Zmarta Arvostelu

zmarta.fi

Zmarta – kannattaako hakea lainaa?

Lainaa voi nykyään hakea helposti netin kautta. Sinun ei tarvitse lähteä pankkiin enää tekemään lainahakemuksia, vaan voit kilpailuttaa lainat näppärästi omalla tietokoneellasi käyttämällä palvelua, joka vertailee lainoja puolestasi – kuten Zmarta, tai vastaavat lainoja vertailevat palvelut.

Netissä on kuitenkin pilvin pimein erilaisia yrityksiä, jotka kilpailuttavat lainoja puolestasi, eikä Zmarta Group ole ainoa. Onko tämä yritys sitten sinulle sopiva vaihtoehto vai ei? Lue lisää tästä artikkelista ja selvitä, millaisia Zmarta laina kokemuksia muilla käyttäjillä on ollut.
Zmarta Suomi – millainen yritys se oikein on?

Zmarta Finland aloitti toimintansa jo itse asiassa vuonna 1983 Manchesterissa. Yritys on ollut toiminnassa monella eri nimellä jo siis kymmeniä vuosia. Vuonna 1999 yritys rantautui Ruotsiin, josta se pikkuhiljaa löysi tiensä myös Suomen puolelle. Tämä yritys on yksi suurimmista lainojen vertailuja harjoittavista yrityksistä Suomessa.

Tätä yritystä johti aikaisemmin suomalainen yritys nimeltään Freedom Rahoitus Oy. Kyseinen jätti omistaa muitakin rahoitusalan yrityksiä, ja he tarjoavat esimerkiksi lainoja nopeasti netin kautta ilman vakuuksia.

Esimerkiksi toinen kyseisen yhtiön palvelu on Freedomrahoitus.fi. Zmarta ja Freedom Rahoitus ovat molemmat samankaltaisia yrityksiä, jotka kilpailuttavat lainat puolestasi. Tämä on hyvin tyypillistä rahoitusalalla. Zmartan kuitenkin osti hiljattain suuri konserni nimeltään Bauer Media Group.

Zmarta tarjoaa palveluitaan asiakkailleen täysin ilmaiseksi. Eikä tässä ole mukana mitään jippoa, vaan kyseinen yritys tienaa omat rahansa sillä, että se veloittaa yhtiötä, jonka kautta sinä saat lainasi. Toisin sanoen, he toimivat kuten lainan välittäjänä ja ottavat itselleen välistä välityspalkkion. Tämä järjestely ei kuitenkaan nosta sinun Zmarta lainasi [Zmarta laina] hintaa, vaan sopimus on täysin Zmartan ja kolmannen osapuolen välinen järjestely.

Zmartan taustalla toimii siis suuri ja luotettava konserni. He ovat olleet rahoitusalalla jo vuosikausia, eli tähän yritykseen voi hyvin luottaa omien tietojensa kanssa. Heihin voi olla yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla arkipäivisin.

Lainaa 500-50 000 euroa

Zmarta toimii lainan välittäjänä niin isommille kuin pienemmillekin lainoille. Laina-ajat, joita on saatavilla Zmartan kautta, ovat 1-15 vuotta. Laina-ajat riippuvat hakemasi lainan määrästä sekä siitä, minkä yrityksen kanssa allekirjoitat lainasopimuksen. Ennen kuin teet lainahakemuksen, päätä kuinka paljon tarvitset lainaa. Voit käyttää Zmarta lainalaskuria [Zmarta lainalaskuri] laskeaksesi kuukausittaisen lainan lyhennyksen määrän.

Voit kilpailuttaa lainat helposti Zmartan kautta muutamalla askeleella. Tee ensin lainahakemus Zmarta.fi:n kautta. Lainahakemukseen tulee kirjata kaikki omat tiedot, joita Zmarta sinulta kysyy. Esimerkiksi nimesi, osoitteesi, tulosi, menosi, aikaisemmat velkasi ja työpaikan tiedot.

Kun hakemus on täytetty ja lähetetty, sinun tehtäväsi on jäädä odottamaan lainatarjouksia. Saatat saada tarjouksia jopa muutaman minuutin kuluessa! Tarjoukset ilmestyvät sähköpostiisi sekä Zmartan omalle tilillesi. Näin pääset helposti vertailemaan sinulle tarjottuja lainatarjouksia. Muista, että nämä tarjoukset ovat yleensä vain alustavia tarjouksia, joten itse lainalaitos saattaa pyytää sinulta dokumentteja ennen kuin laina hyväksytään.

Kun olet valinnut itsellesi sopivan lainan, klikkaa “allekirjoita”, ja pääset allekirjoittamaan sopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen lainanmyöntäjä saattaa olla yhteydessä sinuun pyytääkseen lisää dokumentteja tai maksaakseen sinulle lainasi suoraan.

Voit hakea ihan tavallista kulutusluottoa tai vaikka yhdistelylainaa. Yhdistelemällä lainat keskenään voit maksaa pois kaikki pienet lainat. Näin maksettavaksesi jää monen pienen lainan sijasta vain yksi suuri laina kuluineen. Tämä helpottaa paljon taloudellista tilannetta ja antaa selkeyttä omaan velkatasoon.

Hakemuksen voi myös tehdä yhteishakijan kanssa niin halutessaan. Näin parannat mahdollisuuksiasi saada lainaa. Yhteishakija on suositeltava silloin, kun haet lainaa, joka on enemmän kuin 10 000 euroa.

Pidä mielessäsi, että vaikka saisit paljonkin lainatarjouksia, sinun ei tarvitse hyväksyä yhtäkään lainaa. Voit vertailla lainoja rauhassa ja päättää sitten, haluatko allekirjoittaa lainasopimuksen vai et. Hakemus on täysin ilmainen, joten et menetä rahaa, päätät sitten mitä tahansa. Muista kuitenkin, että suurin osa tarjouksista on voimassa kuukauden verran. Sen jälkeen sinun pitää tehdä uusi hakemus.

Vaatimukset hakijalle

Lainaa ei voi kuitenkaan hakea ihan kuka tahansa, vaan tiettyjä vaatimuksia tulee täyttää. Hakijalla tulisi olla ikää vähintään 20 vuotta ja hänen tulee asua vakituisesti Suomessa. Lisäksi hakijalla tulee olla säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Tietysti sinulla tulee olla myös suomalainen puhelinnumero ja suomalainen pankkitili.

Lainapäätökseen vaikuttavat myös tietysti sinun tulosi, menosi, velkasi ja muut tekijät. Lainapäätös tehdään aina kokonaisvaltaisesti hakemuksen tietojen perusteella, eli kannattaa täyttää tiedot huolellisesti ja laittaa siihen tarkkoja numeroita. Mitä huolellisemmin täytät hakemuksen, sen paremmat ovat mahdollisuutesi lainan saamiseen.

Lainan myöntäjät eivät aina tee selvitystä sinulle siitä, miksi he kieltävät lainan. Varmista siis, että teet kaiken mahdollisen oikein ja tarkasti omalla kohdallasi, jotta saat kaikista suurimmat mahdollisuudet lainan saamiseen.

Yhteistyökumppanit

Zmarta tekee yhteistyötä monen suuren ja luotettavan lainanmyöntäjän kanssa. Zmarta on yhteistyössä esimerkiksi pankkien, kuten Nordean, Bank Norwegianin, Nordax Bankin ja Santanderin kanssa. Nordea ja Bank Norwegian ovat jokaiselle tuttuja pohjoismaalaisia pankkeja. Santander puolestaan on maailmalla tunnettu suuri pankki, joka myöntää myös lainoja.

Lisäksi yhteistyökumppaneihin kuuluu suuria nimiä, kuten Svea Ekonomi, Halino, CashBuddy, Euroloan, Lainaamo, Credigo ja monet muut. Nämä ovat suuria pankkeja ja tunnettuja lainanmyöntäjiä, jotka ovat luotettavia ja turvallisia. Pankit ovat sekä suomalaisia että muualta Pohjoismaista lähtöisin olevia pankkeja ja lainanmyöntäjiä.

Zmartan asiakaspalvelu

Zmartan asiakaspalvelu on ystävällinen ja asiantunteva. He neuvovat sinua mielellään lainan hakemiseen liittyvissä asioissa. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostilla tai puhelimella maanantaista keskiviikkoon kello 08:00-20:00 ja torstaina ja perjantaina kello 08:00-18:00. Viikonloppuisin asiakaspalvelu on kiinni.

Mikäli siis tarvitset apua esimerkiksi hakemuksen täyttämisessä tai yhdistelylainoissa, asiakaspalvelun kanssa voi jutella. He voivat myös tarvittaessa auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan tarjoajan.

Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin nopeasti ja tehokkaasti. He ovat aina auttavaisia ja positiivisia, ja asiakaspalvelusta jää mieleen vain hyvä kokemus. Asiakaspalvelu ei kuitenkaan auta laskuihin liittyvissä kysymyksissä, vaan sinun tulee olla yhteydessä lainanmyöntäjään suoraan.

Zmarta kokemuksia ja yhteenveto

Mikäli mietit lainan hakemista, kannattaa ehdottomasti käyttää palvelua, joka vertailee eri lainoja puolestasi. Näin pääset vertaamaan korkoja ja kuluja sekä näet kätevästi, mikä lainan tarjoaja on juuri sinulle kaikista sopivin.

Zmarta on saanut paljon kiitosta asiakkailta ja kokemukset Zmartasta ovat olleet pääosin vain positiivisia. Zmarta on luotettava ja tehokas. He tekevät yhteistyötä suurien pankkien ja yksityisten lainan myöntäjien kanssa, joten sinulle löytyy takuulla sopiva laina.

Zmartan palvelua on helppo käyttää netissä. Nettisivu on selkeä ja siellä on helppo navigoida. Lisäksi hakemuksen tekeminen on näppärää ja se onnistuu suhteellisen nopeasti.

Muista, että saadaksesi myöntävän lainapäätöksen, sinun tulee täyttää kaikki hakijalle asetetut ehdot. Lue siis vaatimukset huolellisesti ennen hakemuksen tekemistä ja käytä aikaa hakemuksen täyttämiseen. Täytä se tarkasti, sillä virheet hakemuksessa voivat vaikuttaa lainapäätökseen negatiivisesti.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI