Ferratum Arvostelu

ferratum

Ferratum on yksi tunnetuimpia lainanantajia Suomessa. Euroopassa Ferratum alkoi ensimmäisenä lainanantajana tarjoamaan rahaa myös mobiilipalvelujen kautta. Kyseessä on siis monipuolinen toimija. Suomessa Ferratum on perustettu vuonna 2005. Ferratum Finland oy on osa Ferratum Oyj:tä. Kyseessä on ehdottoman luotettava lainanantaja, jolla on asiakkaita ympäri maailman.

Ferratum tarjoaa lainaa erilaisiin tilanteisiin. Ferratum Suomi on luotettava lainantarjoaja ja lainaa voi hakea helposti ja nopeasti. Ferratum laina voi auttaa tasapainottamaan taloutesi juuri kuin sitä eniten tarvitset. Mikäli olet uusi asiakas saattaa Ferratum ensilaina tarjota sinulle todella hyvät lainaehdot, joten kannattaa ehdottomasti tarkastaa, millaisia etuja voisit Ferratumilta saada.

Jokaiselle voi sattua tilanteita, joissa tulot ja menot ovat epätasapainossa keskenään. Ferratum Finance on tarjonnut kohtuuhintaisia lainaratkaisuja jo vuosien ajan. Lainahakemuksen pääset täyttämään helposti verkossa ja päätöksen saa usein nopeasti.

Apua arjen menoihin tarjoaa esimerkiksi Ferratum kulutusluotto ja ferratum pikavippi. Valitsitpa sitten minkä lainatuotteen tahansa, voit varmistaa, että lainaehdot ovat sinulle suotuisat. Ennen lainan ottamista kannattaa kuitenkin tarkistaa, millainen Ferratum korko on oman lainanmaksusuunnitelman kohdalla ja varmistaa, etteivät lainan kustannukset nouse pilviin. Ferratum tarjoaa useita eri vaihtoehtoja, joista sinun on mahdollisuus löytää omasi.

Ferratum

Ferratum tarjoaa monia erilaisia lainatuotteita: voit hakea Ferratumin kautta Ferratum joustoluotto lainaa, plus-lainaa sekä prime-lainaa oman tarpeesi mukaan.

Ferratumin joustoluotto on 2000 euron luottotili. Rahaa saa nostaa tililtä oman tarpeen mukaan sen verran kerrallaan, kun sillä hetkellä tarvitset. Voit tehdä nostoja luottotililtä missä ja milloin vain sen jälkeen, kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen. Rahat maksetaan tilillesi hetkessä.

Ferratumin Prime-lainaa on mahdollista saada 3 000-20 000 euron väliltä. Voit siis rahoittaa vähän isompiakin menoja Ferratumin lainatuotteiden avulla.

Ferratum Business taas tarjoaa yrityslainaa. Ferratum yrityslaina voi tarjota joustavia rahoitusratkaisuja suomalaisille yrityksille. Voit hakea Ferratum yrityslainaa, mikäli yrityksesi toimii Suomessa ja on ollut toiminnassa vähintään 6 kuukautta. Lisäksi yrityksellä tulee olla suomalainen pankkitili ja sen vuosittaisen liikevaihdon tulee olla vähintään 50 000 euroa.

Oli lainan tarpeesi sitten iso tai pieni, voit löytää avun ferratumin perinteisistä lainatuotteista ja myös Ferratum pikavippi on saatavilla. Lisäksi Ferratum tarjoaa autorahoitusta niin uuden auton hankintaan.

Miten lainaa haetaan?

Oli lainanhakijana sitten yritys tai yksityishenkilö, on lainan hakeminen Ferratumilta helppoa:

  • Valitse Ferratumin lainalaskurin avulla sopiva lainasumma
  • Voit tunnistautua lainapalveluun verkkopankkitunnuksilla ja täyttää lainahakemuksen huolellisesti
  • Parhaassa tapauksessa saat lainapäätöksen heti ja rahat ovat tililläsi jopa minuuteissa
  • Lopullinen päätös lainan nostamisesta on sinulla: esimerkiksi joustoluoton kohdalla voit nostaa tarvitsemasi summan juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Kuka saa Ferratum lainaa?

Ferratum tarjoaa laadukkaita lainapalveluita etenkin tavallisille suomalaisille kuluttajille. Silti Ferratum ikäraja saattaa hieman rajata lainansaantia ja aivan nuorimmat lainanhakijat eivät saa lainaa Ferratumin kautta. Ferratumin joustava-lainaa voi hakea vähintään 21 vuotta olevat luottokelpoiset henkilöt. Tästä poiketen Ferratum Prime-lainaa hakiessasi sinun tulee kuitenkin olla vähintään 25-vuotta. Suurempiin lainasummiin vaaditaan siis hieman enemmän ikää kuin summiltaan pienempiin joustoluottoihin. Kaikilla lainanhakijoilla tulee olla suomalainen matkapuhelinliittymä ja sähköposti. Lisäksi tarvitset lainan hakemiseen verkkopankkitunnukset.

Lainaa hakiessasi sinun tulee käyttää henkilökohtaista pankkitiliä. On suositeltavaa käydä lainaehdot tarkasti läpi ennen, kun haet lainaa Ferratumin kautta. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Kannattaa muistaa, että lainanhakija sitoutuu lainanottamisen yhteydessä lainaehtoihin, joten siksi ne on hyvä käydä huolella läpi.

Kannattaa tehdä myös huolellinen maksusuunnitelma. Ferratum maksusuunnitelma auttaa lainanhakijaa hahmottamaan lainantakaisinmaksuajan ja esimerkiksi kuukausittaisten lainanlyhennyksien määrän. Huolellinen maksusuunnitelma ennaltaehkäisee maksuvaikeuksien syntyä ja maksusuunnitelma kannattaa aina tehdä omien taloudellisten resurssien puitteissa.

Ferratum laina

Ferratum lainan yksi parhaista puolista on sen helppous. Luottohakemuksen voi täyttää muutamassa minuutissa omien verkkopankkitunnuksien avulla. Sinun pitäisi saada luottohakemus heti ja rahat ovat tilillä jopa muutamassa minuutissa. Lainaa on siis mahdollista saada nopeaankin lainatarpeeseen.

Lainankustannukset kuitenkin vaihtelevat lainatyypistä riippuen. Esimerkiksi joustava-luoton kohdalla sinun ei tarvitse maksaa erillisiä avaus- tai kuukausimaksuja. Kannattaa myös huomioida muutamia rajoituksia, etteivät ne tule yllätyksenä lainan noston yhteydessä. Esimerkiksi juuri joustoluoton tililtä, ensimmäisen lainan noston osalta, rahat maksetaan tilille klo 07-23 välisenä aikana. Tämä johtuu vain ja ainoastaan laillisista seikoista, eikä ole Ferratumista kiinni. Jatkossa rahaa voi kuitenkin nostaa vuorokauden ympäri ja tämä kyseinen seikka koskee vain ensimmäistä nostoa.

Esimerkiksi joustava laina on siitä kätevä lainanmuoto, ettei sinun tarvitse nostaa koko lainaa kerrallaan, vaan oman tarpeen mukaan. Ferratum tarjoa toki myös kertaluontoisia lainoja, kuten prime- ja yrityslainat, joiden koko lainasumma maksetaan asiakkaan tilille kerralla. Voit siis saada isommankin lainan Ferratumin kautta elämän suurempiin hankintoihin.

Lainan kustannukset

Ennen lainan ottamista kannattaa varmistaa, että lainanhakijalla on varmasti tiedossa kaikki lainan kustannukset sekä erilaiset maksut, joita lainanottamiseen saattaa liittyä.

Esimerkiksi 2000 euron lainasummalla, 12 kuukauden tasamaksuerinä, lainan kokonaishinnaksi tulee 3534,01 €. Lainan todellinen vuosikorko tällaisessa esimerkkilainassa on 216,20%. Lainanhakijan kannattaa aina käyttää lainalaskuria huolella ja tarkistaa lainan todelliset kustannukset.

Ferratum joustoluotossa luoton avauspalkkio ja tilinhoitomaksu on 0€. Tämä on yksi seikka, johon kannattaa kiinnittää huomiota lainaa ottaessa, sillä lainaan saattaa liittyä monenlaisia kustannuksia.

Nostopalkkio on kuitenkin 7,5%, joten on kannattavaa nostaa lainan harkiten, jos kulut halutaan pitää kohtuullisina. Uudelle asiakkaalle ensinoston kulu on kuitenkin 0€. Joten Ferratum koroton laina on ainakin osittain totta – ensimmäisen noston yhteydessä et siis maksa korkoja ollenkaan. Tällaisen lainan nimellinen vuosikorko on 103,42€ mutta lainan todellinen vuosikorko tulee tarkastaa oman lainanmaksusuunnitelman yhteydessä.

Esimerkiksi joustolainassa minimi kuukausilyhennys on 10% lainasaldosta, joten lyhennettävä summaa riippuu siitä, kuinka paljon lainaa olet nostanut. Lainaa voi toki lyhentää pois myös enemmän, kuitenkin vähintään 100€. 2000€ lainasumman vähimmäis laina-aika on 3kk ja maksimissaan se voi olla 50kk. Kannattaa erikseen tarkastaa, millaisia ehtoja lainan maksamiseen kerralla pois saattaa liittyä, sillä ehdot saattavat hieman vaihdella lainanantajasta toiseen. Laina pitäisi kuitenkin olla mahdollista maksaa kerralla pois, mutta siihen saattaa joidenkin lainantarjoajien kohdalla liittyä erillisiä kuluja. Esimerkiksi joustoluottoa voi lyhentää minimi summaa enemmän ilman lisäkuluja. Luottokortin tapaan, lyhennetty lainasumma on uudelleen käytössäsi.

Voit seurata lainaasi helposti omalta asiakastililtä ja pysyt näin ajan tasalla. Ferratumilta saat monenlaista lainaa kulutusluotoista autorahoitukseen, joten voi olla kannattavaa keskittää lainansa yhden lainantarjoajan alle. Ferratum tarjoaa tähän erinomaiset puitteet ja palvelu on aina asiantuntevaa.

Laadukasta asiakaspalvelua

Voit aina turvautua Ferratumin laadukkaaseen asiakaspalveluun. Pääset halutessasi myös keskustelemaan omasta tilanteestasi ja lainatarpeestasi. Ferratum tarjoaa asiantuntevaa palvelua, joka on apunasi lainaa hakiessasi.

Parhaassa tapauksessa Ferratumin asiakaspalvelu palvelee sinua ympäri vuorokauden. Voit olla Ferratumiin yhteydessä puhelimitse ja sähköpostilla. Ferratumin asiakaspalvelijat ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla vuorokauden kaikkina aikoina. Puhelimella tavoitat palvelun numerossa 0800 166 308 ja sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@ferratum.fi. Lisäksi Ferratum tarjoaa asiakaspalvelu chatin kautta.

Voit tutustua Ferratumiin helposti netissä. Käy tällä sivulla: Ferratum.fi ja voit saada lisätietoja erilaisista lainatuotteista. Kannattaa myös lukea muiden Ferratum kokemuksia. Ferratum Group tarjoaa lainatuotteita monen vuoden kokemuksella ja on luotettava sekä asiantunteva lainantarjoaja. Parhaassa tapauksessa eteesi saattaa tulla Ferratum koodi, jonka avulla voit saada loistavan lainatarjouksen, josta voi olla vaikea kieltäytyä.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI