Netistälainaa Arvostelu

netistalainaa.fi

Tililuotot ja joustoluotot ovat yleistyneet paljon etenkin vuoden 2013 jälkeen, jolloin pikalainoihin asetettiin korkokatto. Tällöin pikavippiyritykset joko lakkasivat toimimasta tai muuttivat toimintamalliaan niin, että ne alkoivat tarjota suurempia, yli 2000 euron joustoluottoja. Joustoluotot, jotka ovat yli 2000 euroa takaavat sen, että asiakkaan ei tarvitse maksaa tähtitieteellisiä korkoja, kiitos korkokaton.

Näitä uusia joustoluottoja tarjoavia yrityksiä avautuu koko ajan, joten voi olla hankala päättää, minkä puoleen kääntyä taloudellisessa hätätilanteessa. Luotettava pikavippi 2018. voi olla vaikea löytää. Netistälainaa on tosin erittäin hyvä vaihtoehto, mikäli hakusessa on joustoluotto.

Netistälainaa.fi on suomalainen, Top Finance Oy:n ylläpitämä lainapalvelu, josta voi hakea lainaa 100 eurosta aina jopa 2250 euroon saakka. Tämä yritys tarjoaa joustoluottoa sinulle tarpeesi mukaan.

Joustoluotto eroaa kulutusluotosta siinä, että käytettävissäsi on luottotili, jolta voit nostaa rahaa aina tarpeen vaatiessa luottorajasi puitteissa. Eli palvelu toimii samalla idealla kuin luottokortti. Maksat takaisin vain käyttämästäsi luotosta. Lisäksi voit niin halutessasi maksaa luottoa takaisin osissa joka kuukausi.

Miten lainaa voi hakea?

Netistalainaa toimii hyvin yksinkertaisella periaatteella. Täytät vain hakemuksen heidän nettisivuillaan, ja tähän menee yleensä muutama minuutti. Hakemuksessa kysytään sinun tietojasi, kuten nimeäsi, osoitetietoja, tuloja, menoja, velkoja ja työpaikan tietoja. Valitset tässä hakemuksen vaiheessa myös sen, kuinka paljon haluat nostaa lainaa ensimmäisellä kerralla. Muista, että voit aina palata takaisin ja nostaa lisää rahaa tarpeen mukaan.

Tunnistauduttuasi verkkopankkitunnuksilla, saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa. Kun olet hyväksynyt ja allekirjoittanut lainasopimuksen, saat ensinoston tilillesi noin 15 minuutin kuluessa, jos pankkisi on yksi heidän yhteistyöpankeistaan. Yhteistyöpankkeihin kuuluvat esimerkiksi Nordea, Aktia ja Osuuspankki.

Ensimmäisen nostosi tulee olla vähintään 100 euroa. Jatkossa voit nostaa lisää rahaa tililtäsi oman Netistälainaa.fi tilisi kautta netissä tai voit tehdä nopeita nostoja tekstiviestillä.

Kuka voi hakea lainaa?

Kun haetaan netistä lainaa, vaatimukset saattavat joskus olla hieman tiukempia kuin pankkilainoissa. Netistälainaa.fi esimerkiksi vaatii, että hakija on vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen, jolla on pysyvä osoite Suomessa. Lisäksi hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja tulojen tulee olla riittävät.

Lainapäätös tehdään aina perustuen hakijan talouteen kokonaisuutena. Muista, että vaikka saisitkin kieltävän päätöksen, se ei tarkoita sitä, että olisit huono maksaja, vaan vain sitä, että ehkä tulosi eivät olleet riittävät tai sinulla oli liikaa velkaa.

Et tarvitse hakemukseesi vakuuksia tai takaajia, etkä edes yhteishakijaa. Mikäli sinua mietityttää se, myönnetäänkö sinulle lainaa, voit aina joko olla yhteydessä asiakaspalveluun tai vain tehdä lainahakemuksen. Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Vaikka saisitkin myöntävän päätöksen, sinulla on aina oikeus peruuttaa laina.

Miksi lainahakemus saatetaan hylätä?

On monia syitä, miksi Netistälainaa.fi saattaa hylätä hakemuksesi. Yleisimpiä syitä ovat kuitenkin se, että et ole tarpeeksi vanha, sinulla on maksuhäiriömerkintöjä, hakemus on täytetty virheellisesti tai et lähettänyt heille vaadittavia dokumentteja, kuten tulotodistuksia.

Käytä siis huolellisesti aikaa hakemuksen täyttämiseen oikein. Pienikin virhe hakemuksessa saattaa johtaa hakemuksen hylkäämiseen. Täytä siis tarkasti kaikki tulosi, menosi ja velkasi. Jos sinulla on kuitenkin riittävät tulot, olet tarpeeksi vanha, asut Suomessa ja sinulla on puhtaat luottotiedot, ei pitäisi olla mitään syytä, miksi hakemustasi ei hyväksyttäisi.

Mikäli et ole varma jostain hakemuksessa olevasta kohdasta, kysy rohkeasti asiakaspalvelusta. He voivat tarvittaessa auttaa sinua täyttämään hakemuksen oikein.

Kuinka paljon laina maksaa?

Muistathan, että ottaessasi lainaa, et maksa pelkästään takaisin lainan pääomaa, vaan maksat myös korkoja ja kuluja joka kuukausi. Eri lainapalveluilla on erilaisia kuluja, joten on hyvin tärkeää, että muistat lukea lainasopimuksen huolellisesti läpi.

Netistälainaa.fi tarjoaa 1-37 kuukauden maksuajan lainalle. Minimissään todellinen vuosikorko on 96,91% ja maksimissaan se on 331,16%. Tämä on paljon korkeampi korko, kuin silloin, jos ottaisit pankista lainaa. Verrattuna moniin muihin joustoluottoja myöntäviin firmoihin, tämä on kuitenkin vielä suhteellisen edullinen laina.

Ota vielä huomioon myös se, että joka kerta, kun teet noston, maksat nostopalkkiota 12,5%. Lisäksi huomaa myös, että minimilyhennys on 12,5% avoimesta saldosta, vähintään kuitenkin 50 euroa tai maksimissaan 250 euroa.

Tilinhoitomaksu on 9 euroa, ja tämä peritään joka kuukausi. Lisäksi jos haluat paperilaskun, sinun tulee maksaa 2 euroa lisää. Netistälainaa.fi on näiden kulujen lisäksi ilmoittanut myös, kuinka paljon perintäkulut ynnä muut pienet kulut tulisivat kustantamaan. Mikäli siis asia askarruttaa, voit aina vilkaista heidän hinnastoaan!

Nämä kulut ovat suhteellisen edullista luokkaa verrattuna moneen muuhun yhtiöön. Muista kuitenkin laskea, onko sinulla varaa maksaa nämä kuukausittaiset lyhennykset pois ennen kuin otat lainaa. Mikäli maksat lainan pois kokonaisuudessaan 30 päivän sisällä, korkoja ei keräänny.

Netistälainaa.fi asiakaspalvelu auttaa aina

Mikäli kohtaat ongelmia lainahakemuksessa tai muissa asioissa, voit aina olla yhteydessä Netistälainaa.fi:n asiakaspalveluun joko puhelimella sähköpostilla tai live chatillä. Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 09:00-18:00 ja lauantaisin kello 10:00-15:00. Sunnuntaisin asiakaspalvelu on suljettu.

Asiakaspalvelijat ovat hyvin ystävällisiä ja auttavaisia. He neuvovat sinua aina tarvittaessa ammattimaisesti ja ratkaisevat takuulla ongelmasi. Suuren plussan Netistälainaa.fi saa siitä, että heillä on käytössään sähköpostin ja puhelimen lisäksi live chat, jonka kautta saat yhteyden asiakaspalveluun muutamassa minuutissa.

Asiakaspalvelu ei voi suoraan auttaa sinua laskutukseen liittyvissä asioissa, sillä heillä on oma laskutuspalvelunsa sitä varten. He voivat kuitenkin tarvittaessa opastaa sinut oikeaan suuntaan ja antaa sinulle yhteystiedot laskutusosastolle, josta voit pyytää apua.

Netistälainaa.fi kokemuksia ja yhteenveto

Netistälainaa.fi on saanut erittäin hyvät arvosanat käyttäjiltään ja netin foorumeilla keskustelu on ollut positiivista. Sivusto on etenkin saanut kiitosta siitä, että laina on suhteellisen edullinen verrattuna moniin muihin lainapalveluihin. Lisäksi lainan hakuprosessi on nopea ja helppo, ja päätöksen saa vain muutamassa minuutissa! Rahatkin ovat tilillä nopeasti, eli pääset maksamaan laskusi tai korjauttaa autosi saman tien.

Netistälainaa.fi:n sivusto on käyttäjäystävällinen ja hienosti suunniteltu kokonaisuus, jolla on helppo navigoida. Muutamalla napin painalluksella pääset tekemään hakemuksen, joka on myös selkeä ja näppärästi täytettävissä.

Sivustolla on myös hinnasto erillisenä välilehtenä, joten jos hinnat mietityttävät (kuten niiden pitäisikin), niin pääset katsomaan hinnastoa helposti. Lisäksi pääset lukemaan usein kysyttyjä kysymyksiä, jos mieltäsi askarruttaa jokin.

He ovat myös ilmoittaneet sopimusehtonsa selkeästi välilehtenä, joten pääset lukemaan ehdot jo ennen hakemuksen täyttämistä.

Kaiken kaikkiaan Netistälainaa.fi on rehellinen ja luotettava joustoluottoja myöntävä lainapalvelu. Mikäli sinun tarvitsee hakea itsellesi lainaa, voit huoletta hakea joustoa talouteesi Netistälainaa.fi -sivuston kautta.

Pidä aina mielessäsi, että netistä haettavilla lainoilla tuppaa olemaan paljon korkeammat kulut ja korot kuin pankkilainoilla. Joten kannattaa käyttää aikaa lainojen vertailuun ja vertailla paitsi erilaisia netistä haettavia lainoja, myös erilaisia pankkilainoja.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI