Fixura Arvostelu

fixura

Fixura on erittäin monipuolinen lainantarjoaja. Kulutusluottojen lisäksi yhtiö myöntää myös joukkovertaislainoja sekä sijoitusmahdollisuuksia. Fixuran takana on monipuolinen tiimi huippuosaajia, jotka mahdollistavat monipuolisten rahoituspalveluiden tarjoamisen. Fixura laina voi olla juuri se, mitä tarvitset, eikä sinun tarvitse tyytyä valitsemaan vain yhdestä vaihtoehdosta. Fixuralla on listallaan luotettavia yhteistyöntekijöitä ja yhtiöllä on vankka asema pohjoismaiden rahoitusmarkkinoilla.

Fixura ab oy on Pohjoismaiden vanhin vertaislainayritys. Yhtiöllä on nykyään jopa 95 000 käyttäjää rekisteröitynä. Tämä tekee yhtiöstä myös yhden Pohjoismaiden suurimpia vertaislainayrityksiä. Voidaan sanoa, että Suomen markkinoiden piirissä Fixura on ollut todellinen uranuurtaja. Vuonna 2010, kun Fixura aloitti toimintansa, vastaavaa ei Suomen markkinoilla vielä ollut.

Liikeidea ei kuitenkaan ole vertaislainojen osalta uusi. Itseasiassa ihmiset ovat kautta aikojen lainanneet rahaa toisilleen ja ottaneet korkoa tekemästään palveluksesta. Nykyisin vertaislainatoiminta on kuitenkin paljon organisoidumpaa. Sijoittajat ja lainanhakijat on paljon helpompi tuoda yhteen ja samalla riskejä voidaan hajauttaa tehokkaasti. Tällaiset uudet rahoitusmuodot ovat myös osa kansainvälistä ilmiötä, jossa erilaiset rahoituksen keinot ovat alkaneet nousta perinteisten pankkien ja rahoitusyhtiöiden rinnalle. Suomessa vertaislainat eivät välttämättä ole vielä tulleet niin tunnetuiksi mutta Fixura on kuitenkin tehnyt hyvää työtä markkinoiden avaamisessa. Vertaislainapalelut välittävät käytännössä vain olemassa olevaa rahaa, joten toiminta on todella vakaalla pohjalla. Siten nämä yritykset voivat toimia myös tasapainoisemman kansantalouden puolesta.

Fixura on uudenajan lainapalvelu ja varsin houkutteleva vaihtoehto juuri vertaislaina konseptin takia. Moni suomalainen on kiinnostunut tämän tyyppisistä palveluista, ja kenties tulemme jatkossa näkemään niitä entistä enemmän.

Lainaa ilman vakuuksia

Kulutusluotot ovat pääsääntöisesti vakuudettomia lainoja. Vakuudettoman lainan saamiseksi hakijalla tulee kuitenkin olla säännölliset tulot, eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Fixuran lainat ovat hinnoiltaan varsin edullisia, kun vertaa moneen muuhun markkinoilla olevaan lainaan. Lainaa voi saada 1000-10 000 euron väliltä, joten lainalla voi rahoittaa vähän isompiakin hankintoja.

Lainaa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen. Käyttötarkoitus tulee kuitenkin mainita hakemuksessa ja lähtökohtaisesti hakemus kannattaa aina täyttää totuudenmukaisesti, sillä se vaikuttaa lainansaantimahdollisuuksiin. Monet hakevat näitä vakuudettomia lainoja esimerkiksi pieneen remonttiin, arjen rahantarpeisiin, lomamatkaan tai auton ostoon. Kuten sanottu, lainaa voi periaatteessa saada mihin tahansa tarkoitukseen, kunhan ehdot lainan saamiselle täyttyvät.

Lainatarjouksen hyväksyminen on aina lainanhakijan harkinnassa, joten lainaa voi hakea verkossa helposti ja voit vasta sen jälkeen tehdä lopullisen päätöksen lainan hyväksymisestä.

Vakuudettoman lainan turvin on helppo rahoittaa elämän menoja, jotka saattavat joskus yllättää. Fixura lainoissa kulurakenne on varsin selkeä. Lainojen korko on 6-27 prosenttia. Lopullinen lainan korko määräytyy kuitenkin lainahakijan saaman luottoluokituksen mukaan. Parhaassa tapauksessa saatat saada itsellesi todella edullisen lainan Fixuran kautta. Siksi kannattaa täyttää lainahakemus mahdollisimman huolellisesti.
Sinulla pitäisi olla hyvät mahdollisuudet saada edullinen laina Fixuran kautta, mikäli sinulla on säännölliset tulot, eikä sinulla on kontollasi maksuhäiriömerkintöjä. Fixura lainapäätös tulee aina rahoittajilta nopeasti mutta sinä teet kuitenkin lopullisen päätöksen. Fixura rahat tilille heti vaihtoehto edullisilla lainan kuluilla kuulostaa houkuttelevalta vaihtoehdolta monelle suomalaiselle kuluttajalle. Fixura on kuitenkin vastuullinen lainanantaja ja myöntää lainaa vain maksukelpoisille henkilöille, jotta Fixura perintä ei koskaan tulisi ajankohtaiseksi.

Kuka voi hakea lainaa?

Fixura tarjoaa sivuillaan yksinkertaisen viiden kohdan tarkastuslistan, josta voit helposti katsoa, onko sinulla kaikki peruskriteerit kunnossa lainanhakemista varten. Yleisesti ottaen voidaan kuitenkin sanoa, että Fixura lainat ovat laajalti suomalaisten lainanhakijoiden saatavilla. Jos haluat lainata ihan oikeaa rahaa, tarkasta, että ainakin nämä seikat ovat kunnossa:

  • Sinun on oltava 21-68-vuotias
  • Sinulla on käytössäsi nettipankkitunnukset
  • Olet asunut Suomessa pysyvästi vähintään 3 vuotta
  • Sinulla on säännölliset tulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Kun nämä perusasiat ovat kunnossa voit hyvillä mielin hakea Fixura lainaa.

Vertaislainat

Kuten sanottu, vertaislainat ovat maailman vanhin lainan muoto. Fixura on lainahakijan ja lainanantajan kohtauspaikka: ne jotka haluavat lainata rahaa pääsevät kosketukseen niiden kanssa, jotka tarvitsevat lainarahaa. Periaatteessa lainanottajat ja lainanantajat sopivat keskenään ehdoista, jotka lainaan liittyvät. Fixura kuitenkin hoitaa kaiken asiaan liittyvän paperityön ja yleensäkin asioiden hoitamisen. Saat siis tarjouksen lainasta ihan oikeilta rahoittajilta samalla, kun voit itse vaikuttaa lainan ehtoihin.

Vertaislainassa lainataan oikeaa rahaa ihmiseltä ihmiselle, ja tässä tapauksessa Fixura välittää tämän kaiken. Kyseessä ei ole mikään uusi ilmiö, koska ovathan ihmiset aina lainanneet rahaa toisilleen. Fixura luo tälle kaikelle puitteet ja antaa osapuolten yhdessä sopia lainan ehdoista ja kustannuksista.

Perinteisten pankkien ja rahoitusyhtiöiden sijaan niin sanotussa P2P peer-to-peer lending -konseptissa rahaa lainataan yksityishenkilöiden välillä. Nykyään osapuolten on kuitenkin entistäkin helpompaa löytää toisensa.

Fixura sijoittaminen

Fixura tarjoaa paitsi siis lainapalveluita niin myös mahdollisuuden sijoittaa rahaa muille ihmisille rahan lainaamiseksi. Vaikka sijoittaminen ei sinua koskisikaan, saattaa olla mielenkiintoista tietää, miten homma käytännössä oikein toimii.

Fixuran korkosijoitustuote antaa sijoittajalle mahdollisuuden saada aikaan hyvä tuotto itselleen samalla, kun lainataan rahaa sitä tarvitseville. Sijoittamisen voi aloittaa itselleen sopivalla panoksella. Minimisijoitus on 1000 euroa, joten liikkeelle voi lähteä hyvinkin pienellä summalla. Sijoittajan ei tarvitse olla mitenkään aktiivisesti toiminnassa mukana, vaan tehtyään sijoituksen hoitaa Fixura kaiken. Moni on kuitenkin kiinnostunut Fixuran toiminnasta, joten sijoittajalla on hyvä mahdollisuus saada tietoja ja raportteja yhtiön toiminnasta, sekä sijoituksen etenemisestä.

Fixuraan sijoittaminen tekee houkuttelevaksi se, että mukaan voi lähteä niin pienellä panoksella. Tämän tyyppisessä sijoittamisessa on paljon muitakin etuja. Talouden syklit eivät samalla tavalla vaikuta tuottoon, koska kyseessä on aivan erilainen järjestely verrattuna osakemarkkinoihin. Sijoittaa voi siis koska vaan, ja rahoilleen saa luultavasti hyvän tuoton. Fixura sijoittaminen on aina ajankohtaista

Yhteenveto

Fixura on ollut vertaislainoissa varsinainen uranuurtaja suomalaisilla lainamarkkinoilla. Kyseessä on laadukas ja erityisen mielenkiintoinen lainapalvelu, joka tarjoaa varsin edullista lainaa, joka on ihan oikeaa rahaa lainattuna ihmiseltä ihmiselle. Kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti tällainen rahan siirtäminen sinne, missä sitä oikeasti tarvitaan, auttaa niin kansantalouden tasapainoa kuin yksityisiä suomalaisia kuluttajia. Tietoiselle kuluttajalle Fixuran lainapalvelut ovat aivan nappivalinta. Kannattaa käydä lukemassa Fixura kokemuksia verkossa ja katsoa, mitä muut lainanhakijat ovat mieltä

Fixura auttaa asiakkaitaan mielellään monen eri kanavan kautta. Asiakaspalvelu auttaa kaikissa kysymyksissä ja voit itse valita sinulle oikean kanavan. Puhelimen ja sähköpostin lisäksi voit olla Fixuraan yhteydessä myös Facbookin ja Twitterin kautta. Fixura asiakaspalvelu auttaa niin lainaan kuin sijoittamiseen liittyvissä asioissa. Paras pikalainaa heti 2018 voi hyvinkin löytyä Fixuran kautta! Käy katsomassa mitä Fixura keskustelu sanoo netissä ja voit löytää muiden ihmisten kokemuksia.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI