Pikalaina

pikavippi

LainapaikkaMin lainasummaMax lainasummaIkärajaMax laina-aikaHae lainaa
500 ‚ā¨ 10000 ‚ā¨ 18v. 60 kuukauttaHae lainaa
100 ‚ā¨ 60000 ‚ā¨ 18v. 240 kuukauttaHae lainaa
1000 ‚ā¨ 60000 ‚ā¨ 20v. 180 kuukauttaHae lainaa
500 ‚ā¨ 60000 ‚ā¨ 20v. 180 kuukauttaHae lainaa
500 ‚ā¨ 70000 ‚ā¨ 20v. 180 kuukauttaHae lainaa
1000 ‚ā¨ 60000 ‚ā¨ 20v. 180 kuukauttaHae lainaa
500 ‚ā¨ 60000 ‚ā¨ 20v. 180 kuukauttaHae lainaa
1000 ‚ā¨ 60000 ‚ā¨ 20v. 180 kuukauttaHae lainaa
 

Min lainasumma: 500 ‚ā¨

Max lainasumma: 10000 ‚ā¨

Ikäraja: 18v.

Max laina-aika:60 kuukautta

Min lainasumma: 100 ‚ā¨

Max lainasumma: 60000 ‚ā¨

Ikäraja: 18v.

Max laina-aika:240 kuukautta

Min lainasumma: 1000 ‚ā¨

Max lainasumma: 60000 ‚ā¨

Ikäraja: 20v.

Max laina-aika:180 kuukautta

Min lainasumma: 500 ‚ā¨

Max lainasumma: 60000 ‚ā¨

Ikäraja: 20v.

Max laina-aika:180 kuukautta

Min lainasumma: 500 ‚ā¨

Max lainasumma: 70000 ‚ā¨

Ikäraja: 20v.

Max laina-aika:180 kuukautta

Min lainasumma: 1000 ‚ā¨

Max lainasumma: 60000 ‚ā¨

Ikäraja: 20v.

Max laina-aika:180 kuukautta

Min lainasumma: 500 ‚ā¨

Max lainasumma: 60000 ‚ā¨

Ikäraja: 20v.

Max laina-aika:180 kuukautta

Min lainasumma: 1000 ‚ā¨

Max lainasumma: 60000 ‚ā¨

Ikäraja: 20v.

Max laina-aika:180 kuukautta

Katso kaikki lainat

Pikalainat ovat nopeasti arkipäiväistyneet Suomessa. Yhä useammin ollaan tilanteessa, jossa niin arkeen kuin vapaa-aikaan tarvitaan joustovaraa. Pikalaina on osuva vaihtoehto silloin, kun käyttövaroja pitää lisätä nopeasti, joskus jopa tuntien kuluessa. Pikalainat ovat myös entistä turvallisempia ja uuden lainsäädännön avulla on pyritty estämään ylimitoitettujen lainojen myöntäminen. Pikavippi on apuna silloin, kun tilille tarvitaan nopeasti pieni summa rahaa. Nopea pikavippi sopii siis akuuttiin rahan tarpeeseen, oli syy mikä tahansa. Joskus odottamaton meno saattaa yllättää. Esimerkiksi lasku täytyy saada nopeasti hoidettua pois alta, auto täytyy viedä huoltoon tai on tarpeellista tehdä jokin akuutti hankinta. Toisaalta pikalaina viikonloppuna voi tulla tarpeen, jos halutaan yllättäen tehdä jotain arjesta poikkeavaa, eikä välttämättä haluta odottaa seuraavaan palkkapäivään. Pikalainat sopivat siis monenlaisiin tilanteisiin, eikä kynnys niiden ottamiseen ole kovin suuri, kunhan lainasumma on oikeassa suhteessa omiin taloudellisiin resursseihin.

Mikä pikalaina?

Pikalaina, joka tunnetaan usein myös nimellä pikavippi, on yleensä pieni laina. Kyseessä on yleensä pikalaina netistä, joka on käytännössä lyhytaikainen ja vakuudeton kulutusluotto. Tyypillinen pienen lainan suuruus on 50-1000 euroa, joskus jopa useita tuhansia euroja. Myös pikavippi 5000 euron edestä on mahdollinen. Laina-aika pikavipille on siis lyhyt, ja pikalaina helposti sisältää laina-ajan muutamasta viikosta useisiin kuukausiin.

Onko pikalaina uusi ilmi√∂ Suomessa? Pikavipit saapuivat Suomeen ensimm√§isen kerran vuonna 2005. Yhdysvalloista alun perin l√§htenyt ‚ÄĚpayday loans‚ÄĚ konseptin voidaan katsoa toimineen mallina Suomessa toimiville pikalainoille. Palkkap√§iv√§lainat eroavat kuitenkin osin pikavipeist√§. Vaikka pikavippi nyt onkin tarkoitettu lyhytaikaiseen lainantarpeeseen, ja se maksetaan pois mahdollisesti jo seuraavasta palkasta, ei pikavippiin tarvitse esitt√§√§ palkkatodistusta, toisin kuin palkkap√§iv√§lainoissa. Summaltaan suurempiin kulutus- ja joustoluottoihin t√§ytyy joskus toimittaa todistus s√§√§nn√∂llisist√§ tuloista, pikavippeihin ei t√§llaisia toimenpiteit√§ tarvita.

Miksi niin monet ihmiset ottavat pikalainan?

Pikalaina on entist√§ suositumpi lainamuoto, joka on tullut tutuksi jo suurimmalle osalle suomalaisia, varsinkin nuorten keskuudessa. Pikalainaan luottaa kuitenkin muutkin kuin vain nuoret, sill√§ sen hankkiminen on helppoa, prosessi kest√§√§ vain hetken ja kaiken lainan hankkimiseen liittyv√§n voi hoitaa vaikka k√§nnykk√§√§ k√§ytt√§en. Pikavippeihin kohdistuvat s√§√§d√∂kset ja lait ovat my√∂s kiristyneet, mik√§ on taannut entist√§ paremmat ehdot ja turvat my√∂s lainanhakijalle, v√§hent√§m√§ll√§ esimerkiksi kohtuuttomia vaatimuksia sis√§lt√§vi√§ lainoja, tai harhaanjohtavien tietojen antamista. Koska pikavipeist√§ on tullut luotettava lainanottomuoto, ei ole ihme ett√§ niit√§ k√§ytet√§√§n niin usein. Tyypillisi√§ syit√§ lainan hankkimiselle on useita ja kohteita mihin lainaa k√§ytet√§√§n, on sit√§kin enemm√§n. Pikaluotto auttaa ehdottomasti hoitamaan arjen asioita stressitt√∂m√§mmin ja tuomaan paljon haluttua joustoa kaikkiin raha ‚Äď asioihin, tilanteessa kuin tilanteessa. T√§m√§n lis√§ksi lainan saaminen on k√§tev√§√§ ja helppoa, eik√§ kriteeritk√§√§n p√§√§t√§ huimaa. Sen takia ei olekaan ihme ett√§ niit√§ otetaan niin paljon ja alla on selitettyn√§ hiukan tarkemmin miksi pikaluotto tai pikalaina on niin monen suomalaisen ensimm√§isi√§ lainavalintoja.

pikalaina viikonloppuna

Prosessin helppous

Avulla on mahdollista saada lainaa heti tilille ja koko prosessi on äärettömän kätevä. Hakijan ei tarvitse raahautua pankkiin tai konttoriin lukuisten tapaamisten ja neuvotteluiden merkeissä, vaan yhdellä lomakkeella saadaan joko hyväksytty tai hylätty lainapäätös. Keskustelua ei oikeastaan pääse edes syntymään, sillä hakijoista halutaan vain oleellisin tieto. Koska lainan hankkimista ei tarvitse miettiä sen pidempään, eikä esimerkiksi lainan tarkoitusta tarvitse perustella, on lainahakemuksen laittamiselle äärettömän matala kynnys jopa ensikertalaisella.

Kaikki hoituu alusta loppuun verkossa tai puhelimella. Lainapäätöksen tekeminen ei tarvitse olla niin iso juttu, verrattuna esimerkiksi asuntolainan tai autolainan hankintaan. Näihin lainoihin sitoudutaan usein vuosiksi, jopa vuosikymmeniksi, mutta pikalainan tarkoitus on olla lyhytikäinen, jolloin laina-aika on yleisesti viikkoja tai kuukausia. Päätöksellä ei siis tarvitse olla kauaskantoisia seurauksia taloudellisen taakan mielessä. Pikalainat voivat kuitenkin pelastaa kiperältä tilanteelta, joka usein voi olla tilapäinen. Siispä: hae pikalainaa helposti tekstiviestillä tai netistä ja voit saada vastauksen muutamassa tunnissa, joskus jopa minuuteissa.

Nopeus

Koska usein tarvitaan lainaa heti tilille, on pikavippi lähes ainoa vaihtoehto, jossa ei tarvitse odottaa muutamaa minuuttia, tai tuntia pidempään. Kun hyväksytty lainapäätös on saatu, voi rahat siirtää heti omalle tilille ja itse hakemuksen täyttämiseen menee muutamista minuuteista korkeintaan kymmeneen. Koska tämä voidaan tehdä puhelimella tai tietokoneella, ei erillistä aikaa tarvitse varata lainan hakemiselle. Näin kaikista äkillisimmätkin rahantarpeet tulee tyydytettyä oikealla hetkellä, eikä synny pelkoa siitä että esimerkiksi myöhästynyt lasku jää maksamatta, tai ettei ruokaa saada lapsille saman päivän aikana.

 

Matalat kriteerit

Kolmas yleinen syy sille miksi pikaluotto tai pienlaina otetaan, on se etteivät lainan tarjoajat aseta läheskään niin suuria kriteereitä lainan antamiselle, kuin mitä perinteiset lainat ja lainantarjoajat vaativat. Tämä tarkoittaa sitä, että useammalla ihmisellä on mahdollisuus ottaa pienlaina, eikä hakijoilla tarvitse olla suuria tuloja tai edes moitteettomia luottotietoja lainan saamiselle. Lähes jokaiselle hakijalle löytyy sopiva laina ja sopiva lainan tarjoaja, mikä on erittäin positiivista, koska varsinkin huonotuloisilla tai aikaisemmin maksuhäiriöitä saaneilla hakijoilla voi olla se suurin tarve saada lainaa heti tilille, tai ilman sitä voidaan joutua entistä syvempiin ongelmiin.

Vapaus

Lainan hakemiseen ei tarvitse kertoa periaatteessa mitään syytä tai kohdentaa rahojen käyttötarkoitusta. Toisin kuin kulutusluotoissa lainaa haetaan yleensä jotakin tiettyä tarkoitusta varten, ei pikavippien kohdalla tarvitse kertoa lainan myöntävälle pankille tai rahoitusyhtiölle mihin rahat tulevat menemään. Päätös on täysin kuluttajan käsissä. Myös tämä voi osaltaan madaltaa lainanhakemiskynnystä, sillä kuluttaja ei ole tilivelvollinen siitä, mihin rahat menevät. Lainanottajan vastuulla on hoitaa takaisinmaksuerät sovitussa aikataulussa.

Kätevyys

Pikalaina 24h vuorokaudessa mahdollistaa pienen summan saamisen nopeasti käyttöön, ja sillä voidaan maksaa laskuja, välttämättömiä hankintoja tai vaikkapa lomamatka. Käytännössä pikalainat ovat täysin vakuudettomia lainoja. Siksi pikavipit ovat suuren yleisön ulottuvilla: sinun ei tarvitse omistaa tai vakuuttaa taloa tai asuntoa, tai muuta vastaavaa omaisuutta saadaksesi lainaa. Pikalainan hakeminen soveltuu siis lähes kaikille, nopean ja vaivattoman käsittelyprosessin lisäksi. Edullisin pikavippi varmistuu pienellä vaivalla ja erilaisten palvelujen avulla on mahdollista verrata useiden pankkien lainaehdot, ja näin löytyy varmasti sopivin vaihtoehto juuri omiin tarpeisiin nähden. Koska pikalainojen on tarkoitus nimenomaan olla nopea ratkaisu käteisvarojen täydentämiseen, saa rahat tilille usein jo saman päivän aikana.

Miten pikalainat eroavat muista netin lainoista?

Netissä on tarjolla useita erilaisia lainoja, joita tarjotaan pankeista ja muista rahalaitoksista. Lainat ovat kuitenkin aina hiukan erilaisia toisistaan ja isoimpia erottavia tekijöitä verrattuna pikavippeihin ja muihin lainoihin on pääasiassa nämä:

Korot

Yksi lainojen erottava tekijä on niiden korot. Pikalaina omaa yleensä hiukan perinteistä käyttöluottoa isommat korot, mutta sen lyhyt maksuaika usein estää maksujen nousemista erityisen korkeaksi. Pikavippiä on mahdollista saada myös erilaisten tarjousten kanssa tietylle ajalle ilman korkoja, jolloin nämä eivät tietenkään nosta lainan kuluja lainkaan. Tietysti esimerkiksi tilinhoito tai rahansiirto kulut joudutaan maksamaan joka tapauksessa, mutta vaikka korot ovatkin korkeammat, eivät ne ole ongelma. Varsinaisia ongelmia pääsee syntymään vasta siinä vaiheessa, kun pikavippi jätetään maksamatta tahalleen tai vaan huolimattomuuden takia. Myöhästymismaksut ovat hyvin korkeat ja korko voi tässä tapauksessa nousta jopa tuplaamaan itse lainan summan nopeastikkin. Jos ei alkuperäisestä maksusta ole selvitty, ei todennököisesti ole helppoa saada maksettua lisäkuluja, ja tämä taas johtaa siihen että saadaan merkintä luottotietoihin. Pikaluotto on siis kannattava ratkaisu kun se hoidetaan asiallisesti, eikä korkojen anneta nousta liian suuriksi.

Prosessi

Kun rahaa tarvitaan nopeasti, otetaan herkästi pikavippi heti tilille. Tämä on mahdollisesti nopein tapa saada lainaa ja koko lainanhakemis prosessi on äärettömän helppo. Kun perinteisissä ja varsinkin isoja lainasummia sisältävissä lainoissa vaaditaan jatkuvia lainaneuvotteluja ja todisteita siitä, että laina pystytään maksamaan takaisin, sekä vielä päälle erilaisia vakuuksia ja takaajia, ei pikavipin hakeminen vie muutamaa minuuttia pidempään. Kun löydetään se laina, mikä kattaa kaikista parhaiten omat
vaatimukset, siirrytään täyttämään itse hakemusta. Lainan summasta riippuen tarvitaan jonkinlainen tieto siitä, että hakijalla on töypaikka tai joitain tuloja. Kummempia keskusteluja tai liitteitä ei hakemuskeen tarvita, ainoastaan perustiedot. Hakemus täytetään netin välityksellä eikä postiin tarvitse juosta sitä lähettämään, vaan yksi napin klikkaus hoitaa asian. Tämän kätevämmin lainaa harvoin saa, eli ei ole ihme että äkillisessä tarpeessa pikavippi on hyvin yleinen vaihtoehto.

Kynnys lainan ottamiselle.

Yksi isoista tekijöistä on kynnys lainan ottamiselle. Kun lähdetään hakemaan asuntolainaa tai oikeastaan mitä tahansa isompaa lainaa, tulee sitä miettiä perinpohjin huolella ja usein sen ottaminen aiheuttaa tietynlaista paniikkia ja siihen sisältyvä vastuu tuo elämään hiukan lisää stressiä. Jos taas mietitään pikaluotto ja pikavippi vaihtoehtoja, kynnys niiden ottamiselle on hyvin paljon pienempi. Tämä johtuu esimerkiksi siitä, että yleisesti lainasumma on paljon pienempi kuin muissa lainoissa. Pikavipin kanssa ei sitouduta vuosia kestävään maksujärjestelmään, vaan usein velka on hoidettu pois jo viikoissa, tai vähintään kuukauksissa, ja vain äärettömän harvinaisissa tapauksissa vuosissa. Kun lainan määrä on pienempi ja maksuaika lyhyempi, ei tarvitse stressata sen enempää, kunhan on selvää että laina hoidetaan ajallaan takaisin.

Mitkä vaatimukset tulee täyttää jotta voidaan saada pikalaina?

Vaikka pikalaina onkin helppo saada, ei sitä voida ihan kenelle tahansa myöntää. Kriteerit eroavat jonkin verran sen mukaan mistä laina otetaan, mutta tietyt yhtäläisyydet löytyvät kaikilta.

pikalaina helposti

Kansalaisuus

Kun halutaan hakea lainaa heti, täytyy muistaa että hakijan on asuttava pysyvästi Suomessa. Kansalaisuus ja pysyvä osoite on varmin tapa osoittaa tämä, mutta sitä ei kuitenkaan jokainen paikka vaadi. Tietyille lainan tarjoajille riittää se, että väestörekisteristä löytyy merkintä siitä, että hakija on asunut Suomessa tietyn ajan. Tämä aika vaihtelee taaskin tarjoajan mukaan, mutta yleinen vaatimus on 36 kuukautta. Tällä varmistetaan ettei lainoja oteta ja tämän jälkeen kadota maasta, ilman että lainan antajalla on mitään mahdollisuutta saada rahojaan koskaan takaisin. Tämä kriteeri on kuitenkin yleensä helpoin täyttää, joten se tuskin tuottaa ongelmia.

Ikä

Kuten kaikissa lainoissa, pikalaina voidaan my√∂nt√§√§ ainoastaan t√§ysi ‚Äď ik√§isille. V√§himm√§isik√§ on 18 vuotta, mutta jotkut rahalaitokset asettavat ik√§rajan jopa 26 vuoteen. Ik√§rajaa perustellaan sill√§, ett√§ mit√§ vanhempi hakija on, sit√§ todenn√§k√∂isemmin raha ‚Äď asioita on hoidettu jo pidemm√§n aikaa itsen√§isesti ja onnistuneesti, varsinkn jos luottotiedot on tallella. Ik√§ ei aina kuitenkaan tarkoita parempaa vastuunkantoa, sill√§ 18 vuotiaat voivat olla taloudellisesti jo hyvinkin vahvoilla ja puolestaan kolmikymppisill√§ voi olla haastava tilanne taloudellisella puolella, joten asia ei ole aivan mustavalkoinen. T√§m√§n takia osa rahalaitoksista my√∂nt√§√§kin lainoja heti 18 vuoden i√§n saavuttaneille.

Taloudellinen tilanne

 

Tietenkin kriteerinä on myös taloudellinen tilanne, koska laina tulee pystyä maksamaan takaisin. Jos haetaan pientä lainaa heti tilille, ei tarvitse todistaa että tilille tulee kuukausittain useita nollia sisältäviä palkkoja, vaan tulojen tulee olla sellaiset, joilla saadaan selvästi maksettua laina takaisin sen suunnitelman mukaan, mikä on lainahakemuksessa esitetty. Toisaalta mitä isommat tulot hakijalla on, sitä isompi pikalaina voidaan hakea. Tasaiset tulot pitäkaikaisessa työpaikassa on varma tapa saada hyväksytty lainapäätös, erityisesti jos vielä lisätään puhtaat luottotiedot. Lainaa voidaan kuitenkin saada jopa Kelan tukilla eläessä, eli tämä yksinään ei välttämättä kaada hyväksytyn lainapäätöksen saamista.

Hakeminen

Tämä itsessään ei ole vaatimus hyväksytyn lainapäätöksen saamiselle, vaan sille kuinka voidaan hakea. Jos haetaan pankilta lainaa, varsinkin isoa sellaista, tulee käydä lukuisia ja pitkiä lainaneuvotteluja paikanpäällä, eli tähän tulee varata aikaa runsaasti. Pikavippien suhteen asia ei kuitenkaan ole näin, vaan ne voidaan kätevästi hakea internetistä. Eli pikavipin hakemiseen ei tarvita erityisiä järjestelyjä tai huomattavan paljon aikaa, ainoastaan tietokone tai mobiili laite, sekä internet yhteys. Koska tänä päivänä lähes kaikilta löytyy älypuhelin tai muu vastaava väline jolla lainasivustoille päästään, ei laitteet ole ongelma. Jotta hakijan henkilöllisyys voidaan varmistaa, kannattaa varata esimerkiksi verkkopankkitunnukset, joilla tunnustautuminen onnistuu.

Ehdot ja korot

Lainanhakija voi lainaa hakiessaan valita lainanmäärän ja laina-ajan luotontarjoajan asettamien puitteiden rajoissa. Pikavippiä voidaan lyhentää kuukausittaisella erällä, tai joskus koko lainasumma maksetaan kerralla. Kuitenkin niin, että pikavippi on maksettava takaisin korkoineen ja muine kuluineen maksuaikataulun mukaisina eräpäivinä.

Jotkin lainanantajat tarjoavat ensilainaksi kulutonta ja korotonta lainaa ensimmäiseksi 30 päiväksi. Tällainen halpa pikalaina voi joskus olla edullisin pikavippi mutta kannattaa kuitenkin ottaa huomioon lainan kulut ja kustannukset myös ensimmäisen kuukauden jälkeen, jos lainanmaksuaika venyy pidemmäksi.

Mitä tulee ottaa huomioon, kun otat lainaa?

 1. Korot ‚Äď Muista aina tarkistaa lainan todellinen vuosikorko. Kun laina-aika on pitk√§, saattaa todellinen vuosikorko nousta jopa 200 prosenttiin. Yleens√§ korot pysyv√§t alhaisempina, kun puhutaan lyhyemm√§st√§ laina-ajasta.
 2. Muut kustannukset ‚Äď Liittyyk√∂ lainaan muita kustannuksia, kuten avausmaksu tai kuukausittaisia k√§sittelymaksuja? My√∂s n√§m√§ tulee ottaa huomioon, sill√§ ne saattavat vaikuttaa lainan kokonaishintaan ja kuukausittaisten lyhennysten summaan.
 3. Kokonaishinta ‚Äď Ennen lainan nostoa on hyv√§ laskea lainan kokonaiskustannukset, jolloin selvi√§√§, mik√§ lainan lopullinen hinta on, mukaan luettuna lainasumma, korot sek√§ muut kustannukset. T√§ll√∂in n√§hd√§√§n siis mit√§ laina kokonaisuudessaan maksaa ja voidaan pohtia, onko lainan ottaminen sen arvoista, ett√§ se maksetaan takaisin korkojen kera.
 4. Kuukausier√§n suuruus ‚Äď Valittuasi tarvitsemasi lainasumman ja sopivan takaisinmaksuajan, on viel√§ syyt√§ varmistaa, ettei kuukausittainen lyhennyser√§ ved√§ taloutta liian tiukalle. Siis pient√§ liikkumavaraa on hyv√§ j√§tt√§√§ henkil√∂kohtaiseen budjettiin. Lainalla saattaa olla pidempiaikaisia seurauksia ja vaikutusta kuukausittaisten k√§ytt√∂varojen suuruuteen, ja t√§m√§ tulee ottaa huomioon lainaa mitoittaessa.

Lainan suunnittelu ‚Äď lainaa tarpeeseen

Paras pikalaina on siis myös sellainen, jonka pystyy maksamaan takaisin. Ennen, kun nopea pikavippi otetaan, on suositeltavaa vielä käydä läpi, kuinka paljon rahaa todella tarvitaan, ja toisaalta kuinka laina aiotaan maksaa takaisin.

Harkitse näitä ennen, kun otat lainaa:

 1. Mihin lainaa tarvitaan? Onko sinulla mielessä tasasumma, jonka tarvitset laskunmaksuun tai jonkin hankinnan tekemiseen vai haluatko lainaa vapaa-ajan viettoon? Kannattaa punnita tarkkaan, miten paljon rahaa kannattaa käyttää esimerkiksi huvitteluun ja mitkä hankinnat ovat välttämättömiä.
 2. Pystytkö varmasti toimimaan laina-ajan puitteissa? Nopea pikavippi on yleensä tarkoitus maksaa myös nopeasti takaisin. Varmista, että tulosi riittävät muiden menojen jälkeen kuukausittaiseen lyhennyserään lainan osalta.
 3. Milloin pikalaina kannattaa ottaa? Pikavippi on markkinoiden nopein lainapalvelu. Silloin, kun rahaa tarvitaan tilille nopeasti, pikalainan ottaminen on hyvä vaihtoehto. Nopea pikavippi mahdollistaa yllättävien menojen hoitamisen odottamattomissa tilanteissa. Joskus taas voidaan haluta nauttia ylellisyyksistä arjen keskellä, eikä ylimääräisiä varoja välttämättä saada kasaan ilman lainanottoa. Pikavippejä voi käytännössä käyttää mihin tahansa, eikä lainanottokynnyksen tarvitse olla suuri silloin, kun rahkeet lainan ottamiselle ovat riittävät. Helppoutensa ja alhaisten kriteeriensä vuoksi, pikalainat ovat monen suomalaisen suosima lainanmuoto. Pikavippi voi toimia pelastajana ja tuoda joustovaraa niin arkeen kuin vapaa-aikaan.

Miten pikalainan saanti tapahtuu askel askeleelta?

Haettiin sitten pieni pikalaina, tai isompi asuntolaina, tulee silti aina harkita kannattaako lainaa ottaa. Jos kuitenkin tiedetään että tarvitaan lainaa heti tilille, eikä ole aikaa epäröidä, kannattaa ottaa pikavippi heti. Alta löydät helpot ohjeet pikavipin ottamiselle ja näitä seuraamalla ainakin lainahakemuksen lähettäminen onnistuu, vaikkakin hyväksytty lainapäätös riippuu hakijasta itsestää.

 1. Valitse laina РEnsin on tietenkin valittava se laina, mikä sopii itselle. Riippuen siitä minkälainen hakija on kyseessä, kannattaa tutkia pikaluotto vaihtoehtoja. Lainavertailu on ehkä kätevin tapa saada itselle sopivat lainat esille suoraan ja näitä löytyy netistä runsaasti. Vertailu tuo esille kaikki lainat jotka vastaavat hakijan kriteereitä ja tietenkin ensimmäiseksi listataan luotettavimmat ja edullisimmat vaihtoehdot. Näitä voidaan tutkailla tarkemmin itse tai tietenkin eri lainalaitoksia voidaan käydä itsenäisesti läpi joka tapauksessa. Kun on valittu itselle sopiva, tulee siirtyä lainahakemuksen puolelle.
 2. pikalaina uusiLainahakemus – Lainahakemukset ovat hiukan erilaisia jokaisella hakijalla, mutta periaatteessa ne sis√§lt√§v√§t samat asiat, tietyill√§ variaatioilla. Usein ensin tulee valita mink√§lainen summa rahaa halutaan lainata ja miss√§ ajassa se pyrit√§√§n maksaa takaisin. Eri tarjoajilla voi olla my√∂s erilaisia tarjouksia sille, mitk√§ ehdot sis√§lt√§√§ sen mukaan maksetaanko laina kerralla takaisin, vai erillisiss√§ kuukausieriss√§. Jotkut hakemukset vaativat t√§ss√§ vaiheessa tunnistautumisen pankkitunnuksilla, tai sitten se suoritetaan vasta kun lainahakemus on muuten t√§ytetty. Tietenkin hakemukseen tulee t√§ytt√§√§ henkil√∂tiedot, eli henkil√∂tunnus, puhelinnumero, tilinumero ja s√§hk√∂posti. Lis√§ksi tulee hyv√§ksy√§ palvelun ehdot ja ilmoittaa, riippuen palvelun vaatimuksista, esimerkiksi asumismuoto, asumistyyppi, taloudessa asuvien m√§√§r√§, alle 18 ‚Äď vuotaiden taloudessa asuvien m√§√§r√§, viimeisimm√§n muuton p√§iv√§ ja muiden asuntojen, kuten kes√§m√∂kin, omistajuus. Ty√∂suhteen osalta pyydet√§√§n kertomaan esimerkiksi koulutus, ty√∂tilanne, ty√∂suhteen tyyppi, ty√∂nantaja, ty√∂suhteen alkup√§iv√§m√§√§r√§, kuukausittaiset tulot, joihin kuuluu mahdollinen palkka, opintotuki, sosiaaliavustus, vuokratuki, el√§ke ja muut tulot, kuukausitulojen brutto ja talouden yhteenlaskettu kuukausittainen brutto. Usein kysyt√§√§n my√∂s onko hakijalla asuntolainaa, opintolainaa, luottokorttilainaa, kuluttajaluottoa tai pikalainaa ja kuinka paljon n√§it√§ lyhennet√§√§n kuukausittain. T√§m√§n lis√§ksi voi olla useita muita t√§ytett√§vi√§ kysymyksi√§, joihin voi kuulua my√∂s talouden arvioidut kuukausitulot. Kun kaikki tarvittava on t√§ytetty hakemukseen, l√§hetet√§√§n se palvelulle.
 3. Lainap√§√§t√∂ksen saaminen – Lainahakemus l√§htee palvelulle yhdell√§ klikkauksella ja t√§m√§n j√§lkeen hakija ei voi tehd√§ muut kuin odottaa lainap√§√§t√∂ksen saapumista. Suurin osa rahalaitoksista k√§sittelee hakemukset joka p√§iv√§ klo 7 ‚Äď 23 v√§lill√§, sill√§ lain mukaan √∂isin ei saada siirt√§√§ pikalainoja, vaikka periaatteessa my√∂nt√§v√§ lainap√§√§t√∂s voidaankin antaa. Hakemuksesta tarkistetaan hakijan luottotiedot ja muut tarvittavat kohdat ja jos hakemus on j√§tetty aukioloaikojen puitteissa, eik√§ hakijalla ole ongelmia lainan saannille, tulee my√∂nt√§v√§ p√§√§t√∂s s√§hk√∂postin tai tekstiviestin v√§lityksell√§ jopa puolessa tunnissa.
 4. Siirrä rahat tilille РKun päätös saapuu hakijalle, siinä ilmoitetaan onko laina hyväksytty vai hylätty. Lainahakemuksen hylkäämiselle ei tarvitse kenenkään esittää erityisiä perusteluita, joten tällaista ei kannata odottaa. Jos taas hakemus hyväksytään, voidaan raha siirtää omalle tilille heti. Rahalaitos, eli lainan antaja, lähettää päätöksen mukana pin koodin sivustolle, jossa hakija pääsee itse päättämään koska rahat siirtyvät tilille ja tietenkin tämä on mahdollista tehdä vaikka heti.
 5. Aloita tuhlaaminen РRahat siirtyvät tilille ja tämän jälkeen ne voi käyttää täysin vapaasti, kenenkään kyselemättä perästä. Tämän takia pikavippi on hyvä vaihtoehto myös niihin tilanteisiin, joissa rahan käyttökohde ei ehkä ole se perinteinen, sillä lainan antajalle tämä ei merkitse mitään.

Onko hyväksytty lainapäätös helppo saada?

Hyväksytty lainapäätös on siis suhteellisen helppo saada, erityisesti jos luottotiedoissa ei ole ongelmia. Toisaalta tämäkään ei täysin ratkaise tai mitätöi mahdollisuuksia saada pikalaina. Muutkaan kriteerit ei ole vaikea täyttää eli jos tarvitaan lainaa heti tilille, voidaan rohkein mielin lähteä kokeilemaan onnea, etsiä omalle kohdalle sopiva paketti, täyttää lainahakemus ja odottaa vastauksen saapumista. Jos verrataan pikavippejä ja niitä tarjoavia rahalaitoksia, saadaan helposti selville että lainan saaminen on paljon yksinkertaisempaa kuin vaikka pankeissa. Ihan prosessi itsessään vie paljon vähemmän aikaa ja energiaa netin välityksellä, kuin mitä se veisi konttoriin raahautumalla. Ja toki jotkut pankit tarjoavat pieniä lainoja myös verkkopankin kautta, mutta näissä kriteerit ovat taas tarkemmat. Joten jos pitää ottaa lainaa heti, on netin lainapaikat parhaimmat vaihtoehdot. Ja kun hyväksytty lainapäätös on saatu ja laina maksettu takaisin, on uuden lainan ottaminen samasta paikasta erittäin helppoa, se voi onnistua jopa puhelimen välityksellä, tekstiviestin lähettäen.

Mihin eri asioihin pikalainan voi käyttää?

Pikalaina on edottomasti paras lainamuoto, kun tarvitaan pieni summa lainaa heti, oli käyttökohde mikä tahansa. Näin saadaan lainaa heti ja pienlaina voidaan laittaa vaikka maksamaan muita laskuja tai rahoittamaan lomamatka. Yleisimpiä syitä sille miksi tarvitaan pikavippi heti tilille, on esimerkiksi:

 • Maksamatta j√§√§neet laskut;
 • √Ąkilliset rahatarpeet, kuten hajonneet kodinkoneet, auto tai el√§inl√§√§k√§ri;
 • Lomamatkat;
 • Arjen rahatilanteen helpottaminen, esimerkiksi kuun lopussa ruuan ostaminen;
 • Hermolomat ja juhlinta.

Oli syy siis mikä vaan, pikavippi on valmis auttamaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita että kaikkia mielihaluja kannattaisi pienlainalla rahoittaa, mutta jos äkillinen tarve koittaa, voidaan ottaa lainaa heti.

Miltä laina voisi näyttää käytännössä?

Sanotaan, että Erja on ottamassa 600 euron suuruista pikavippiä auton yllättävän huollon rahoittamiseksi. Lisäksi Erja suunnittelee ottavansa samaan lainaan 200 euron shoppailurahan, välttämättömien henkilökohtaisten hankintojen rahoittamiseksi. Yhteensä Erja ottaa siis lainaa 800 euroa. Erja suunnittelee maksavansa lainan takaisin 13kk ajan tasasuuruisina kuukausierinä. Lainan todellinen vuosikorko tulisi olemaan 163,98 prosenttia ja lainan kustannukset olisivat kokonaisuudessaan 608,67. Yhteensä takaisinmaksettavaa olisi 13 kuukauden kuluessa siis 1408,67. Lyhyemmällä laina-ajalla kokonaiskustannukset olisivat kuitenkin pienemmät.

Hae pikalainaa siis aina tarpeeseen ja oman talouden puitteissa. Edullinen pikalaina on mahdollinen, jos malttaa tarkistaa, että kaikki yllämainitut ehdot on otettu huomioon. Uusin pikavippi ei välttämättä aina ole se paras ratkaisu, vaan kannattaa tarkastella myös kokeneita toimijoita, joita markkinoilta löytyy useita. Pikalaina tekstiviestillä on houkutteleva vaihtoehto. Kannattaa kuitenkin malttaa tutustua kaikkiin ehtoihin, ennen kuin pikalaina netistä näkyy tililläsi.

Maksuhäiriöt

Väärin perustein otettu pikalaina viikonloppuna saattaa johtaa maksuvaikeuksiin myöhemmin. Myös sillä on merkitystä, mistä pikavippi on otettu, sillä lainojen ehdot vaihtelevat. Ennen, kun uusin pikavippi otetaan, omaa maksukykyä on syytä kartoittaa.

Lainanmaksuvaikeudet voivat joskus yllättää. Tulojen yllättävä lasku, työttömyys tai sairastuminen sekä yli mitoitettu laina voivat edesauttaa maksuvaikeuksien syntyä. Toisinaan maksuvaikeudet johtuvat ylipäänsä liian suurista lainoista tai huolimattomasta rahankäytöstä. Myös pysyvä menojen kasvu on tyypillinen maksuvaikeuksien aiheuttaja.

Mikäli tällaiseen tilanteeseen joudutaan, on ensisijaisen tärkeää olla yhteydessä lainanmyöntäjään. Usein on mahdollista sopia uudesta maksuaikataulusta. Tilanteessa voi myös olla hyvä hakea apua velkaongelmin, mikäli lainanottajalla on muitakin velkoja samaan aikaan. Joskus velkoja voi olla myös järkevää yhdistää, jolloin päällekkäisiä kuluja saadaan karsittua. Jos olosuhteet ovat vaikeat, ja kyse on pitkittyneestä tilanteesta, on hyvä olla yhteydessä velkaneuvojaan. Maksuvaikeuksista voi selvitä ilman maksuhäiriömerkintöjä, jos muistaa hoitaa maksujärjestelyt kunnolla. Joskus maksuvaikeudet ovat tilapäisiä, ja tilanne korjaantuu esimerkiksi uuden työpaikan löytyessä.

 

1. Rahapalvelu.fi

Rahapalvelun takana Suomessa on IPF Digital Finland Oy, joka on osa kansainvälistä kokonaisuutta. Rahoitusyhtiö on keskittynyt yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen. IPF Digital on osa Lontoon pörssiin listattua International Personal Finance Plc konsernia. Kokonaisuudessaan yhtiö toimii 13 maassa, ja sen palveluksessa on noin 7000 ihmistä. Yhtiö on tunnetusti vakavarainen.

IPF Digital Finland Oy on saanut Etelä-Suomen aluehallintovirastolta luvan myöntää luottoja rekisteröintitunnuksella 2011/PU215A, ja on näin rekisteröity luotonantaja. Rahoitusyhtiö on palvellut Suomessa yli 700 000 laina-asiakasta. Osakeyhtiö on rekisteröity vuonna 2005.

Vuonna 2016 yrityksen liikevaihto oli 14 390 000 euroa, ja sen liikevaihto nousi vuoden 2016 aikana 83 prosenttia. Liiketoiminnan tulos oli tuolloin 3 027 000 euroa.

pikalaina viikonloppunaMikä on Rahapalvelu-luotto?

Rahapalvelu on yksi IPF Digitalin tuotemerkeistä. Rahapalvelun asiakaspalvelusta vastaa Credit24, joka on toinen IPF Digitalin käyttämistä lainapalveluista Suomessa. Rahapalvelu markkinoi palvelujaan edullisina kulutusluottoina nopean rahan tarpeeseen. Käytännössä pikalaina netistä on jatkuva joustoluotto noin 100-4000 euron luottorajalla. Kuluja kertyy vain nostetusta luotosta. Yleensä takaisinmaksuajat vaihtelevat 3-36 kuukauden välillä.

Luottopäätöksen saa heti, ja se ei aiheuta kuluja ilman, että teet nostoja luottotililtä. Rahapalvelu sanoo olevansa läpinäkyvä luotonantaja, eikä piilokuluja pitäisi syntyä. Luoton hakeminen on siis helppoa ja täysin ilmaista. Kun olet saanut luottopäätöksen, ja tehnyt noston, rahat ovat yleensä tililläsi 15 minuutin kuluessa klo 8-22 välisenä aikana. Lainanottaja saa siis itse päättää kuinka paljon ja milloin hän lainaa nostaa, annetun luottosumman rajoissa. Myös takaisinmaksu on joustavaa ja kuluttaja päättää säästääkö kuukausittaisissa kuluissa vai maksaako kaiken kerralla. Rahapalvelu lupaa joustaa elämäntilanteen mukaan. Edullinen pikalaina tuo lisää joustavuutta arkeen ja tarjoaa turvaa yllättävään rahantarpeeseen. Rahapalvelu tarjoaa luottonsa ilman vakuuksia.

Kuka voi ottaa lainaa?

Lainaa myönnetään kaikille 19 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. Lainanhakijalla tulee olla myös säännölliset palkka- tai eläketulot. Lisäksi henkilöllä ei voi olla maksuhäiriömerkintää.

Rahapalvelu tarjoaa joustavan ja nopean lainanmuodon arkipäivän rahoitustarpeisiin. Summiltaan lainat eivät kuitenkaan ole suuria, joten isompiin luoton tarpeisiin nämä lainapalvelut eivät sovellu. Tutustu lainantarjoajaan verkossa rahapalvelu.fi.

 

2. Credento.fi

Credento-lainapalvelu on suomalainen sivuliike, TF Bank AB:n alaisuudessa. Pankin pääkonttori on Boråsissa, Ruotsissa ja on toiminut siellä vuodesta 1987. Suomessa rahoitusyhtiö on toiminut vuodesta 1999, ja sivuliike avattiin vuonna 2014. TF Bank palvelee yli 330 000 asiakasta 7 maassa, yhteensä 5 eri tuotemerkillä. Pankki on Ruotsin kaupparekisterissä oleva pankkiosakeyhtiö, ja sen toimintaa valvoo Ruotsin finanssivalvonta (Finansinspektionen). Pankin säästötilit kuuluvat Ruotsin talletussuojan piiriin Ruotsin talletussuojalain nojalla.

pikalaina helpostiMikä on Credento-laina?

TF Bank tarjoaa kulutusluottoja ja säästötilejä yksityishenkilöille, sekä ostorahoitusta verkkokaupoille. Suomessa Credento-laina on vakuudeton 1000-6000 euron kulutusluotto, jopa viiden vuoden takaisinmaksuajalla. Uusin pikavippi on muodoltaan annuiteettilaina, jolloin lainanottaja maksaa saman suuruisen summan joka kuukausi sovittuna takaisinmaksuaikana.
Credento-lainat ovat vakuudettomia summiltaan kohtuullisia lainoja. Lainan voi käytännössä käyttää mihin tahansa, ja sitä voi halutessaan lyhentää nopeammin tai maksaa sen kokonaan pois aikaisemmin ilman lisäkuluja. Lisäksi vuodessa on mahdollista pitää kaksi lyhennysvapaata kuukautta. Yleisesti laina-ajat vaihtelet 1-7 vuoden välillä. Laina pitää kuitenkin olla maksettuna takaisin ennen, kun hakija täyttää 75-vuotta.
Lainoissa tulee huomioida lainan kokonaiskorko sekä muut kulut. Esimerkiksi Credento veloittaa erikseen lainannostopalkkion sekä tilinhoitomaksun. Näin voidaan varmistaa paras pikalaina.

Kuka voi ottaa lainaa?

Credento myöntää lainaa yli 22-vuotiaille, vakituisesti Suomessa asuville henkilöille, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Lisäksi tarvitaan julkinen lanka- tai matkapuhelinliittymä.

Lainaturva

Credento tarjoaa lisäksi lainaturvaa edullisin kustannuksin lainan yhteyteen. Lainanottaja voi näin turvata maksukykynsä odottamattomien elämäntilanteiden varalta. Esimerkiksi työttömyys, sairastuminen tai jokin muu vakava käänne saattaa johtaa joko tilapäiseen tai jopa pysyvään maksukyvyttömyyteen.

Miten ottaa yhteyttä?

Voit olla yhteydessä Credento- palveluun sähköpostitse, puhelimitse numeroon 0206 90681, tai täyttämällä verkossa yhteydenottolomakkeen. Kaikki lainaan liittyvät asiat voi hoitaa vaivattomasti verkossa.

Pitkänlinjan toimija

Credento-lainapalvelulla on takanaan kokenut rahoitusyhtiö, joka on palvellut asiakkaitaan raha-asioissa useamman vuosikymmenen ajan. Hae pikalainaa netistä, ja ottamalla siihen lainaturvan voit varmistua onnistuneesta lainaratkaisusta. Credento tarjoaa myös maksuvapaan kuukauden helpottamaan takaisinmaksua. Lainahakemukseen voi tutusta credento.fi verkkosivuilla.

 

3. Luottoraha.fi

LuottoRaha on aputoiminimi C Finance Oy:lle, joka on suomalainen kuluttajaluottoihin erikoistunut yksityinen osakeyhtiö. Yhtiö on myöntänyt kulutusluottoja pohjoismaissa vuodesta 2005 lähtien. Suomessa yhtiöllä on toiminnassa LuottoRaha niminen tuotemerkki, jonka lisäksi C Finance Oy:llä on tuotemerkkejä Ruotsissa, Meddelandelån Sverige Ab sekä FlexLimit- toiminimien alaisuudessa. Yhtiö on merkitty myös Suomen Luotonantajarekisteriin vuodesta 2010 lähtien. Vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli 1 461 000 ja tilikauden nettotulos 137 000 euroa. Luottoraha on kotimainen lainapalvelu, joka myöntää joustavia lainaratkaisuja.

pikalaina uusiMikä luottoRaha?

LuottoRaha tarjoaa eri kokoisia kulutusluottoja. Pikalainat ovat suuruudeltaan 100 ja 2000 euron väliltä. Summan saa nostaa joko kerralla tai osissa. LuottoRahan vakuudeton kulutusluotto on mahdollista nostaa pienissä erissä, tarpeen mukaan. Lisäksi nostojen määrä ei vaikuta luoton hinnoitteluun. Rahaa voi nostaa heti, kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen.

Luottotili toimii varsin joustavasti ‚Äď kun nostat rahaa tililt√§, pienenee luotto vastaavan summan verran. Toisaalta, kun maksat kulutusluottoa pois, niin k√§ytett√§viss√§ oleva luotto kasvaa. My√∂s maksuaikatauluun luvataan joustavuutta, mik√§li tilanne niin vaatii.

Kertaluoton sijasta LuottoRahalta saa käyttöön jatkuvan tililuoton, josta nostoja tehdään tarpeen mukaan. Omaa tiliä sekä esimerkiksi takaisinmaksuaikataulua ja nostonmäärää pystyy tarkastelemaan kätevästi verkossa. Pikalaina netistä ei siis voisi toimia helpommin.

Palvelu tarjoaa selke√§n lainasuunnitelman ilman piilokuluja. Se panostaa my√∂s luotettavuuteen ja yhti√∂ toimii vastuullisesti lainanmy√∂nt√§misen suhteen ‚Äď asiakkaan maksukyky pyrit√§√§n aina varmistamaan.

Kenen kannattaa hakea lainaa?

LuottoRaha myöntää lainaa 20 vuotta täyttäneille, suomalaisen henkilötunnuksen omaaville. Aiemman maksukäyttäytymisen tulee olla moitteetonta, eikä kontolla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Yhtiö kehottaa jokaista arvioimaan omaa maksukykyä ennen lainan ottamista. Hakijalla tulee olla käytössään matkapuhelinliittymä ja sähköposti.

Helppo pikalaina

LuottoRaha tarjoaa sivuillaan myös yksinkertaisen keinon tarkastella lainan yksityiskohtia ennen lainan ottamista. Lainalaskurilla voi kokeilla sopivia kuukausieriä. On mahdollista käyttää hyväksi myös kuukausierätaulukkoa, josta on helppo löytää itselleen sopiva summa. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia ylimääräisistä kuluista, sillä kuukausierä sisältää kaikki lainaan kuuluvat menot. Hae siis pikalaina helposti luottoraha.fi verkkosivuilla.

 

4. Bluefinance.fi

Blue Finance Oy on suomalaisessa omistuksessa oleva pikalainayhtiö, joka on rekisteröity vuonna 2011 ja sijaitsee Turussa. Lisäksi yhtiö on suomalaisen aluehallintoviraston tarkastama, rekisteritunnuksella 2011/PH1261A. Liikevaihto oli vuonna 2016 yhteensä 2 028 000 euroa ja liiketoiminnan tulos oli puolestaan 1 023 000 euroa. Rahoitusyhtiö tarjoaa kulutusluottoja sekä pikalainoja.

pikavippi 5000Pieniä ja nopeita lainoja

Blue Finance tarjoaa siis nopeita ja summiltaan vaihtelevia lainoja. Tyypillisesti lainaa hakeva on 18-72 vuotias työssä käyvä tai etuutta saava maksukykyinen henkilö. Lainaa haetaan usein äkilliseen rahan tarpeeseen, ja koska summat ovat usein pieniä, maksetaan laina joskus takaisin jo seuraavasta tilistä.
Blue Finance tarjoaa pikavippejä ilman vakuuksia. Summiltaan nämä pikavipit vaihtelevat noin 100 ja 700 euron välillä. Tarjolla on myös edullinen ensilaina, ilman kuluja, 100-300 eurolle. Lisäksi yhtiö tarjoaa enimmillään 2000 euron jatkuvaa luottoa. Mikäli pikavippi ei riitä, on mahdollista hakea 2000 euron Blue Finance joustoluotto. Joustoluotto on jatkuva pikaluotto, jossa voi luottorajan puitteissa tehdä nostoja tarpeen mukaan.

Huomio nämä ennen lainahakemusta

Sekä limiittiluottoihin että pikavippeihin liittyy tiettyjä ehtoja, jotka lainanhakijan tulee täyttää. Tällä halutaan varmistaa, että laina pystytään varmasti maksamaan takaisin. Luottoja myönnetään 18-vuotta täyttäneille, oikeuskelpoisille henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee myös olla osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili. Lisäksi yhtiö tekee hakijalle niin sanotun luotonarvion aina suhteessa haettuun lainaan. Hakijan luottokelpoisuus pyritään takaamaan kirjallisen selvityksen kautta. Pyydettäessä asiakkaan tulee toimittaa luotonantajalle palkka- tai eläketodistus, verotodistus tai muu vastaava selvitys omasta taloudellisesta tilasta. Henkilö- ja luottotiedot hankitaan Väestörekisterikeskukselta, Instantor AB:ltä ja Asiakastieto Oy:ltä. Instantor AB tekee asiakkaan verkkopankin tilitapahtumista luottokelpoisuusanalyysin. Asiakkaan tulee antaa tähän suostumuksensa kirjautumalla verkkopankkitunnuksilla Instantor AB:n palveluun verkossa.

Vastuullisia pikalainoja

Blue Finance harjoittaa vastuullista lainanmyöntämistä. Lainanhakijan taustatiedot selvitetään perusteellisesti. Tällä pyritään estämään maksuhäiriötilanteiden syntymistä. Tästä huolimatta rahoitusyhtiö pystyy tarjoamaan nopeita ja helppoja lainaratkaisuja äkilliseen rahan tarpeeseen.

Miten ottaa yhteyttä?

Asiakaspalveluun on helppo saada yhteys. Verkossa on mahdollista avata reaaliaikainen Chat ‚Äď keskustelu asiakaspalvelijan kanssa. Vaihtoehtoisesti voit l√§hett√§√§ viestin asiakaspalveluun, ottaa yhteytt√§ s√§hk√∂postilla tai soittaa asiakaspalvelunumeroon 0600 303 060. Lainahakemuksen voit tehd√§ helposti verkossa osoitteessa bluefinance.fi.

 

5. Vippi.fi

Vippi.fi on osa kotimaisen Tact Finance Oyj:n lainapalveluita. Tact Finance Oyj taas on osa Tact group konsernia, ja sen päätoimista sijaitsee Turussa. Yhtiö tarjoaa niin rahoitusalanpalveluita kuin automatisoinnin kehittämistä. Vuonna 2016 liikevaihto oli 27 106 000 euroa ja puolestaan nettotulos 12 212 000 euroa.

Tact Finance Oyj on perustettu vuonna 2006 ja se kehitti Vippi.fi lainapalvelun tarjoamaan edullisia ja monipuolisia rahoitusratkaisuja. Riippuen asiakkaan maksukyvystä sekä lainatarpeista Vippi.fi-lainapalvelu tarjoaa pieniä 500 euron suuruisia lainoja, sekä suurempia 2000 euron lainoja.

paras pikavippi keskusteluMikä vippi?

Vippi.fi tarjoaa jatkuvaa kulutusluottoa. Jatkuvassa lainassa lainanhakija voi nostaa varoja omien tarpeiden mukaisesti. Asiakas saa ikään kuin oman pikavippi-tilin. Jatkuvaa lainaa saa siis joko pienemmälle 500 euron summalle tai isompaan tarpeeseen 2000 euron lainan. Lainan takaisinmaksuaika on joustava mutta lainan kokonaiskustannukset on syytä tarkistaa. Todellinen vuosikorko ja esimerkiksi nostopalkkio tulee ottaa huomioon lainakuluissa.

Vippi.fi- palvelu tarjoaa myös 14 päivän peruutusoikeuden lainasopimukselle, mikä tekee lainanottokynnyksestä hieman matalamman.

Laina on siis jatkuva, ja asiakkaan lyhentäessä velkaa, lainaa voidaan käyttää uudelleen maksimäärään asti, sopimuksen mukaisesti. Tällainen niin sanottu pikavippitili voi siis olla pitkäaikaisessa käytössä, jolloin rahaa voidaan nostaa akuuttiin tarpeeseen nopeasti ilman, että tarvitsee joka kerta täyttää uutta lainahakemusta.

Lainaa sopivasti

Luottoraja riippuu my√∂s lainanhakijan riskiarviosta ‚Äď luotonantaja tekee oman arvionsa lainanhakijan maksukyvyst√§ ja tarjoaa sen mukaista luottorajaa. Lainanhakija saa siit√§ tarjouksen, joka voi erota haetusta summasta, ja sen voi joko hyv√§ksy√§ tai hyl√§t√§. N√§in voidaan s√§√§sty√§ ylimitoitettujen lainojen ottamiselta.

Säännöt lainaamiselle

Lainanhakijan tulee olla täysi-ikäinen, oikeustoimikelpoinen, ja hänen tulee asua vakituisesti Suomessa. Varsinaista kansalaisuutta ei siis vaadita, mutta hakijan tulee olla pysyvästi Suomessa asuva henkilö. Raha-asioiden hoitaminen pitää olla kunnossa, eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi tarvitaan myös matkapuhelinliittymä ja suomalainen pankkitili, verkkopankkitunnuksineen.

Hae lainaa

Helpoin tapa olla yhteydessä Vippi.fi -palveluun on joko sähköpostitse, tai puhelimitse numeroon 010 219 5500.
Vippi.fi tarjoaa nopeita ja helppoja pikalainoja asiakkaan maksukyvyn mukaisesti. Hakemuksen voi jättää verkossa osoitteessa Vippi.fi.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI