Ege Arvostelu

ege.fi

Ege Finance oy on kokenut lainapalvelu, joka on palvelut kuluttajia jo vuodesta 2008 saakka. Ege vippi palveluna myöntää pieniä ja keskisuuria pikaluottoja. Varsinainen ege.fi on Ege finance oy:n uudempi lainapalvelu, joka tekee lainanhakemista helppoa ja mutkatonta. Lainaa voi hakea ilman turhia välikäsiä, ja palvelu on nopeaa ja asiantuntevaa.

Ege finance on laadukas rahoitusalan palvelu, joka haluaa palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ege laina on yleensä vakuudeton kulutusluotto, joka sopii hyvin nopeaan rahantarpeeseen.

Laina palvelu verkossa

Ege on aloittanut Suomen markkinoilla vuonna 2009. Yrityksellä on siis jopa kymmenen vuoden kokemus lainojen myöntämisestä Suomessa. Yritys on pyrkinyt tuomaan omaa osaamista Suomeen myös kansainvälisen osaamisen kautta. Alalla ollaankin koettu, että Ege tuo varteenotettavan lisän Suomen kasvaville lainamarkkinoille. Kyseessä on siis nopea lainapalvelu verkossa pieneen ja keskisuureen rahantarpeeseen. Suuren lainatarpeeseen tämä palvelu ei välttämättä sovellu. Suurin osa haettavista kulutusluotoista on kuitenkin juuri kohtuullisen suuria lainoja, ja isommat lainat ovat aivan oma kategoriansa.

Egellä asiakkaiden palvelu otetaan kunnia asiana, ja yhtiön tavoitteena onkin palvella suomalaisia asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Jos asiakastyytyväisyys on yhtiön tavoite, voidaan sen puolesta odottaa erinomaista palvelua. Ege onkin onnistunut jatkuvasti kehittämään palveluitaan sen kymmenen vuotisen historian aikana: tämä siitä syystä, että se voisi jatkossa palvella asiakkaitaan vieläkin paremmin.

Ota Ege laina

Voit ottaa Gge lainan jos olet vähintään 20-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa. Lisäksi sinulla on oltava säännölliset tulot. Hyvä uutinen on, että erillisiä vakuuksia ei tarvita, vaan kaikki lainat voidaan myöntää vakuudettomina, jos kaikki tarvittavat ehdot täyttyvät. Koska Ege on oikeasti vastuullinen lainanmyöntäjä, saattaa Ege pyytää jopa kolmen kuukauden tiliotteet lainanhakijalta, jotta oma maksukyky voidaan todistaa. Näin toimitaan etenkin suurempien lainasummien kohdalla. Tämä saattaa tuntua ylimääräiseltä vaivalta, mutta Egen tarkoituksena on kuitenkin estää maksuvaikeuksien syntyminen, joten lopulta kyseessä on myös kuluttajan etu.

Tällä hetkellä Ege tarjoaa lainaa 100€ ja 2800€ välillä. Lainahakemus on helppo täyttää verkossa ja pääset kirjatumaan palveluun turvallisesti omien pankkitunnuksien avulla. Hakemus kannattaa kuitenkin täyttää huolellisesti, sillä se voi aina vaikuttaa siihen, millaisen luottopäätöksen lopulta saat. Kannattaa muistaa myös lukea kaikki lainaan liittyvät ehdot ennen lopullista lainatarjouksen hyväksymistä. Asiakkaan tulee olla selvillä kaikista lainaan liittyvistä kuluista ja menoista.

Lainan saa Egen kautta yleensä varsin nopeasti. Joskus lainaa voi joutua odottamaan pari päivää, riippuen myös pankkiyhteyksistä. Jos sinulla on kiire lainansaannin suhteen, kannattaa harkita käyttävänsä Egen Ekspress-palvelua. Jos olet rekisteröitynyt Egelle, tämän palvelun tilaaminen onnistuu tekstiviestin avulla. Ekspress-palvelun kautta rahat voi saada tililleen vain puolessa tunnissa. Todellinen pikapalvelu siis! Tällainen pikapalvelu on todella kätevä juttu, silloin kun lainalla on oikeasti kiire. Kannattaa joka tapauksessa hoitaa rekisteröityminen Egen palveluun, vaikka et heti ottaisikaan lainaa. Rekisteröityminen tai lainatarjouksen pyytäminen ei vielä sitouta sinua mihinkään. Voit siis rekisteröityä huoletta palveluun, jopa lähettää lainahakemuksen ja sitten nostaa lainaa silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, sinulle myönnetyn limiitin puitteissa. Rekisteröitynyt asiakas saattaa saada lainan tililleen jopa vähän nopeammin. Yleisesti ottaen voidaan kuitenkin sanoa, että rahat siirretään asiakkaan tilille heti, kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen.

Hoida lainaasi verkossa

Oman lainan seuraaminen ei voisi olla helpompaa ege.fi palvelun kautta. Lisäksi saat lainanmyöntämisen yhteydessä sähköpostiisi maksutaulukon, jonka avulla voit lyhentää lainaasi helposti. Oman maksusuunnitelman läpikäyminen kannattaa, koska silloin näet helposti kaikki eräpäivät ja lyhennettävät summat. Jos haluat tarkastaa reaaliaikaisia tietoja, kaikki on helposti saatavilla Egen itsepalvelussa.

Asiakkaan kannalta on tärkeää, että olet ajan tasalla omien laskujen suhteen. Sinun ei kuitenkaan Egen asiakkaana tarvitse nähdä paljoakaan vaivaa tämän asian kanssa, sillä Ege on tehnyt sen todella helpoksi. Kannattaa lukea Ege kokemuksia verkossa, sillä monet suomalaiset kuluttajat käyttävät Egen palveluita säännöllisesti.

Millaisia kustannuksia lainassa on?

Egen luottojen korot ovat 50% tuntumassa. Todellisuudessa Egen lainoissa on vaihtuva vuosikorko, joten siksi lainojen lopulliset korot vaihtelevat. Vaikka lainan korot saattavat joskus kuulostaa varsin korkeilta. Kannattaa muistaa, että lopulta oman lainan kokonaiskustannukset määräytyy myös lainasumman ja takaisinmaksuajan perusteella. Siksi asiakas voi vaikuttaa myös itse lainan lopulliseen hintaan. Lainan todellinen vuosikorko on kuitenkin maksimissaan tuon 50%, joten turhia yllätyksiä ei pitäisi tulla. Egen kanssa voit olla varma, että todelliseen vuosikorkoon liittyy lainan kaikki kustannukset. Tosiaan Egen 100-2800 euron lainoissa on 2-12 kuukauden takaisinmaksuaika. Lainanhakijan tulee aina pohtia, pystyykö hän maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa.

Omaa takaisinmaksusuunnitelmaa kannattaa pohtia, koska takaisinmaksettavien erien summa vaikuttaa lainan lopulliseen hintaan. Mitä nopeammin lainan maksaa takaisin, sitä kohtuullisempina kustannukset pysyvät. Laina kannattaa aina mitoittaa oikein oman maksukyvyn ja tarpeen mukaan. Ei haittaa, vaikka lyhentäisit lainaa myös vähän hitaammin, jos se sinua parhaiten palvelee. Laina ei saa vetää omaa taloutta nurin, joten kannattaa muistaa hyvä 40 prosentin perussääntö, jonka mukaan takaisinmaksettava lainasumma ei saa ylittää yli 40 prosenttia omista kuukausituloista. Egen lainoissa sinulla asiakkaana hyvät mahdollisuudet tehdä itsellesi sopiva takaisinmaksusuunnitelma sovittujen ehtojen puitteissa.

Ryhdy Egen kanta-asiakkaaksi

Voi olla kannattavaa ryhtyä Egen kanta-asiakkaaksi. Jos keskität kaikki lainasi yhden lainanantajan palveluihin, ja ryhdyt vielä kaiken lisäksi kanta-asiakkaaksi, voit saada todellisia etuja. Egellä nimittäin suunnitellaan koko ajan parempia tuotteita heidän omien kanta-asiakkaidensa eduksi. Tuotteet tulevat aina suoraan kanta-asiakkaiden tietoon. Kannattaa huomata, että ne eivät välttämättä näy yhtiön verkkosivuilla, joten kannattaa harkita Egen kanta-asiakasohjelmaa. Lisäksi Egellä niillä asiakkailla on mahdollisuus saada jopa suurempia lainoja, jos he ovat hoitaneet laina-asiansa hyvin. Suuremmat lainat saattavat olla vuosikorolla mitattuna jopa edullisempia kuin useimmat markkinoilla olevat pikalainat.

Yhteenveto

Egen palveluissa lainan hakeminen onnistuu helposti ja nopeasti. Lainaa myönnetään vastuullisesti, eikä Egellä haluata, että asiakas joutuu maksuvaikeuksiin. Siksi oma maksukyky tulee osoittaa lainanhakuprosessissa. Lisäksi Ege on sitoutunut Suomen Pienlainayhdistyksen sääntöihin.

Ege tarjoaa asiakkailleen pieniä ja keskisuuria lainoja, joita voi ottaa niin arjen kuin vapaa-ajan tarpeisiin. Ege on koko olemassa olonsa ajan palvellut tavallisia suomalaisia kuluttajia, ja haluaa jatkossakin tehdä niin parhaalla mahdollisella tavalla. Jos ei vielä ole käynyt katsastamassa Egen palveluita, niin nyt on aika tehdä se. Voi olla, että löydät itsellesi juuri sopivan lainan Egen tarjonnasta.

Ege haluaa aina palvella asiakkaitaan, ja voit olla kaikissa lainaan liittyvissä asioissa yhteydessä Egen asiakaspalveluun niin puhelimitse kuin sähköpostitse. Heidän asiakaspalvelunsa ei välttämättä ole kaikista kattavin sen aukioloaikojen suhteen, mutta se palvelee asiakkaitaan aina ammattitaidolla.

Egeltä saat ei-pankki pivavippi lainan nopeaan rahantarpeeseen. Yhtiön verkkosivut ovat tehneet lainanhakemisen todella helposti ja sivustolla on helppo navigoida – löydät sieltä kaiken tarvitsemasi. Katso vielä Ege review verkossa ja tiedät, mistä puhutaan!

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI