Luottoraha Arvostelu

luottoraha.fi

Luottoraha on toiminut luotettavana lainanantajana jo vuodesta 2005 alkaen. Luottoraha on osa C Finance-konsernia, joka tarjoaa kulutusluottoja ympäri Pohjoismaita. Kyseessä on nimenomaan kulutusluottoihin erikoistunut lainapalvelu. Lisäksi yhtiö on yksi perustajajäsenistä Suomen Pienlainayhdistyksessä. Siten kyseessä on varsinainen alan ammattilainen. Pienlainayhdistys valvoo nimenomaan vastuullista luotonantoa. Joten suomalaiset kuluttajat voivat olla varmoja siitä, että Luottoraha on todella vastuullinen lainanantaja.

He ovat palvelleet jo yli 200 000 asiakasta. Luottoraha on kuitenkin suomalainen lainapalvelu. Luottorahan kautta voit saada esimerkiksi 2000 euron luottorajan. Tällainen jatkuva luotto on käytössä aina silloin, kun tarvitaan. Yhtiöllä on monen vuoden kokemus Suomen lainamarkkinoista tarjoten asiakkailleen pääasiassa pieniä kulutusluottoja ilman takaajia tai vakuuksia.

Lainaa netistä

Nettilainat ovat palvelleet suomalaisia kuluttajia jo pitkään. Myös Luottorahan kohdalla lainan hakeminen verkosta on helppoa ja nopeaa. Lyhyen lainahakemuksen voi täyttää netissä ja pääset kirjautumaan palveluun omien verkkopankkitunnuksien avulla. Luottoraha tarkastaa aina luottotiedot ja tekee arvion varallisuudestasi hakemaasi lainasummaan verrattuna. Lainan saaminen ei ole vaikeaa, kunhan olet hoitanut raha-asiat moitteettomasti menneisyydessä ja sinulla on riittävät tulot. Tällöin lainan saamisen ei pitäisi olla ongelma.

Vaikka nettilaina on ollut markkinoilla jo pitkään, on se kuitenkin uusi tulokas verrattuna esimerkiksi perinteisiin pankkilainoihin tai aikaisempiin tekstiviestilainoihin pikalainojen kohdalla. Nettilaina on kätevä yhdistelmä näistä lainamuodoista: se on yhtä nopea ja helppo kuin tekstiviestilaina ja yhtä turvallinen kuin pankkilaina. Kun haluat laadukkaan lainan – valitse paras – valitse Luottoraha.

Luottorahan lainat

Luottorahalla on monia eri variaatioita kulutusluotoista, jotka vaihtelevat summiltaan ja siten myös käyttötarkoituksiltaan. Kaikki johtaa lopulta kuitenkin jatkuvaan luottoon, joka on varsin monikäyttöinen lainamuoto.

Luottorahan jatkuvaluotto antaa sinulle 2000 euron jatkuvan luoton, jolloin voit nostaa rahaa silloin, kun sitä eniten tarvitset. Luottorahan jatkuvaan luottoon ei liity mitään piilokuluja, vaan kaikki lainaan liittyvät kustannukset tulee esille lainanhakuprosessissa. Rahat saa nopeasti käyttöön, saatuasi myönteisen lainapäätöksen. Kannattaa muistaa, että maksat vain käytetystä luotosta. Voit siis hakea itsellesi luoton, ja nostaa rahaa vasta, kun sitä oikeasti tarvitset. Sen jälkeen voit lyhentää lainaa vaikka minimilyhennyksen verran. Luottoraha lähettää laskun käytetystä luotosta kerran kuukaudessa. Halutessasi koko luoton voi maksaa myös kerralla pois. Takaisinmaksu on siis varsin joustavaa.

Luottorahan jatkuva luoton vuotuinen nimelliskorko on 49,88 %. Lisäksi nostoista peritään 14 % nostoprovisio. Lainan todellinen vuosikorko on kuluttajasuojalain mukainen 108,51 % 2000 euron luotolle.

Joustoluotto tai jatkuva luotto on todella monikäyttöinen ja kätevä lainamuoto. Jos sinulla ei ole tiedossa tarkkaa lainasummaa, voi joustoluotto palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Aluksi voit nostaa vaikka pienemmän summan ja nostaa rahaa lisää, kun sitä tarvitset. Aina kun lyhennät luottoa, saat summan uudelleen käyttöösi omalle luottotilillesi. Joustoluotot ovat nykyisin todella suosittu lainamuoto, ja ne ovat haastaneet jopa periteiset kulutusluotot ja luottokortit. Luottotili voi tuoda turvaa omaan arkeen silloin, kun oma taloudellinen tilanne on tiukalla ja maksat aina vain tekemistäsi nostoista.

Joustoluoton kanssa voit nostaa rahaa aina uudelleen ilman, että sinun tarvitsee joka kerta tehdä uutta luottohakemuta. Säästät usein aikaa ja vaivaa, kun otat itsellesi luottotilin, useamman erillisen lainan sijasta.

Näin haet lainaa:

  1. Pääset tunnistautumaan palveluun omien verkkopankkitunnuksen avulla.
  2. Muista täyttää hakemus huolella ja lue luottosopimusehdot huolella ennen niiden hyväksymistä.
  3. Sinun tulee vielä syöttää verkkopankkitunnuksesi Instantor-palveluun, jotta Luottoraha voi tarkastaa luottotietosi.
  4. Luottopäätös tulee yleensä muutamassa minuutissa.
  5. Voit nostaa rahaa heti tilillesi saatuasi hyväksytyn luotto päätöksen.

Kun lainahakemuksesi on hyväksytty, voit nostaa rahaa omalle tilillesi 10-2000 euron verran. Rahaa Luottorahan toimesta siirretään asiakaspalvelun aukioloaikojen mukaisesti: ma- pe klo 09:00-22:00, la klo 11:00-18:00 ja su klo 14:00-17:00.

Lisäksi asiakkaalle lähetetään aina vahvistus tekstiviestitse, kun rahat on siirretty tilille. Jatkossa lainan nostaminen on vieläkin helpompaa ja monipuolisempaa. Saat käyttöösi esimerkiksi erillisen pin-koodin, jonka avulla voit kirjautua palveluun. Sinun ei siis välttämättä tarvitse käyttää verkkopankkitunnuksiasi. Luoton rajaa voidaan myöhemmin nostaa jopa 3000 euroon saakka, mikäli hoidat laskusi moitteettomasti kolmen kuukauden ajan. Saat automaattisesti ilmoituksen luottorajan korottamisesta OmaLuottoRaha-palveluun.

Asiakaspalvelu

Luottorahan asiakaspalvelu antaa ammattimaista neuvontaa kaikkiin lainaan liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä ma-pe klo 9-22, la 11-18 ja su 14-17. Lisäksi voit lähettää Luottorahalle sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@luottoraha.fi. Luottorahan toimisto sijaitsee Helsingissä, mutta kaikki tarvittavat palvelut löytyvät kuitenkin verkosta.

Luottoraha haluaa palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla, joten voit aina luottaa heidän asiantuntevaan palveluunsa. Asiakkaiden mukaan Luottorahan palvelu on asianmukaista, hyvää ja luotettavaa. Jos sinulla herää mitään kysymyksiä, voit aina olla heihin yhteydessä oman tarpeen mukaan.

On olemassa myös Luottorahan omapalvelu, jonka saat käyttöösi, kun olet rekisteröitynyt palveluun. Omapalvelun kautta pääset hoitamaan monia lainaan liittyviä asioita, omista laskuista aina nostoihin saakka. Pääset oma palvelussa aina katsomaan omia reaaliaikaisia tietoja, ja pysyt ajan tasalla omien laina-asioiden suhteen. Omapalvelu on siis kätevä väline omien laina-asioiden hoitamiseen, ja pääset kirjatumaan sinne aina tarvittaessa sinulle erikseen annetun pin-koodin avulla.

Kaikki asiointi voidaan siis hoitaa helposti verkossa, ja omapalvelussa voidaan yleensä hoitaa kaikki lainanmaksuun ja nostamiseen liittyvät asiat. Ei siis haittaa, jos laskusi on hukassa – verkossa pääset aina tarkistamaan reaaliaikaisia tietoja. Jos kuitenkin tarvitset ylimääräistä neuvontaa asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään. Voit olla heihin yhteydessä kaikissa asioissa. Muista myös aina olla yhteydessä asiakaspalveluun, mikäli sinulla ilmenee ongelmia takaisinmaksun kanssa. Luottorahan palvelu on aina parasta laadultaan, ja he vastaavat kaikkiin kysymyksiisi.

Yhteenveto

Luottorahan kautta voit saada käyttöösi jopa 3000 € joustoluoton. Voit nostaa rahaa omalta joustotililtäsi aina tarpeen vaatiessa. Sinun ei siis tarvitse nostaa isoa lainaa kerralla, vaan voit rauhassa nostaa rahaa, lyhentää lainaa, ja sitten taas nostaa rahaa lisää käyttöösi. Sikäli joustoluotto voi olla paljon monikäyttöisempi laina, kuin perinteinen kulutusluotto.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että jokainen on lopulta itse vastuussa omasta rahankäytöstään. Vaikka sinulla onkin siis luottotili käytössä, rahaa kannatta nostaa vain oman maksukyvyn mukaan. Onneksi Luottoraha on kuitenkin vastuullinen luotonmyöntäjä ja lainaa myönnetään vain maksukykyisille henkilöille.

Parhaassa tapauksessa joustoluotto onnistuu tuomaan turvaa ja jatkuvuutta omaan talouteen, kun tiukassa tilanteessa voidaan turvautua henkilökohtaiseen luottotiliin. Rahaa on saatavilla Luottorahan tarjoaman joustoluoton kautta helposti ja nopeasti. Myös hinnoillaan Luottoraha pärjää varsin hyvin alan muihin tekijöihin. Kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota esimerkiksi nosto-provisioon, joka on 14 %. Ihan joka päivä rahaa ei siis kannata nostaa, vaan tähänkin on hyvä käyttää suunnitelmallisuutta, jotta lainan kustannukset pysyvät kurissa.

Kaiken kaikkiaan Luottoraha on turvallinen palvelu, joka käyttää sivustollaan parhaita suojauskäytäntöjä. Luottoraha on myös vastuullinen toimija, joka pyrkii esittämään kaikki lainan ehdot ja hinnat asiakkaalle mahdollisimman selkeästi. Lisäksi asiakaspalvelu on aina turvanasi kaikissa lainaan liittyvissä asioissa!

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI