Ekstraluotto Arvostelu

ekstraluotto.fi

Ekstraluotto on vuonna 2006 perustettu yritys, jonka kautta voi kuka tahansa hakea helposti lainaa. Nykyään lainaa on helppo hakea netistä ja uusia lainanhakusivustoja ja yrityksiä avautuu jatkuvasti kuin sieniä sateella. Ekstraluotto, joka on halvin pikalaina markkinoilla, erottuu kuitenkin näiden kaikkien muiden yritysten joukosta sillä, että heidän minimilyhennyksensä on vain 10% kuukaudessa.

Extraluotto toimii J.W. -Yhtiöt Oy nimisen yhtiön alaisuudessa. Kyseinen yhtiö on toiminut pikalainamarkkinoilla jo vuodesta 2006 saakka, ja se on täysin suomalainen lainayhtiö. Tämän yrityksen katon alla toimivat myös muut suuret lainapalvelut, kuten esimerkiksi Suomilimiitti ja Herttavippi. Kyseessä on siis hyvin luotettava ja rehellinen lainapalvelu. Kun kaikki kyseisen yhtiön lainapalvelut lasketaan mukaan, J.W. -Yhtiöt Oy on Suomen suurin lainojen myöntäjä.

Ekstraluotto – jatkuva 2100€ tililuotto käytettävissäsi

Kun vuonna 2005 pikavipit rantautuivat Suomeen, se aiheutti jonkin verran kohua suomalaisten keskuudessa. Monet kuitenkin ottivat pikavippejä toisensa perään, näin joutuen velkakierteeseen ja maksaen uskomattoman tähtitieteellisiä korkoja vipeistään. Vuonna 2013 Suomen hallitus otti tämän takia käyttöön korkokaton, joka määrää, että alle 2000€ lainoilla maksimikorko on 50%.

Monet pikavippiyhtiöt lopettivat toimintansa markkinoilla tämän takia, mutta toiset muuttivat toimintamallinsa tililuottoon, kuten Ekstraluotto fi on tehnyt. Tämän yrityksen kautta voit hakea tililuottoa itsellesi, joka on 10€ ja 2100€ väliltä.

Tämä toimii niin, että hakemuksen tekemisen jälkeen sinulle myönnetään tietty määrä luottoa. Luottosi puitteissa voit sitten kuukausittain nostaa rahaa tililtä omalle pankkitilillesi. Sinun tulee maksaa luottoa takaisin joka kuukausi siitä summasta, jonka olet käyttänyt. Tämä on siis verrattavissa luottokorttiin. Kun koko avoinna oleva summa on maksettu, voit pitää tilisi edelleen avoimena ja käyttää rahaa silloin, kun haluat. Vaihtoehtoisesti voit myös sulkea tilin kokonaan.

Tililuotto eroaa kulutusluotosta sillä, että tililuotossa voit käyttää rahaa luotolta uudestaan ja uudestaan aina käyttövarasi puitteissa. Kulutusluotto sen sijaan myönnetään vain kerran, ja kun se on maksettu pois, sinun tulee tehdä uusi hakemus, jos haluat lisää lainaa.

Ekstraluoton lainakulut – pienimpiä markkinoilla?

Monet Ekstraluotto kokemuksia kerryttäneet Ekstraluoton asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä tähän palveluun, sillä kulut ovat pienimpiä markkinoilla. Ensinnäkin hakemuksen tekeminen on täysin ilmaista – kuten kuuluukin olla. Kun hakemus on hyväksytty ja luotto on myönnetty sinulle, sinun ei tarvitse maksaa lainkaan avausmaksuja eikä vuosimaksuja, mikä on tietysti aina suuri plussa yritykselle.

Aina nostaessasi rahaa luottosi puitteissa, jokaisesta nostosta peritään 19% nostopalkkio. Eli jos nostat tänään 100€ tililtä, niin ensi kuussa maksat nostopalkkiota takaisin 19 euroa. 1000 euron nostosta maksaisit 190 euroa nostopalkkiota seuraavassa kuussa.

Mikäli maksat koko summan takaisin 30 päivän kuluessa kerrallaan, korkoprosentti on 0%. Tämä on hienoa, sillä kaikki lainapalvelut eivät tarjoa tätä mahdollisuutta lainkaan. Jos kuitenkin päätät maksaa lainaasi takaisin osissa, on pienin osamaksun määrä joko 10% kokonaissummasta tai vähintään 50€. Osissa maksettaessa nostopalkkion lisäksi joudut maksamaan myös 8,9% korkoa. Tämä koron määrä saattaa tosin muuttua, joten muista tarkistaa korot ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Vuoden aikana voit ottaa maksimissaan 3 kuukautta lyhennysvapaita kuukausia, mikä tuo jonkin verran joustoa omaan talouteesi. Lyhennysvapaiden kuukausien aikana joudut silti maksamaan vähintään 30 euroa kuukausi. Verrattuna moniin muihin lainapalveluihin, tämä on melko hyvä järjestely, sillä monet eivät tarjoa lainkaan lyhennysvapaita tai tarjoavat maksimissaan 1-2 kuukautta lyhennysvapaata.

Näin avaat tilin Ekstraluotolla

Tilin avaamisesta on tullut hyvin helppoa. Ensimmäinen askel on täyttää lainahakemus Ekstraluoton nettisivuilla. Sinun tulee valita luoton määrä ja täyttää sitten henkilötietosi. Nämä henkilötiedot sisältävät esimerkiksi omat tulot, menot, velat ja työpaikan tiedot. Muista täyttää kaikki tiedot huolellisesti, jotta sinulla on parhaat mahdollisuudet luoton saamiseksi!

Kun olet täyttänyt hakemuksen, sinun tulee tunnistautua omilla verkkopankkitunnuksillasi. Tunnistautumisen jälkeen saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa. Kun tili on avattu ja lainasopimus allekirjoitettu elektronisesti, voit tehdä noston luottosi puitteissa joko tekstiviestillä tai netin kautta.

Muista, että voit aina palata takaisin tekemään uusia nostoja lainarajasi sisällä. Sinun ei siis tarvitse nostaa tiliä tyhjäksi kerralla, vaan voit tehdä noston tänään ja seuraavan vaikka huomenna. Mikäli aiot ottaa käyttöön tililuoton, kannattaa ehdottomasti nostaa aina mahdollisimman pieniä summia. Näin voit tarvittaessa maksaa koko luoton pois kokonaisuudessaan kerralla, eikä sinulle kerry lainkaan korkoja.

Tilin avaaminen on Ekstraluotolla hyvin helppoa ja nopeaa. Lainapäätöksen saa muutamassa minuutissa ja tililtä pääsee hyvin nostamaan rahaa aina tarpeen vaatiessa.

Kuka voi hakea lainaa?

Jotta voit hakea lainaa, sinun tulee olla vähintään 21-vuotias Suomen kansalainen, jolla on vakituinen asuinpaikka Suomessa. Lisäksi sinulla ei saa olla lainkaan maksuhäiriömerkintöjä, ja sinulla tulee olla jonkinlaisia tuloja.

Lainapalvelu tekee luottopäätöksen perustuen kokonaiskuvaan taloudestasi. Mikäli he päättävät, että tulosi ovat riittävät ja olet luottokelpoinen asiakas, saat avattua tilin. Maksuhäiriömerkinnät luottotiedoissa kuitenkin tekevät luoton saamisen mahdottomaksi.

Muista, että pienetkin virheet lainahakemuksessa voivat vaikuttaa siihen, saatko luottoa vai et. Kannattaa siis käyttää lainahakemuksen täyttämiseen aikaa ja tehdä se huolellisesti. Lainahakemuksen tekeminen ei maksa sinulle mitään, eikä sinun ole pakko hyväksyä lainaa, vaikka saisitkin myöntävän päätöksen.

Ekstraluotto asiakaspalvelu pelaa

Ekstraluottoon voi tarvittaessa ottaa yhteyttä niin puhelimella kuin sähköpostillakin. Suomalainen asiakaspalvelu palvelee arkisin sekä viikonloppuisin kello 08:00-22:00. Ekstraluotto saa ehdottomasti plussaa siitä, että kyseinen yhtiö on apuna myös viikonloppuisin. Näin saat apua tarvittaessa milloin tahansa. Aukioloajat ovat myös melko pitkät.

Asiakaspalvelu vastaa tiedusteluihin sähköpostilla yleensä 24 tunnin sisällä. Puhelimellakin heihin saa yhteyden suhteellisen nopeasti. Asiakaspalvelijat ovat avuliaita ja asiantuntevia, ja auttavat ystävällisesti aina, kun tarvitset apua.

Ekstraluotto yhteenveto ja kokemuksia

Monet käyttäjät ovat jakaneet Exstraluotto kokemuksia netissä ja kokemukset ovat olleet jokseenkin vaihtelevia. Suurin osa sanoo palvelun toimivan moitteettomasti. He myös sanovat olleensa tyytyväisiä siihen, kuinka helppoa rahan nostaminen tarvittaessa on. Useat käyttäjät pitävät tätä luottotiliä avoinna hätävaraa varten ja käyttävät sitä saadakseen lisää joustavuutta omaan talouteensa.

Ekstraluotto on saanut muutamia miinuspisteitäkin siitä, että laina on melko kallis, vaikka yhtiö itse väittää toisin. Todellinen vuosikorko on maksimissaan jopa yli 700%, mikä on jo uskomattoman suuri korko. Kannattaa siis pitäytyä alle 2000 euron luotossa, mikäli haluat pitää oman korkoprosenttisi mahdollisimman alhaisena.

Ekstraluotto.fi toimii kaiken kaikkiaan oikein hyvin. Lainapalvelussa on helppo avata tili ja kaikki tiedot, kuten korot ja nostokulut, ovat helposti saatavilla ja laitettu näkyviin. Yhtiö on siis läpinäkyvä ja rehellinen toiminnassaan.

Tililtä on kätevä nostaa rahaa aina silloin, kun sitä tarvitsee. Tämä tili toimii hienosti hätävarana, jos omaan talouteen haluaa hieman enemmän joustavuutta. Kokonaisuutena kyseinen lainapalvelu on hyvin toimiva, helppo käyttää ja rehellinen. Kannattaa kuitenkin olla tietoinen koroista ja kuluista, joita joudut lainasta maksamaan kuukausittain. Lue siis lainasopimus huolellisesti ennen kuin hyväksyt lainan itsellesi!

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI