Next Rahoitus Arvostelu

nextrahoitus.fi

Uusia lainapalveluita avautuu jatkuvasti kuin sieniä sateella. Itse kullakin voi siis olla vaikeuksia löytää juuri se itselleen sopiva lainatarjous. Lainojen vertaileminen on aina kannattavaa, mutta se voi viedä hyvin paljon aikaa etenkin, jos haluaa vertailla monen eri lainapalvelun kanssa.

Next Rahoitus hoitaa vertailemisen puolestasi. Tämä yhtiö on osa suurta konsernia nimeltään Freedom Rahoitus, jonka katon alle mahtuvat myös muut suuremmat ja pienemmän lainoja vertailevat yhtiöt, kuten esimerkiksi Zmarta.

Freedom Rahoitus juontaa juurensa jo vuoteen 1983 ja Manchesteriin, mutta matkan varrella on sattunut ja tapahtunut yhtiön kasvaessa. Pohjoismaihin Freedom Rahoitus rantautui vuonna 1999, ja Suomeen vuonna 2009. Siitä lähtien kyseisen konsernin katon alla on kasvanut lainapalveluita, kuten Next Rahoitus.

Kaikki suuret lainaajat ovat täällä, joten lainojen vertailu Next Rahoitus Finland sivustolla onnistuu erittäin näppärästi. Voit kilpailuttaa jopa 20 eri lainaajaa yhdellä hakemuksella ja saada useita eri lainatarjouksia, joista valita.

Miten lainan hakeminen tapahtuu?

Nextrahoitus.fi sivustolla lainan hakeminen on helppoa. Täytät vain yhden hakemuksen, jonka jälkeen Next Rahoitus Suomi lähettää hakemuksesi yhteensä 20 eri lainan tarjoajalle. Sinun on mahdollista saada lainaa 500 – 50 000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia.

Aloita valitsemalla haluamasi lainasumma ja laina-aika. Tämä jälkeen täytät hakemukseen kaikki omat tietosi, kuten nimen, osoitteen, puhelinnumeron, tulot, menot, velat ja työpaikan tiedot. Seuraava askel on tunnistautua pankkitunnuksilla. Kun olet tunnistautunut ja hakemus on lähetetty eteenpäin, saat kohta erilaisia lainatarjouksia sähköpostiisi ja omalle Next Rahoitus dashboardillesi.

Kun olet saanut muutamia lainatarjouksia, voit alkaa vertailla lainoja. Näistä lainoista voit sitten valita itsellesi sopivan lainan. Allekirjoita lainahakemus ja odota ohjeita lainanmyöntäjältä! Nämä lainatarjoukset ovat aina alustavia tarjouksia, mikä tarkoittaa sitä, että yhtiöt saattavat vielä pyytää sinulta esimerkiksi tulotodistuksia. Kun olet lähettänyt tarvittavat paperit eteenpäin ja laina on hyväksytty, laina maksetaan tilillesi parin päivän kuluessa.

Lainahakemuksen tekeminen on täysin ilmaista, eikä se velvoita sinua mihinkään. Sinun ei siis tarvitse valita yhtäkään lainaa, jos et halua.

Next Rahoitukselta voi myös hakea yhdistelylainaa. Tämä laina on hyvä idea silloin, jos sinulla on monia eri lainoja kontollasi, ja haluat säästää kuluissa. Hakemalla yhdistelylainaa, voit maksaa kaikki pienet lainasi pois kerralla ja maksaa sen sijaan vain yksiä korkoja ja kuluja yhdestä lainasta.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea kuka tahansa, joka on vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen. Sinulla tulee myös olla vakituinen osoite Suomessa, puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot huolimatta hakemastasi lainasummasta.

Next Rahoituksen kautta on mahdollista saada lainaa myös silloin, jos sinulla on hieman pienemmät tulot. Suuremmat tulot ja pienet velat kuitenkin nostavat mahdollisuuksiasi saada positiivinen lainapäätös ainakin parilta lainanmyöntäjältä.

Muista aina täyttää hakemus huolellisesti, sillä virheet hakemuksessa voivat aiheuttaa kielteisen lainapäätöksen. Mikäli et ole varma siitä, voitko saada lainaa, voit aina tehdä lainahakemuksen, sillä hakemuksen tekeminen on täysin ilmaista eikä se velvoita sinua vielä yhtään mihinkään.

Kuinka paljon lainat maksavat?

Koska Next Rahoitus on lainoja kilpailuttava yritys, tarkasti ei voida sanoa sitä, kuinka paljon laina tulee sinulle maksamaan. Kaikki korot, kulut ja muut kustannukset riippuvat aivan täysin siitä, millainen lainasopimus lainanmyöntäjällä on. Siksi onkin hyvin tärkeää, että käyt läpi jokaisen saamasi lainatarjouksen ja tarkistat, millaisia korkoja ja kuluja heillä on.

Näiden summien tarkistaminen on tärkeää siksi, että lainasopimuksessa voi olla hyvin paljonkin eroja. Esimerkiksi yksi lainaaja voi tarjota sinulle 50% koron, kun taas toiset tarjoavat yli 100% todellista vuosikorkoa. Lisäksi toiset lainantarjoajat saattavat veloittaa suuria nostokuluja tai tilinhoitokuluja joka kuukausi, kun taas toiset veloittavat paljon vähemmän. Kaikki nämä pienet kustannukset kerääntyvät kasaan, joten pienistäkin eroista voi koostua suuri summa loppupeleissä.

Käytä siis aikaa lainatarjousten vertailemiseen – Next Rahoitus on tehnyt jo suurimman työn puolestasi, eli lähettänyt lainahakemukset monelle eri pankille.

Onko hinnoissa eroa, jos hakee lainaa suoraan pankilta?

Voit aina kilpailuttaa lainat suoraan itse tekemällä hakemukset jokaiselle pankille erikseen. Tämä ei kuitenkaan vaikuta saamasi lainatarjouksen hintaan. Saat aina saman lainatarjouksen, hait lainaa sitten käyttämällä vertailusivustoa tai menemällä suoraan pankin omille sivuille.

Next Rahoitus tekee vain lainojen vertailemisen sinulle paljon helpommaksi. Sinun tulee vain tehdä yksi hakemus, jonka kyseinen yritys sitten lähettää kaikille yhteistyökumppaneilleen. Säästät parhaimmillaan tuntikausia työaikaa verrattuna siihen, että tekisit manuaalisesti hakemukset jokaiselle pankille erikseen.

Next Rahoituksella on yli 20 yhteistyökumppania

Next Rahoitus kuuluu suureen Freedom Rahoitus -konserniin, mikä tarkoittaa sitä, että heillä on monia erilaisia sopimuksia eri pankkien ja yksityisten lainaajien välillä. Suurimpia ja tunnetuimpia pankkeja ja lainaajia ovat esimerkiksi Nordea, Halino, Santander, Bank Norwegian, Cash Buddy, Lainaamo, Euroloan ja monet muut.

Kaikki nämä yhteistyökumppanit ovat joko suomalaisia tai kansainvälisesti tunnettuja lainaajia, joten voit luottaa pankkien luotettavuuteen ja rehellisyyteen.

Next Rahoitus asiakaspalvelu palvelee joka päivä

Next Rahoitus saa ehdottomasti kiitosta siitä, että heidän ystävällinen asiakaspalvelunsa palvelee joka päivä kello 09:00-20:00. Voit ottaa heihin yhteyden sähköpostilla, ja vastauksen voi odottaa saavansa 24 tunnin sisällä. Useimmiten saat vastauksen jo muutamien tuntien päästä.

Harmillista on kuitenkin se, ettei heillä vielä ainakaan toistaiseksi ole puhelinpalvelua tai live chatiä saatavilla. Onneksi sähköposti on kuitenkin myös melko nopea tapa saada yhteys ammattimaiseen asiakaspalveluun!

Asiakaspalvelu on ystävällinen ja ammattitaitoinen ja he palvelevat sinua suomeksi. Saat aina vastaukset kysymyksiisi! Muista kuitenkin, että he eivät voi auttaa sinua laskutukseen liittyvissä kysymyksissä, sillä kaikki laskut käsitellään suoraan lainanmyöntäjän kautta. Jos sinulla on siis kysymyksiä laskuista, sinun tulisi olla suoraan yhteydessä lainan myöntäneeseen tahoon.

Next Rahoitus kokemuksia ja yhteenveto

Next Rahoitus on vielä suhteellisen uusi palvelu, joten he eivät ole saaneet paljoakaan arvosteluita käyttäjiltä. Kaikki muut Freedom Rahoituksen alla toimivat yhtiöt ovat tosin saaneet kehuja, joten oletamme Next Rahoituksen olevan samoilla linjoilla, mitä palautteeseen tulee.

Next Rahoituksen sivusto on hienosti suunniteltu ja helppokäyttöinen kokonaisuus. Lainan hakeminen onnistuu nopeasti ja hakemus on suoraviivainen täyttää. Nex Rahoitus on julkaissut sivuillaan myös usein kysyttyjä kysymyksiä, joista voi olla apua lainaa hakevalle. Lisäksi sivulla on vinkkejä ja neuvoja lainaan liittyen. Kannattaa siis lukaista kaikki vinkit, neuvot ja usein kysytyt kysymykset, jos sinulla on jotain mielesi päällä.

Next Rahoitus kilpailuttaa lainat nopeasti, ja saat lainatarjouksia tunnetuilta, suurilta ja luotettavilta pankeilta. Voit siis helposti saada useammankin lainatarjouksen, josta valita itsellesi sopivan lainan.

Muista, että lainahakemuksen tekeminen ei maksa mitään eikä velvoita sinua mihinkään, joten voit tarvittaessa kokeilla, millaisia lainatarjouksia saat. Päätöksen lainan allekirjoittamisesta voit tehdä myöhemmin, jos niin haluat.

Asiakaspalvelu saa täydet pisteet ammattitaitoisuudestaan ja ystävällisuudestään!

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI