Tietoa meistä

Heti24.fi on palvelu, joka tarjoaa hyödyllisiä avaimia henkilökohtaisten raha-asioiden hoitoon liittyen. Verkkosivuillamme voit vertailla eri luottoyhtiöiden tarjoamia lainoja. Voit lisäksi löytää sivuiltamme vastauksia kysymyksiisi eri tyyppisiä lainoja sekä vastuullisia lainaperiaatteita koskien. Voit myös tutustua tuoreimpiin uutisiin luotoista, eri luottoyhtiöistä ja niiden tarjoamista palveluista. Julkaisemamme blogit sisältävät moninaisen kirjon henkilökohtaisten raha-asioiden hoitoon liittyviä mielenkiintoisia aiheita. Niissä käsitellään mm. sijoittamista, säästämistä, eläkerahaston kartuttamista ja vakuutuksia. Verkkosivustomme tarjoaman tiedon avulla voit oppia lisää rahankäytön hallinnasta sekä elämäntapojen kehittämisestä, jotka auttavat suuntaamaan rahankäyttöäsi yhä tietoisempia ja suunnitelmallisempia tavoitteita kohden. Näin voit saada raha-asiasi palvelemaan haluamiasi tulevaisuuden tavoitteita entistä saumattomammin.

Vertaile erilaisia lainoja

Elämä saattaa yllättää, ja monet ihmiset joutuvat siksi tilapäisiin maksuvaikeuksiin. Monilla on myös hankaluuksia selvitä säännöllisistä menoistaan. Haasteena voi olla esimerkiksi aiemmin otettujen velkojen poismaksu. Tarjoamme tukea tiedottamalla taloudellisista tuotteista, jotka ovat ajankohtaisia nykyajan haasteiden eteen joutuneille 18 vuotta täyttäneille yksityishenkilöille. Voit vertailla sivuillamme mm. eri luottoyhtiöiden tarjoamia pikalainoja, kulutus- ja joustoluottoja sekä autolainoja. Lainojen vertailu on tehty sivustolla yksinkertaiseksi, sillä vertailemme kaikkien eri luottoyhtiöiden tarjouksia rinnakkain samassa taulukossa.

Pikalaina

Pikalainat ja pikavipit ovat syrjäyttäneet entisajan vekselit. Taloudellisesti haastavissa elämäntilanteissa yllättävät menot voivat vaatia nopeita investointeja, joihin pankkitilillä ei välttämättä sillä hetkellä ole varoja. Pikalainat on suunniteltu vastaamaan tähän tarpeeseen. Pikavippiä myönnetään pienelle summalle mihin tahansa tarkoitukseen.

Syinä pikalainojen yleistymiseen ovat epävakaa taloudellinen tilanne, jokapäiväisten menojen kasvaminen, sekä lainaprosessin nopeus ja helppous. Lainoja vertailtuasi voit täyttää hakemuksen suoraan verkossa, ja voit saada rahat tilillesi välittömästi.

Kulutusluotto

Kulutusluottoa voidaan myöntää tiettyä hankintaa varten. Kulutusluoton avulla tarvitsemasi raha on käytettävissä nopeasti. Luotto voi olla vakuudellinen tai vakuudeton, riippuen sopimusehdoista. Kulutusluottoa myönnetään usein lyhyelle aikavälille, esimerkiksi viideksi vuodeksi. Autolaina kuuluu suurimpien yksittäisten kulutusluottojen joukkoon. Monelle se on välttämätön autohankinnan rahoittamiseksi. Autolainoja kilpailuttamalla voit löytää rahoitusmuodon, joka jättää rahatalouteesi hieman liikkumavaraakin.

Joustoluotto

Joustoluotto eli limiittilaina toimii luottokortin tavoin. Varat on sijoitettu lainanantajan ja lainanottajan yhteiselle tilille, josta lainanottaja voi siirtää varoja omalle tililleen ja käyttää niitä tarpeen mukaan. Korkoa maksat vain siltä osalta, jonka olet käyttänyt. Mikäli sinulle on myönnetty joustoluotto, voit päättää haluamasi määrän käyttämisestä haluamanasi aikana. Kun maksat käyttämäsi lainan takaisin, sinulla on jälleen tuo alunperin myönnetty summa käytettävissäsi. Näin ollen se ei ole kulutusluoton tavoin käytössä vain yksittäistä hankintaa varten, vaan se on tarjolla yllättävien menojen varalle jatkuvasti. Kulut ovat kuitenkin huomattavasti alhaisemmat kuin esimerkiksi luottokorttia käytettäessä.

Lainojen yhdistäminen

Voit löytää sivustoltamme tietoa myös esimerkiksi eri rahalaitosten tarjoamaa lainojen yhdistämistä koskien. Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan yhden suuremman lainan ottamista, jolla muut lainat maksetaan pois. Sen avulla lainanmaksu yksinkertaistuu ja siihen liittyvät kulut pienenevät, koska maksettavaksi jää monen lainan sijasta ainoastaan yksi laina. Kun lainoja yhdistetään, laaditaan niille myös uusi maksusuunnitelma. Tällöin voidaan varmistaa, että lainaa maksetaan takaisin sellaisissa osissa, joka sopii lainanottajan senhetkiseen taloudelliseen tilanteeseen. Kulujen ja korkojen osalta suoritettu lainaehtojen vertailu puolestaan auttaa valitsemaan edullisimman lainan tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Blogiartikkeleista vinkkejä taloudenhoitoon

Halusimme luoda tämän verkkosivun auttaaksemme asiakkaitamme hallitsemaan raha-asioitaan entistä paremmin ja tasapainoisemmin. Tarkoituksenamme on siksi ollut luoda verkkosivu, joka auttaa uusien taloudellisten käytäntöjen luomisessa eikä tarjoa pelkästään taloudellista sanahelinää. Keskitymme jakamaan täsmällistä tietoa ymmärrettävällä tavalla. Julkaisemiemme blogiartikkeleiden tarkoituksena on jakaa vinkkejä henkilökohtaisten raha-asioiden hoitoon liittyen. Käsittelemme mm. budjetointia, arkipäivän menoissa säästämistä sekä tulevaisuuden hankintojen suunnittelemista. Artikkelit ovat hyvin jäsenneltyjä sekä kieliasultaan selkeitä ja yksinkertaisia.

Olemme olemassa asiakkaitamme varten

Uskomme, että heti24.fi on erittäin hyödyllinen työkalu talousvaikeuksien kanssa painiskeleville. Tämän lisäksi se tarjoaa arvokasta tietoa ja opastusta, jotka voivat auttaa jokaista tärkeiden taloudellisten päätösten tekemisessä. Asiakas voi täten tehdä omat päätöksensä antamaamme tietoon, omaan harkintaansa ja elämäntilanteeseensa perustuen.

Tarkoituksenamme on tukea ja opastaa asiakkaitamme kehittämään käytäntöjä, jotka auttavat tasapainoisemman taloudellisen tilanteen luomisessa. Teemme parhaamme jakaaksemme heille ajankohtaisinta ja parasta mahdollista tietoa. Sen lisäksi haluamme pysyä ajan hermolla ja kehittyä koko ajan lisää. Kehitämme verkkosivustoamme jatkuvasti ja teemme siihen tarvittavia parannuksia. Asiakastyytyväisyys on meille äärimmäisen tärkeää. Palvellaksemme sinua vieläkin paremmin haluaisimme mielellämme kuulla, mikäli sinulla on parannusehdotuksia tai muita huomioita, joita haluat jakaa kanssamme. Löydät yhteystietomme Ota meihin yhteyttä -sivulta. Mikäli haluat pysyä ajan tasalla tuoreimmista uutisista lainojen ja eri luottoyhtiöiden tarjoamien palveluiden suhteen, voit rekisteröityä sähköpostilistallemme.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI