Easycredit Arvostelu

easycredit.fi

Easycredit myöntää suomalaisille asiakkaille kulutusluottoa 100-5000 euron väliltä. Lainaa voivat hakea 20-vuotta täyttäneet henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lainanhakijalla tulee olla myös suomalainen osoite sekä pankkitili saadakseen lainaa Easycreditin kautta. Periaatteessa Easycredit on melko tavallinen yksityisille henkilöille lainaa myöntävä rahoitusalan toimija.

Easycredit palvelu on jo monelle suomalaiselle tuttu lainanantajana. Yritys on toiminut Suomessa vuodesta 2006 lähtien, ja moni suomalainen on ottanut lainan tämän palvelun kautta. Kaikki lainat ovat käytännössä vakuudettomia kulutusluottoja. Lainan saamiseen ei siis tarvita erillistä takaajaa, vaan lainan saa ilman vakuuksia.

Lainan hakeminen on Easycreditin kautta helppoa ja vaivatonta. Lainahakemuksen voi hoitaa kokonaan verkossa ja lainatarjouksen saa jopa 15 minuutissa. Kannattaa huomata, että lainatarjouksen saaminen ei vielä sido lainanottamiseen, vaan asiakas tekee päätöksen vasta lainatarjouksen saatuaan. Lainan hakeminen on siis täysin ilmaista, eikä velvoita hakijaa vielä mihinkään. Siksi se on niin helppoa: valitse sopivin tarjous ja saatat saada itsellesi markkinoiden parhaan lainan.

Lainaa Easycreditiltä

Tosiaan lainaa voi hakea sadasta eurosta 5000 euroon saakka, kunhan kaikki lainan ehdot täyttyvät. Pääasia kuitenkin on, että asiakkaan maksukyky on kunnossa, eikä taustalla ole voimassa olevaa maksuhäiriömerkintää. Lainan saa nopeasti, joten se sopii hyvin myös äkilliseen ja nopeaan lainantarpeeseen. Kyseessä on siis kertaluontoinen laina, joka otetaan usein nopeallakin aikataululla. Kannattaa aina muistaa, että lainaa ottaessa lainoja kannattaa aina verrata, koska siten voidaan helposti säästää rahaa lainan koroissa.

Lainan todellinen vuosikorko on 49,90 prosenttia, mikä on varsin tavallinen korko markkinoilla oleville kulutusluotoille. Kalleimmasta päästä Easycreditin laina ei ole, mutta kannattaa silti aina verrata tarjolla olevia lainatarjouksia. Nykyään markkinoilla on myös todella edullisia kulutusluottoja. Parasta kuitenkin on, että Easycreditin kautta lainapäätökseen saa käytännössä heti ja myös rahat ovat nopeasti tililläsi sen jälkeen, kun olet hyväksynyt lainapäätöksen.

Mihin lainaa voi ottaa?

Easycredit myöntää siis aivan tavallisia kulutusluottoja, joten periaatteessa lainaa voi ottaa mihin tahansa tarkoitukseen oman tarpeen ja maksukyvyn mukaan. Pikalainoja otetaan Suomessa monenlaiseen tarkoitukseen: moni ottaa lainaa arjen rahantarpeisiin tai pieneen remonttiin. Toisinaan lainarahalla lähdetään lomamatkalle tai maksetaan laskuja tai korvataan rikkoutunut kodinkone uudella. Siten kulutusluotot ovat todella monikäyttöisiä lainoja, ja niitä on paljon helpompi ja nopeampi saada kuin esimerkiksi perinteisiä pankkilainoja. Siksi moni kuluttaja päätyy nimenomaan kulutusluoton ottamiseen.

Easycreditillä on takanaan paljon tyytyväisiä asiakkaita, sillä sen palvelu on asiantuntevaa ja nopeaa. Yrityksellä on jo yli kymmenen vuoden kokemus Suomen lainamarkkinoilta, joten se todella tietää, mitä tekee. Lainaa kannattaa kuitenkin aina ottaa vain todelliseen tarpeeseen, sillä laina tulee aina maksaa myös pois. Yllättävään tilanteeseen Easycredit laina sopii kuitenkin todella hyvin.

Näin haet Easycredit lainaa

Kuten sanottu lainan hakeminen on todella helppoa ja parhaassa tapauksessa rahat ovat tilillä jopa 15 minuutissa. Easycredit on vastuullinen lainanantaja, joten se tekee jokaisesta lainanhakijasta luottoarvion. Tämän arvon perusteella Easycredit myöntää hakijalle joko haetun lainasumman suoraan tai pienemmän lainasumman, sen mukaan, millaisen lainanhakijan maksukyvyn arvioidaan olevan. Kannattaa aina täyttää lainahakemus mahdollisimman totuudenmukaisesti, sillä lainaa todella kannattaa ottaa vain oman maksukyvyn mukaan.

Lainaa voi hakea verkosta mihin vuorokauden aikaan tahansa, mutta lainahakemuksia käsitellään vain palveluiden aukioloaikoina, arkisin klo 9-20 sekä lauantaisin klo 10-18 välisenä aikana. Hakemukset, jotka saapuvat muina aikoina, käsitellään seuraavana mahdollisena aukiolo päivänä. Siten lainaa ei ole mahdollista saada tililleen esimerkiksi yöaikaan.

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen laina maksetaan tilille kokonaisuudessaan, koska kyseessä on kertaluontoinen luotto. Luottoa voi kuitenkaan maksaa pois kuukausittaisissa tasaerissä – lainan ottamisen yhteydessä tehdään aina takaisinmaksusuunnitelma, joka määrää esimerkiksi kuukausittaisten lyhennysten määrän. Laskuista ei tarvitse sen enempää huolehtia, sillä ne lähetetään aina kuun puolessa välissä ja eräpäivä on aina kuukauden 28. päivä. Laskut tulee ensisijaisesti sähköpostilla, mutta voit käydä muuttamassa laskutustavan omilla sivuillasi, jonka saat lainan yhteydessä Easycredit palveluun. Näin voit saada laskun kotiin myös kirjeitse. Asiakkaan on mahdollista saada myös lyhennysvapaa kuukausi, jonka voi hyödyntää vaikka heti alussa, jolloin lasku maksetaan vasta kuukauden kuluttua ensimmäisestä mahdollisesta laskusta.

Kaiken kaikkiaan lainansaannin prosessi on todella helppo, koska lainan hakeminen onnistuu pelkän verkkolomakkeen kautta ilman mitään liitteitä. Lainaa voi hakea vähän isompaankin tarpeeseen, koska lainaa saa aina 5000 euroon saakka. Hakija tunnistetaan aina turvallisen tunnistautumisprosessin kautta.

Maksuaikaa on jopa 12-98 kuukautta. Kannattaa kuitenkin huomata, että maksuajan pidentyessä kasvavat myös lainan kulut.

Ota tarvittaessa yhteyttä Easycreditin asiakaspalveluun, ja he auttavat sinua missä tahansa lainaan liittyvässä asiassa. Asiakaspalvelu on ammattitaitoista ja toimivaa. Kannattaa harkita käyttävänsä reaaliaikaista chat-palvelua – se saattaa olla hyvinkin nopein tapa saada vastauksia kysymyksiinsä.

Lainaa joustavin ehdoin

Easycredit tarjoaa lainoja suhteellisen pitkällä takaisinmaksuajalla. Tämä mahdollistaa asiakkaalle suhteellisen pienet kuukausittaiset maksuerät. Näin lainaa on mahdollista ottaa, vaikka tulot olisivatkin pienet. Easycredit pitää arvossa asiakkaidensa tyytyväisyyttä ja he pyrkivät palvelemaan heitä parhaalla mahdollisella tavalla. He ovat onnistuneet vuosien varrella panostamaan erinomaiseen asiakaspalveluun, joka on taannut tuhansia ja tuhansia tyytyväisi laina-asiakkaita. Easycredit on kaikkiaan luotettava lainanantaja, joka noudattaa vastuullista luotoantotapaa. Siksi esimerkiksi lainahakija maksukyky tulee aina tarkastaa. Easycredit ei halua saattaa ketään maksuvaikeuksiin liian heppoisalla lainanmyöntämisellä. Lisäksi asiakkaiden yksityisyydestä ja turvallisuudesta huolehditaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Easycredit tarjoaa luottonsa selkeillä lainaehdoilla, joihin kannattaa aina tutustua ennen lainanottamista. Asiakkaan on hyvä tietää kaikki lainan kokonaiskustannukset jo lainaa haettaessa. Toki lainan lopulliset kustannukset selviää oman takaisinmaksusuunnitelman yhteydessä, mutta yhtiön verkkosivuilla voit laske esimerkkilainan näppärällä lainamittarilla.

Lainoja kannattaa vertailla

Vaikka lainan saisi todella helposti ja nopeasti, lainoja kannattaa silti aina verrata. Kannattaa myös pysähtyä hetkeksi ennen lainan ottamista ja pohtia, mitkä ne omat tarpeet oikeastaan ovat. Nykyisin on saatavilla monenlaisia lainoja, joista jotkin ovat selvästi turvallisempia kuin toiset. Easycredit on yksi markkinoiden turvallisista ja luotettavista toimijoista, ja tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoisia palveluita.

Asiakkaan tulee myös aina olla selvillä lainan kaikista kustannuksista. Joskus lainassa saattaa olla mukana niin sanottuja piilokuluja erilaisista tilinhoitomaksuista aina lainan avauspalkkioihin. Easycreditin maksurakenne on kuitenkin selkeä, eikä piilotettuja kuluja ole. Kaikki lainan kustannukset tulevat helposti selville asiakkaalle heti alusta alkaen. Lainojen korkoja voi silti vertailla ja myös takaisinmaksuaikaan kannattaa kiinnittää huomiota – pidemmällä takaisinmaksuajalla myös lainan kustannukset helposti nousevat korkeiksi. Jos rahan tarpeella on kiire, ja tiedät pystyväsi maksamaan lainan takaisin kaikkien korkoineen, kannattaa harkita Easycreditin ammattitaitoisia palveluita. Heillä on Suomessa tuhansia ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ja he harjoittavat aina vastuullista lainanantoa. Lainan ottamisen ei koskaan tarvitse olla mikään häpeä, vaan se voi toimia tärkeänä apuna kohti oman talouden tasapainottamista. Kannattaa tutustua Easycreditin palveluihin tarkemmin verkossa. Saatat yllättyä kuinka helposti omat lainaa-asiansa voi verkossa hoitaa!

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI