhentäessäsi luottoa pois, saat luoton aina uudelleen käyttöösi, eikä sinun tarvitse joka kerta tehdä uutta lainahakemusta. Kyseessä on siis pitkäaikainen rahoitusratkaisu niin arjen kuin vapaa-ajan menojen kattamiseksi. Asiakas voi nostaa haluamansa summan omalle pankkitililleen joustavalla takaisinmaksuajalla. Parhaassa tapauksessa voit myös myöhemmin hakea luottorajan korotusta. Credit24 luottorajan korotus on hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitset rahaa sittenkin vähän enemmän. Credit24 luoton korotus saattaa olla mahdollista, mikäli et vielä ole saanut Credit24 palvelun maksimiluottorajaa käyttöösi.

Hae luottoa helposti verkossa

Kuten sanottu luoton hakeminen on helppoa ja täysin ilmaista. Luottopäätöksen saa Credit24:n kautta käytännössä heti. Kun olet täyttämässä lainahakemusta, voit tehdä helpon kirjautumisen palveluun. Credit24 kirjautuminen on nopea ja helppokäyttöinen palvelu, jossa pääset hakemaan lainaa nopeasti. Voit myös tarkastaa, jos saat käyttöösi Credit24 mobiilipalvelu toiminnon. Yhtiöllä on käytössään laadukkaat mobiilipalvelut, joihin kannattaa tutustua tarkemmin. Moni kuluttaja hoitaa laina-asiansa mielellään mobiilipalveluiden kautta.

Varmaa on kuitenkin se, että Credit24 mobiili versio yhtiön palveluista toimii aivan yhtä moitteettomasti kuin varsinainen verkkosivusto. Voit siis hakea lainaa myös oman mobiililaitteesi välityksellä. Moni asiakas toivoo myös Credit24 nosto tekstiviestillä mahdollisuutta mutta vaikuttaa siltä, että tekstiviesti nosto ei ole mahdollista ennen kuin olet varsinaisen mobiilipalvelun asiakas. Tekstiviestiä pääsee käyttämään kuitenkin viimeistään siinä vaiheessa, kun olet saanut oman mobiilipalvelun käyttöösi.

Ennen kun haet lainaa, kannattaa tarkastaa myös Credit24 ikäraja. Ikärajat vaihtelevat eri lainanantajien välillä. Ikääsi kuitenkin kysytään lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä, joten asian varmistamisen voi jättää myös hakemuksen täyttämisen yhteyteen.

Takaisinmaksu

Credit24:n kanssa asiakas saa itse päättää, kuinka nopeasti haluaa lainaa maksaa takaisin. Voit siis halutessasi maksaa kaiken kerralla, jos kyseessä on pieni lainasumma tai jopa 36 kuukauden maksuerissä. Voit rauhassa valita itsellesi sopivan kuukausierän määrän. Credit24 lupaa aina joustaa oman elämäntilanteesi mukaan. Kannattaa kuitenkin huomata, että lainan kustannukset nousevat laina-ajan pidentyessä. Moni kuitenkin haluaa maksaa lainaa takaisin pienissä kuukausierissä ja tämä on täysin mahdollista Credit24 palvelun avulla.

Credit24 lisäpalvelut

Credit24 tarjoaa myös kattavia lisäpalveluita asiakkailleen. Voit esimerkiksi ottaa käyttöösi Credit24 Turvan, jonka avulla voit pysäyttää oman maksuohjelman jopa 6 kuukauden ajaksi yllättävän tilanteen sattuessa. Tällaiset turvat ja vakuutukset saattavat tulla todelliseen tarpeeseen odottamattoman elämäntilanteen yllättäessä.

Credit24:n kanssa voit myös valita itsellesi parhaiten sopivan eräpäivän luottohakemuksen täyttämisen yhteydessä. Eräpäivää on mahdollista myös myöhemmin muuttaa pienestä lisäveloituksesta. Kaiken tämän voi hoitaa helposti yhtiön online palveluissa.

Maksuvapaan kuukauden voi saada myös ilman mitään ylimääräisiä turvia. Kannattaa kuitenkin huomata, että Credit24 Turvan kanssa maksumahdollisuudet ovat huomattavasti joustavammat. Joka tapauksessa asiakkaalla on kuitenkin mahdollisuus saada maksuvapaa kuukausi käyttöösi silloin, kun olet hoitanut edellisen laskun ajallaan. Jos laskujen maksun kanssa on ongelmia, kannattaa harkita ottavansa käyttöön Credit24 online-palvelu, jossa voit laittaa itsellesi maksumuistutuksen.

Yhteenveto

Credit24 on suosittu ja hyvin tunnettu lainapalvelu suomalaisten keskuudessa. Kyseessä on myös luotettava lainayhtiö, eikä lainaa myönnetä kuin maksukykyisille henkilöille.

Tarvittaessa voit olla yhteydessä Credit24 asiakaspalveluun, jossa he auttavat sinua kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä. Helpoiten saat informaatiota, kun käytät Credit24 kirjaudu palvelua, jolloin kaikki online palvelut tulevat käyttöösi. Credit24 nosto on jatkossa helppo tehdä joko verkon tai mobiilipalvelun välityksellä. Kannattaa käydä lukemassa Credit24 kokemuksia verkossa lisää, sillä jopa sadat tuhannet suomalaiset ovat ottaneet lainaa Credit24:n kautta. Kaikki netistä lainaa 2018 eivät varmasti ole yhtä edullisia kuin Credit24, joten kannattaa tutustua tähän lainantarjoajaan lähemmin yhtiön verkkosivuilla.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI