SuomiLimiitti Arvostelu

suomilimiitti.fi

SuomiLimiitin takana on lahtelainen J.W.-yhtiöt. Kyseessä on vuodesta 2006 toiminut suomalaisessa omistuksessa oleva rahoitusalan yritys. Yhtiöllä on mittava kokemus Suomen rahoitusmarkkinoista ja on vuosien varrella palvellut jopa satojatuhansia suomalaisia.

SuomiLimiitti on suosittu lainapalvelu, jonka taustalla on siis kokenut rahoitusalan toimija. Kannattaa tutustua tarkemmin SuomiLimiitin lainapalveluihin verkossa. Yhtiön verkkosivuilla pääset myös vaivattomasti täyttämään yksinkertaisen lainahakemuksen, johon saat vastauksen parhaimmillaan heti.

Lainaa Suomilimiitin kautta

Suomilimiitti tarjoa asiakkailleen niin sanottuja jatkuvina luottoja. Luotto on asiakkaan käytössä aina annettuun luottorajaan saakka, ja rahaa voi nostaa oman tarpeen mukaan milloin vain. Luottoraja voi kuitenkin olla maksimissaan 2000 euroa, joten todella suureen rahan tarpeeseen palvelu ei välttämättä sovellu. Kohtuulliseen ja jatkuvaan pieneen rahantarpeeseen palvelu soveltuu kuitenkin loistavasti niin arjen kuin vapaa-ajan menoissa.

Suomilimiitin joustoluotto sopii siis jatkuviin rahoitustarpeisiin, jolloin sinun ei tarvitse hakea uutta lainaa aivan jokainen kerta. Saat parhaimmillaan 2000 euron luoton nopeasti käyttöösi ilman monimutkaisia hakemuksia tai piilokustannuksia. Suomilimiitti on siis läpinäkyvä lainapalvelu, jossa kaikki lainan kustannukset ja maksut tuodaan selkeästi esille. Jos lainata nyt heti rahaa on sinun juttusi, kannattaa tutustua tarkemmin Suomilimiitin palveluihin.

Voit käyttää limiittiäsi juuri niin kuin parhaaksi katsot, mihin tahansa käyttötarkoitukseen ja missä milloin vain. Joustoluotoista on tullut nopeasti suosittu lainamuoto Suomessa juuri sen joustavuuden takia. Joustoluotto tuo parhaimmillaan turvaa ja jatkuvuutta arjen talouteen, kun rahaa voidaan saada lisää aina tarvittaessa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että lainaa tulee lyhentää myös pois. Joten luottoa tulee silti ottaa aina oman maksukyvyn mukaan.

Milloin rahat saa

Suomilimiitin kautta rahat saa aina tililleen nopeasti. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille kuitenkin aina klo 8-22 välisenä aikana. Tämä on yleinen käytäntö Suomessa lainan maksun suhteen silloin, kun et ole aikaisemmin nostanut lainaa. Kun olet saanut luottotilin käyttöösi, voit kuitenkin siirtää rahaa juuri silloin, kun haluat.

Lainan kustannukset

Lainojen kuluissa kannattaa aina olla tarkkana. Lainoissa saattaa Suomessa olla jopa huomattavia eroja niiden hintojen suhteen. Siksi lainan kustannukset kannattaa käydä huolella läpi ennen lainan nostamista.

Joustoluottoihin liittyy yleensä monenlaisia kustannuksia. Ensinnäkin jokaisella lainalla on aina nimelliskorko, minkä lisäksi lainaan usein liittyy erilaisia nostokuluja tai lainan nosto palkkioita. Lisäksi lainanhakijan tulee aina tarkastaa myös todellinen vuosikorko, joka ottaa samaan aikaan huomioon kaikki lainaan liittyvät korot ja kustannukset. Todellinen vuosikorko kertoo siis lainan todellisen hinnan, mutta myös nimelliskorkoihin kannattaa kiinnittää huomiota, sillä niissä on eroja. Lainan lopullinen hinta riippuu myös siitä, kuinka nopeasti laina maksetaan takaisin.
Suomilimiitin joustoluotossa on 15 prosentin nostokulu. Periaatteessa tämä on aivan normaali määrä lainan nostokuluna, vaikka se saattaakin kuulostaa suurelta. Lainan nimellinen vuosikorko on Suomilimiitillä 106,8 prosenttia ja lainan todellinen vuosikorko on 163,98 prosenttia. Kaikki lainan kustannukset on esitelty selkeästi yhtiön nettisivuilla, jossa pääset myös laskemaan helposti hinnan omalle lainallesi. Joustoluotolle tällaiset kulut ovat melko tavallisia. Kannattaa kuitenkin muistaa, että maksat vain tekemistäsi nostoista. Eli vaikka hyväksyisitkin lainatarjouksen ja ottaisit itsellesi joustoluoton, et maksa mitään ennen, kun olet tehnyt varsinaisen noston.

Hyvänä uutisena Suomilimiitin suhteen on se, ettei laina sisällä mitään erillisiä vuosimaksuja tai muita kiinteitä kustannuksia. Jos otat Suomilimiitin joustoluoton, et tarvitse erikseen mitään pikavippejä. Luotto on aina käytettävissäsi ja aina, kun lyhennät lainaa, saat luoton taas uudestaan käyttöösi.

Joustoluotto palvelee siis loistavasti niin arjen kuin vapaa-ajan tarpeita. Luottokortti saattaa joskus olla hankala kapistus ja esimerkiksi käteisen nostaminen on usein kallista. Joustoluotto tililtä pääset kuitenkin siirtämään rahaa nopeasti omalle tilillesi, ja rahat maksetaan asiakkaan tilille aina mahdollisimman nopeasti. Sinun ei siis tarvitse hakea uutta lainaa joka kerta, kun tarvitse akuutisti rahaa. Voit rahoittaa oman Suomilimiitti luoton avulla niin arjen menoja kuin vapaa-ajan harrastuksia ja huvituksia.

Joustava takaisinmaksu

Suomilimiitti tarjoaa asiakkailleen varsin joustavan takaisinmaksu systeemin. Suomilimiitti takaisinmaksu hoituu vaivattomasti omien tarpeiden mukaisesti ja halutessasi lainan lyhennykseen saa myös taukoa. Tämä on ilo uutinen monen suomalaisen kuluttajan kannalta. Jos hoidat takaisinmaksun aina ajallaan Suomilimiitin kanssa, voit saada paljonkin joustoa. Voit esimerkiksi pitää 2 maksuvapaata kuukautta vuodessa, jotka ovat siis täysin maksuvapaita. Et siis noina kuukausina maksa lainastasi yhtään mitään. Lisäksi sinulla on käytössä jopa neljä lyhennysvapaata kuukautta vuodessa, jolloin maksat vain lainan korot. Suomilimiitillä on siis erikoisen paljon lyhennysvapaita vaihtoehtoja.

Vois siis olla todella hyvä ratkaisu asiakkaan kannalta, että tililläsi on aina luottoa, jonka voit maksaa pois varsin joustavasti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että lainan lyhennykset täytyy aina hoitaa kunnolla. Suomilimiitti perintä ei ole asia, johon asiakas haluaa törmätä, joten maksuvaikeuksien edessä muista olla välittömästi yhteydessä Suomilimiitin asiakaspalveluun. Yleensä tällaiset asiat selviää puhumalla, mutta uusi takaisinmaksusuunnitelma kannattaa sopia niin pian kuin mahdollista.

Näin haet joustoluoton Suomilimiitin kautta:

Suomilimiitillä pääse hakemaan lainaa helposti tekstiviesti kautta. Ensin sinun tulee kuitenkin rekisteröityä palveluun verkossa, jonka jälkeen saat käyttöösi oman pin-koodin. Kun olet Suomilimiitin palvelun käyttäjä ja olet saanut Suomilimiitti tilin voit tilata lainan helposti tekstiviestin välityksellä haluamallesi summalle. Myös vastaus tulee nopeasti puhelimeesi. Tekstiviestin lähettäminen ei myöskään maksa mitään, vaan Suomilimiitti hoitaa tämän kustannuksen puolestasi. Palvelun aukioloaikoina rahat siirretään tilille muutamassa minuutissa.

Yhteenveto

Suomilimiitin kohdalla kyseessä on täysin suomalainen lainapalvelu. Lainan alussa voit myös saada lainallesi jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa, joten kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämä ensikertalaisen. Uudelle asiakkaalle myös nostokulut ovat 0 euroa. Suomilimiitillä on myös halutessasi todella pitkä takaisinmaksuaika: lyhimmillään laina-aika on 3 kuukautta ja pisimmillään jopa 49 kuukautta. Tämä on pienelle lainalla varsin pitkä takaisinmaksuaika. Kannattaa kuitenkin aina kiinnittää huomiota myös lainan kustannuksiin, jotka saattavat kasvaa jopa merkittävästi laina-ajan pidentyessä.

Joustoluottoa voit lyhentää niin kuin omaa luottokorttia, mutta samalla voit siirtää rahaa omalle tilille tekstiviestin välityksellä Suomilimiitin kautta. Kyseessä on siis varsin joustava lainapalvelu. Suomilimiitin asiakaspalvelu auttaa sinua aina tarvittaessa kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 8-22 välisenä aikana, jolloin hoidetaan myös rahojen siirrot asiakkaan tilille. Yöaikaan et siis lainaa saa, mutta päivällä rahat tulevat nopeasti käyttöösi, ja ovat aina vain yhden tekstiviestin päässä. Tämä tuo turvaa monen arkeen, kun tiedetään, että ylimääräistä rahaa saadaan nopeasti omaan käyttöön.

Suomilimiitti on luotettava sekä selkeä lainapalvelu, ja sen takana on suomalaisia rahoitusalan asiantuntijoita.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI