Risicum Arvostelu

Risicum

Risicum on yksi suosituimpia lainapalveluita netissä. Yhtiö on tarjonnut lainaa sadoilletuhansille asiakkaille Suomessa ja Ruotsissa. Lainantarjoajana Risicum on toiminut yhteensä yli kymmenen vuoden ajan, joten yhtiöllä on vakaa kokemus.

Risicum Oyj on aloittanut toimintansa Suomessa vuonna 2005. Nykyisin yrityksen nimi on kuitenkin DFC Nordic Oy ja on tätä nykyä yksi Suomen johtavia kulutusluottojen antajia. Risicum kulutusluotto ja Risicum pikavippi ovat tuttuja monelle suomalaiselle lainanhakijalle. Yhtiö on tarjonnut asiakkailleen myös käyttöluottoja, verkkokauppojen rahoitusratkaisuja sekä saatavienhallintapalveluita. Kyseessä on siis varsin monipuolinen rahoitusalan ammattilainen. Yhtiö toimii lähes kymmenessä eri maassa ja sillä on alaisuudessaan tuhansia työntekijöitä.

Risicum laina

Risicum laina on tullut tutuksi tuotteeksi suomalaisille kuluttajille. Yhtiöllä on tarjottavana useita erilaisia lainatuotteita. Risicumilta voi hakea niin kertalainaa kuin joustolainaa oman rahantarpeen mukaan. Esimerkiksi Risicum joustolaina on suosittu lainatuote joustavalla takaisinmaksuajalla.

Risicumin tarjoamalla joustolainalla voit saada käyttöösi jopa 5000 euron luottorajan. Tämä on varsin suuri luottoraja, sillä usein joustoluotot ovat vain muutaman tuhannen euron suuruisia. Risicumin joustoluotto voi kuitenkaan tuoda joustoa ja turvaa arkeen pidemmäksi aikaa, ja sen avulla voidaan tehdä myös vähän isompia hankintoja. Lainan voi nostaa haluamalla tavallaan: erissä ajan mittaan tai kokonaan kerralla. Joustolainat ovat nykyään suosittu lainamuoto juuri niiden helppouden vuoksi. Risicumin kautta saatava joustotili on voimassa pidemmän aikaa, joten kun rahan tarve yllättää, ei sinun tarvitse joka kerta tehdä uutta lainahakemusta.

Riscium kertalaina on hyvä vaihtoehto silloin, kun tiedät tarkalleen mihin rahat käytät ja kuinka paljon rahaa tarvitset. Voit kuitenkin vapaasti valita näiden kahden lainatyypin välillä juuri sinun elämäntilanteen ja tarpeen mukaisesti.

Lainan kulut

Lainoihin liittyy aina erilaisia kuluja ja ne vaihtelevat myös lainatyypistä toiseen. Kannattaa siis aina varmistaa, että sinulla on aina tiedossa kaikki lainaan liittyvät kulut. Kun mietit missä lainata luottoa netistä, kannattaa aina tehdä laskelmia korkojen ja kulujen osalta. Risicum tarjoaa asiakkailleen kuitenkin joitakin etuja, joihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Risicum nosto omalta joustotililtä on uudelle asiakkaalle ilmainen: saat siis ensimmäisen muutaman sadan euron noston täysin ilman kuluja ja korkoja. Seuraavista nostoista peritään 12,2% nostopalkkio, 4,90 € laskutuslisä ja 29-39% vuosikorko. Risicumin kulurakenne ei kenties ole aivan halvin mahdollinen mutta maksat kuitenkin vain siitä summasta, jonka päätät joustotililtä nostaa.

Risicum kertalaina maksetaan taas kerralla asiakkaan tilille. Takaisinmaksuaika voi olla esimerkiksi 12 kuukautta. Kertalainassa nostopalkkio on 9,25 % ja vuosikorko 25 prosentin luokkaa.

Risicumin kulurakenne poikkeaa joistakin toisista lainanantajista. Se saattaa kuitenkin olla houkutteleva vaihtoehti etenkin, jos laina maksetaan nopeasti takaisin.

Lainan hakeminen

Voit hakea Risicum lainaa vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Alussa sinun tulee valita haluamasi lainasumma sekä lainatyyppi. Pääset tunnistautumaan palveluun kätevästi omien verkkopankkitunnuksien avulla. Hakemuksen voi täyttää verkossa alusta loppuun saakka ja saat alustavan luottopäätöksen heti. Kun varmistat tulosi Instantor työkalun välityksellä, voit saada rahat välittömästi tilillesi. Lainaa voi siis saada hyvin nopeasti, mikäli sinulla on riittävät tulot, eikä kontollasi ole maksuhäiriömerkintöjä. Joustolainan kohdalla lainanhakijan tulee valita vielä laskun eräpäivä, joka määräytyy lainan myöntöpäivän mukaisesti

Miksi ottaa Risicum laina?

Joustolaina voi olla oiva ratkaisu kalliiden pikavippien tilalle. Voit saada joustoluottoa jopa 5000 euroon saakka, mutta koko summaa ei kuitenkaan tarvitse nostaa kerralla. Myös takaisinmaksu tapahtuu aina omien valintojesi mukaan. Voit nostaa aluksi vain pienen summan ja loppu voi jäädä talteen pahanpäivän varalta. Joustoluotto onkin nykyään suosittu lainamuoto monien pikavippien ottamisen sijasta. Risicum tarjoaa sitä varsin suuren summan verran, joten joustoluotto voi olla oiva vaihtoehto monelle suomalaiselle lainanottajalle. Kuukausittainen vähimmäis lyhennyserä on kutenkin 10 % lainasummasta. Lisäksi summan tulee olla vähintään 50 euroa. Jos kuitenkin haluat maksaa lainaa pois enemmän, myös se onnistuu. Lainaehdot ovat siis varsin joustavat, sillä voit lyhentää lainaa pois myös enemmän. Maksat siis suuremman summan silloin, kun se sinulle sopii ja jos sinulla sattuu olemaan tiukka kuukausi, niin silloin voit lyhentää vain minimi lyhennyksen verran. Aivan kuten muidenkin joustoluottojen kohdalla lyhennettysumma palautuu jälleen käyttöösi.

Laskujen hoitaminen on Risicumin kautta myös helppoa: saat laskun joko kotiisi tai sähköpostiin ja laskusta selviää helposti kaikki tekemäsi nostot ja niiden kulut. Sinun on siis helppo pitää kirjaa ja pysyä mukana siinä, mitä joustoluottotililläsi on meneillään.

Jokainen voi joskus joutua tiukkaan tilanteeseen. Risicumin lainassa sinulla on mahdollista saada myös lyhennysvapaa kuukausi joustolainallesi. Lyhennysvapaana kuukautena sinun tulee maksaa vain korot ja kulut avoimelle olevalle summalle. Lyhennysvapaata voi saada vuoden aikana kaksi kertaa, mikä tarkoittaa kahta lyhennysvapaata kuukautta 12 kuukauden aikana. Lyhennysvapaan kuukauden saa haettua helposti tekstiviesti avulla – voit lähettää tekstiviestin ilmoitukseksi lyhennysvapaasta kuukaudesta, mikäli olet maksanut vähintään kolme laskua. RC VAPAA 16450. Saat vahvistuksen lyhennysvapaan aktivoitumisesta, mikäli olet hoitanut asiasi huolella.

Lainan kustannukset

Ennen kuin teet lopullisen päätöksen siitä, millaisen lainan haluat ottaa, kannattaa hieman tarkkailla lainojen kulurakenteita. Esimerkiksi joustoluoton kulut koostuvat nostoistasi, laskutuslisästä sekä koroista. Korko lasketaan sille summalle, joka on avoinna takaisinmaksun aikana. Maksat siis aina vain nostamastasi summasta ja muu käyttövara säilyy myöhemmälle tarpeelle. Kuluttajasuojalain mukainen vuosikorko esimerkiksi 1600 euron lainasummalle on 64,45% ja luoton kokonaiskustannus on arviolta 2482,83€, mikäli laina maksetaan takaisin 31 erässä.

Kulutusluoton kohdalla vuotuinen nimelliskorko on 24,5. Lisäksi nostamastasi summasta peritään 9,25% nostopalkkio. Tällaiset palkkiot ovat lainojen kohdalla varsin yleisiä, joten ylimääräisiltä kuluilta voi joskus olla vaikea välttyä. Kuluttajasuojalain mukaan laskettuna lainan todellinen vuosikorko on 49,16 %.

Kannattaa hyödyntää Risicumin lainalaskuria, jotta voit paremmin hahmottaa lainan todelliset kustannukset oman maksuaikataulusi mukaisesti.

Yhteenveto

Kannattaa käydä verkossa lukemassa Risicum kokemuksia muilta lainanottajilta. Myös Risicum asiakaspalvelu palvelee sinua mielellään, lainaan liittyvissä kysymyksissä. Laina täytyy aina maksaa takaisin, joten kannattaa varmistaa, että sinulla on varmasti kaikki lainaan liittyvät asiat tiedossa. Risicum online palvelut auttavat sinua kuitenkin tarpeen mukaan. Risicum kirjaudu palvelun kautta pääset myös helposti tarkastelemaan jo olemassa olevan lainasi tietoja.

Risicum on luotettava ja laadukas lainanantaja, jolla usean vuoden kokemus lainapalveluiden tarjoamisesta. Risicumin asiakaspalvelu palvelee sinua kaikissa lainaan liittyvissä asioissa. Voit alla asiakaspalveluun yhteydessä niin puhelimen kuin sähköpostin välityksellä. Asiakaspalvelu palvelee läpi viikon: se on avoinna arkisin klo 7-22 ja viikonloppuisin klo 9-21. Kannattaa ehdottomasti tutustua tarkemmin tähän luotettavaan lainanantajaan. Risicum on palvellut suomalaisia jo yli kymmenen vuoden ajan ja on nykyään yksi suosituimmista lainapalveluista.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI