OmaLaina Arvostelu

omalaina.fi

OmaLainan takana on suomalainen LVS Brokers Oy. Yrityksen konttori sijaitsee Helsingissä. Omalaina on viime aikoina ollut paljon esille suomalaisessa mediassa, joten ei ole mikään ihme, jos nimi on jo tuttu monelle suomalaiselle. Omalaina ei ole aivan perinteinen lainapalvelu, sillä yritys ei varsinaisesti myönnä lainaa itse, vaan toimii ennen kaikkea lainanvälittäjänä. Hakiessasi lainaa Omalainan kautta, saat käytännössä lainatarjouksia Omalainan yhteistyökumppaneiden kautta. Voit kuitenkin olla varma, että Omalainalla on kumppaneinaan laadukkaita ja luotettavia rahoitusyhtiöitä runsain mitoin. Myös mahdollinen lainasopimus tehdään asiakkaan ja yhteistyökumppanin välille, joten asiakas ei varsinaisesti tee minkäänlaista sopimusta Omalainan kanssa. Siten myös lainahakemus on aina täysin ilmainen ja riskitön ja lopullisen päätöksen lainasta teet vasta hyväksyessäsi sinulle esitetyn lainatarjouksen.

Omalaina on markkinoilla tunnettu ja luotettava lainanvälittäjä. Kuten sanottu Omalaina ei siis ole varsinainen lainanantaja, vaan välittää sinulle tarjouksen markkinoiden parhaasta ja edullisimmasta lainasta. Käytännössä Omalaina palvelu siis kilpailuttaa lainan puolestasi. Tällaisen lainapalvelun käyttäminen on huomattavasti hyödyllisempää kuin esimerkiksi lainan hakeminen suoraan yksittäiseltä lainayhtiöltä. Moni suomalainen ei vertaile tarpeeksi lainojaan, koska se vie aikaa. Omalaina tekee kuitenkin kaiken työn puolestasi, sillä vain yhden lainahakemuksen kautta saat ajankohtaisen tarjouksen edullisesta lainasta. Voi siis olla todella järkevää käyttää tällaista lainanvälittäjää, ja voit säästää huomattavasti rahaa käyttämällä Omalainan palveluita

Lainaa Omalainan kautta

Omalaina hakemuksen pääset täyttämään nopeasti verkossa. Omalaina lainalaskuriin voit syöttää haluamasi lainasumman sekä laina-ajan. Näet saman tien kuukausierän suuruuden sekä lainan korot ja kulut kyseiselle lainasummalle valitsemallasi laina-ajalla. Näin pääse aloittamaan lainahakemuksen tekemisen, eikä loppukaan ole kovin vaikea. Jos haet lainaa heti Internetistä, saat rahat tilillesi parhaassa tapauksessa saman päivän aikana.

Kun täytät lainahakemuksen Omalaina palvelun kautta, mukana on itseasiassa jopa 25 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä. Kyseessä ei ole varsinainen lainavertailupalvelu, sillä haet lainahakemuksen kautta suoraan lainaa. Saat tiedoksesi Suomen sen hetkiset parhaat lainat, vain yhden lainahakemuksen kautta. Sinun ei siis erikseen tarvitse tehdä hankalaa vertailua, vaan saat hakemuksen tekemisen jälkeen useamman lainatarjouksen, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan.

Lainapäätöksen saat heti ja rahat ovat nopeasti tililläsi. Voit hakea lainaa Omalainan kautta jopa 60 000 euroon saakka, joten Omalainan kautta rahoittaa jo vähän isompiakin unelmia. Omalaina on täysin suomalainen lainapalvelu, joka on palvellut vuosien varrella satojatuhansia suomalaisia. Verkossa toimiva palvelu on nopea ja kätevä tapa saada rahaa nopeasti omalle tilille Suomen parhaiden lainantarjoajilta. Omalainapalvelu on koonnut niistä parhaat ja parhaassa tapauksessa rahat ovat tililläsi jopa saman päivän aikana.

Itse lainahakemus on ilmainen, eikä sitouta mihinkään, joten voit rauhassa hakea lainaa. Omalainan kautta saatat säästää lainan koroissa jopa huomattavasti, sillä omalaina tekee kattavan lainavertailun puolestasi.

Mihin lainaa voi hakea Omalainan kautta?

Omalainan kautta voit hakea lainaa periaatteessa mihin käyttötarkoitukseen tahansa. Ehkä haluat yhdistää kalliit lainat yhdeksi ja hakea yhden isomman ja edullisemman lainan koko summalle. Tämä onnistuu Omalainan kautta mainiosti. Monet hakevat lainaa myös yllättäviin kuluihin ja menoihin, jolloin lainasummatkaan eivät välttämättä ole kovin suuria. Omalainapalvelun kautta haettavien lainapalveluiden hintahaitari on valtava, joten lainaa voi hakea niin pieniin kuin suuriin hankintoihin, tarpeisiin ja unelmiin. Oli kyseessä sitten autolaina, remonttilaina, matkalaina tai laina esimerkiksi opiskeluun tai itsensä kouluttamiseen, voit hakea lainaa Omalainan kautta.

Saat siis useita eri lainatarjouksia Omalainan kautta. Voit hakea palvelun kautta perinteisiä kulutusluottoja, pikalainaa ja muita netistä haettavia lainoja. Omalaina lupaa tehdä jatkuvasti uusia sopimuksia lainayhtiöiden kanssa, joten tarjolla on aina varmasti edullisimmat ja parhaat lainat Suomessa.

Omalainan kautta haetaan lainaa siis periaatteessa ihan kaikenlaiseen tarkoitukseen. Pienimmät lainat ovat vain satasen luokkaa ja yksittäinen ihminen saa lainaa helposti aina 10 000 euroon saakka. Omalaina suosittelee laittamaan yli 10 000 euron lainahakemuksiin yhteishakijan, jolloin lainaa saa helpommin ja lainaehdot saattavat olla paremmat, kun mukana on kaksi eri hakijaa.

Lainan kustannukset

Lainan kustannuksissa tulee aina olla tarkkana ennen lainan lopullista hyväksymistä. Lainojen kuluissa ja hinnoissa saattaa olla Suomessa huomattavia eroja, joten niihin on syytä kiinnittää huomiota. Onneksi Omalaina käyttää joka tapauksessa Suomen parhaita lainapalveluita mutta silti lainojen hinnoissa on eroja. Muista siis aina kiinnittää huomiota ensinnäkin lainan nimelliskorkoon ja toiseksi myös lainan todelliseen vuosikorkoon. Lisäksi sinun tulee varmistaa, että olet varmasti tietoinen lainan kaikista kuluista ja kustannuksista. Lainaan saattaa korkojen lisäksi liittyä erilaisia lainan- ja tilinhoitokustannuksia, jotka saatavat nostaa kuukausittaisen lyhennyserän määrää. Siksi näihin kustannuksiin kannattaa aina varautua etukäteen.

Lainaa ilman vakuuksia

Omalainan kautta haettavat lainat ovat käytännössä vakuudettomia lainoja, joten sinulla ei tarvitse olla lainaa varten takaajaa tai vakuutta. Lainahakemuksen voi täyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa, mutta laina maksetaan asiakkaan tilille kuitenkin aina päiväsaikaan. Rahat saat tilillesi lähes aina 24 tunnin sisällä, usein jo aiemmin. Parhaassa tapauksessa rahat tulevat tilille jo saman päivän aikana, mutta joissakin tapauksissa lainan maksuun saattaa kulua muutama päivä. Tyypillisesti laina voidaan maksaa takaisin 12 kuukaudessa mutta monet lainantajat myöntävät lainaa jopa viiden vuoden maksuajalla, riippuen myös haettavan lainan summasta.

Lainapäätöksen saat heti, joten turhaa odottelua ei pitäisi tulla. Käytännössä kyseessä on kuitenkin alustava lainapäätös, jossa sinulle selviää edullisin luotonantaja. Tietoosi saat siis kaikista edullisimman luotonantajan, joka on hyväksynyt lainahakemuksesi. Omalaina käyttää sivuillaan SSL-suojattua yhteyttä luotonantajiin, joten lainahakemukset voidaan aina käsitellä nopeasti reaaliajassa.

Kun olet saanut lainatarjouksen, pääset kirjatumaan omilla verkkopankkitunnuksilla suoraan luotonantajan lainajärjestelmään. Sinun ei siis tarvitse täyttää uutta hakemusta, vaan voit suoraan vahvistaa lainan omien verkkopankkitunnuksien välityksellä.

Jos haet lainaa Omalainan kautta, voit olla varma, että saat lainan, jossa on mahdollisimman pieni korko luotettavan lainanantajan kautta. Omalaina lupaa kilpailuttaa kaikki lainahakemukset eri luotonantajien välillä, ja näin asiakas saa markkinoiden sen hetkisen halvimman lainan.

Yhteenveto

Omalaina on kätevä palvelu, josta saat suoraan tietää itsellesi parhaan lainatarjouksen yhden helpon hakemuksen täytön jälkeen. Lainojen vertailu saattaa olla vaivanloista, mutta Omalainan kautta kaikki hoituu helposti yhden ja ainoan lomakkeen kautta. Omalaina on nopeasti noussut suosituksi palveluksi suomalaisten keskuudessa, ja tällaisille palveluille on todella tilausta suomalaisilla lainamarkkinoilla.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä Omalainan palveluista, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse. Varsinaista puhelimessa tapahtuvaa neuvontaa Omalaina ei ainakaan tällä hetkellä tarjoa. Kun teet lainahakemuksen Omalainan sivuilla, pääset helposti OmaTili palvelun kautta tarkistamaan omat lainapäätökset sekä tarvittaessa muokkaamaan tekemääsi lainahakemusta.

Kannattaa lukea verkosta lisää Omalaina kokemuksia, jotta voit saada mahdollisimman monipuolisen kuvat tästä lainanantajasta.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI