Pikavippi 18 vuotiaalle

LainapaikkaMin lainasummaMax lainasummaIkärajaMax laina-aikaHae lainaa
500 € 10000 € 18v. 60 kuukauttaHae lainaa
100 € 60000 € 18v. 240 kuukauttaHae lainaa
 

Min lainasumma: 500 €

Max lainasumma: 10000 €

Ikäraja: 18v.

Max laina-aika:60 kuukautta

Min lainasumma: 100 €

Max lainasumma: 60000 €

Ikäraja: 18v.

Max laina-aika:240 kuukautta

Katso kaikki lainat

Voiko 18 vuotias saada pikavipin?

Pikavippi, eli pikalaina on pientä lainaa, jota myönnetään lainan hakijalle esimerkiksi pankista tai vaihtoehtoisesti rahalaitoksista. Pikalaina on käytännössä kulutusluottoa, joka on siis tarkoitettu kulutettavaksi, eikä lainaamisen syytä useimmiten edes erityisesti kysellä. Tällaista lainaa ei ole myöskään erityisen vaikea saada, sillä useimmiten summat vaihtelevat vain muutamista kympeistä satoihin euroihin. Pikavippi onkin nopeimmin yleistyvä lainamuoto jota yhä useammat Suomalaiset ovat ottaneet elämänsä aikana. Pikavippi on yleinen lähinnä sen takia, että sen ottaminen on äärettömän helppoa ja toisin kuin isoissa lainoissa, pikavipissä ei vaadita järjettömien kriteerien täyttämistä. Lainaa voidaan saada esimerkiksi ilman mitään takauksia, eikä työpaikkakaan ole pakollinen jotta myöntävä päätös saapuu. Koska kyseessä on pieni summa, ei lainapäätöksessä kestä kovinkaan kauaa ja parhaimmassa tapauksessa lainan hakemisen jälkeen rahat ovat omalla tilillä vain muutamien minuuttien jälkeen.

Pikavipin yleisyyttä lisää myös se, että sitä myönnetään useilta eri tahoilta jopa 18 vuoden ikäisille. Tietenkään tätä nuoremmille lainaa ei voida antaa, sillä lain määrittelemänä hakijan on oltava täysi – ikäinen. Kaikki rahalaitokset eivät myöskään tarjoa lainaa näin nuorille, mutta yhä suurempi ja jatkuvasti kasvava joukko on valmis antamaan myös 18 vuotiaille pikavipin. Ikä ei olekaan se tärkein tekijä vaan se, että laina pystytään maksamaan ajoissa ja sovitun mukaisesti takaisin sen tarjoajalle. Kuten kaikki muutkin lainat, lainaa 18v sisältää muitakin ehtoja, kuin vain ikärajoituksen täyttymisen. Näihin ehtoihin voi liittyä esimerkiksi taloudellinen tilanne, mahdolliset maksuhäiriö merkinnät, tulojen suuruus ja kansalaisuus. Vaatimukset vaihtelevat tahojen mukaan, esimerkiksi osa lainan antajista vaatii Suomen kansalaisuutta, kun taas toisille riittää todisteeksi pelkkä puhelinliittymä ja osoitetiedot. Pikavippiä voi siis saada melkein kuka vain, hyvin löyhin perusteluin ja kriteerein. Lainaa voi tietenkin saada pankista, mutta pikavippi 18 vuotiaalle on järkevämpi hankkia jostain muualta. Usein pankit eivät ole erikoistuneet tämänkaltaisiin lainoihin ja muut tarjoajat pystyvät antamaan parempia ehtoja ja kriteereitä lainalle. Parhaimmillaan pikavippi 18 v ikäiselle voi olla täysin koroton ja sisältää hyvinkin kohtuulliset ehdot takaisinmaksulle ja kaikille kuluille. Vertailemalla eri tarjoajia saadaan selville mikä pikavippi 18 vuotiaalle sopii omiin tarpeisiin juuri parhaiten. Syitä siihen miksi lainaa 18 v ikäisenä otetaan voi olla monia. Koulukirjat ovat kalliita ja niitä tarvitaan jatkuvasti, tai työpaikka voi yllättäen mennä alta, jolloin ensimmäisen oman kodin talouden pyörittäminen voi tulla haasteelliseksi. Pikavipin avulla voidaan helpottaa tilannetta, kunhan varmistutaan siitä että laina maksetaan takaisin, eikä siitä ala kertymään myöhästymismaksuja jotka voivat helposti saada paljon pahaa aikaan, ja huonoimmassa tilanteessa velkakierteen mihin on hankala löytää ratkaisua.

Voiko tällaista lainaa saada netistä?

Pikavipin saa kaikista kätevimmin hankittua netin ihmeellisestä maailmasta, sillä perinteisiin vaihtoehtoihin verrattuna se tuo paljon etuuksia. Esimerkiksi lainan hakeminen ei vaadi konttorille menemistä ja pitkiä neuvotteluja, vaan sen voi hoitaa täysin kotoa käsin vaikka tietokoneella tai puhelimella. Hakija ei myöskään tarvitse kummempaa tietoa lainoista ja vaatimuksista, sillä kaikki oleellinen on heti sivustoilla saatavissa ja näissä näkyy esimerkiksi lainan todellinen vuosikorko.

Mistä pikavipin voi saada?

Lainaa 18 v ikäisille myönnetään vain tietyissä paikoissa, joten jokainen lainantarjoaja ei suinkaan kelpaa. Vaikka ensimmäiset esille osuvat vaihtoehdot eivät tätä mahdollisuutta tarjoaisikaan, ei kannata  lannistua, vaan jatkaa etsimistä. Näin saadaan myös hiukan tietoa siitä, minkälaisia lainoja on markkinoilla tarjolla ja missä on parhaimmat ehdot ja edut esimerkiksi ensimmäisen lainan ottajalle. Näistä voidaan hyötyä suuresti. Kätevimmin kaikki parhaat lainat saadaan esille käyttämällä lainavertailua. Tässä hakijalla on mahdollisuus laittaa kaikki mahdolliset kriteerit hakukoneeseen, joka sitten listaa parhaimmat laina vaihtoehdot ja niiden tarjoajat. Hakutuloksiin voidaan laittaa kuuluvaksi ainoastaan ne paikat jotka tarjoavat pikavippi 18 v paketteja, eli näin päästään suoraan käsiksi niihin lainoihin, joiden hakeminen on itselle mahdollista. Tietysti näissäkin lainoissa on eroja sen mukaan, minkälainen laina itselle sopii ja minkälaisista summista sekä maksuajoista on kysymys, joten kannattaa perehtyä vaihtoehtoihin huolella.

Kun sopiva laina löytyy on aika siirtyä hakemaan sitä. Rakettitiedettä ei lainan hakeminen ole, vaan pikavippi 18v heti tilille saadaan täyttämällä yksinkertainen lomake, jossa vaaditaan tietenkin hakijan yhteystiedot. Näiden avulla tarjoaja tarkistaa täyttääkö hakija ne kriteerit, mitä hyväksytyn lainapäätöksen antaminen edellyttää. Kun tiedot on täytetty, lähetetään lomake yhden klikkauksen avulla eteenpäin, eikä tämän jälkeen tarvitse tehdä muuta, kuin odottaa päätöksen saapumista. Yleensä tämä ei vie kovinkaan kauan ja parhaimmillaan päätös annetaanko pikavippi 18 v ikäiselle on valmis muutaman minuutin kulutta. Jos päätös on positiivinen, voi lainan hakija vielä miettiä uudestaan hyväksyykö myönnetyn lainan vai ei. Jos laina hyväksytään, siirretään se heti tilille ja tämän jälkeen se on täysin lainan ottajan omistuksessa, eli tuhlaaminen voi alkaa heti. Jos päätös taas on negatiivinen, eli sitä ei myönnetä, ei tästä koidu isompaa harmia, kuin tietenkin se, ettei rahaa ilmesty tilille. Kun rahat on tilillä ei tarvitse miettiä mitään sen kummempaa vaan sijoittaa ne heti haluttuun kohteeseen, tai vaikka laittaa säästöön. Tulee kuitenkin huomioida että laina sisältää korot ja kulut, joten säästöpossun kerryttämiseen sen ottaminen ei sovi. Laskujen tai muiden kulujen kattamiseen se kuitenkin käy enemmän kuin hyvin, eikä kukaan tule myöhemmin kyselemään mihin laina käytettiin, aivan kuten hakemisenkaan aikana tätä ei useimmiten udella.

Täytyykö käydä töissä jotta laina myönnetään?

Jotta pikavippi 18 v ikäiselle saadaan varmasti, tarvitaan jotain takausta sille, että pikavippi voidaan maksaa takaisin. Vaikka lainamäärä onkin kovin pieni, ei sitä välttämättä anneta, jos voidaan heti todeta ettei hakijalla tule olemaan pienintäkään mahdollisuutta hoitaa maksujärjestelyjä sovitun mukaisesti ja ajallaan, sillä tästä tulee lainan antajalle lisää työtä ja turhaa menoerää. Varmin tapa taata lainan antajalle maksukyky, on näyttää todisteet vakituisesta työpaikasta. Kun alla on vakituinen työ, on lainan saanti naurettavan helppoa, mutta koska pikavippi 18 v ikäiselle on usein hyvin pienimuotoinen, hyväksytään myös lyhytaikaiset ja vaikka osa – aikaiset työpaikat.

Työpaikan omaaminen ei ole ainut tapa jolla lainaa saadaan, vaikkakin se on varmin. Lainaa 18v voidaan myöntää myös jos on todisteita jonkinlaisesta muusta tulosta ja useimmiten näitä löytyy kyllä. Jopa työttömän on mahdollista saada pikalainaa, jos vain esimerkiksi tuista löytyy tiedot rekisteristä tai tukipäätös on mahdollista lähettää lainan antajalle. Kelan tukia on monenlaisia, oli kyseessä sitten asumistuki, työttömyysraha, tai vaikka opintotuki, jokainen näistä kelpaa tulon lähteeksi. Kun tiedetään kuinka paljon tuloja kertyy kuukaudessa varmasti, on myös helpompi laskea minkälaiset maksumäärät ovat kuukausittain mahdollisia ja täten kuinka pitkään menee maksaa laina takaisin varmasti, ilman että joudutaan elää ilman ruokaa tai muuta tarpeellista.

Jos tukiakaan ei saada, eikä työpaikkaa ole, voidaan aina hankkia lainalle takauksia. Takauksena voi toimia mikä tahansa arvokas omaisuus, ja omaisuuden arvonhan tulee täyttää ainoastaan lainan kustannukset, eli lainamäärä ja tietyissä tapauksissa myös lainan korot ja kulut. Jos takausta ei löydy omasta takaa, voidaan pyytää jotain muuta rinnakkaishakijaksi lainalle tai takaamaan sitä. Usein löytyy kyllä joku ystävä tai kaveri, ehkä jopa sukulainen, joka olisi valmis toimimaan takaajana ja näin pikavippi 18 vuotiaalle saadaan tilille tuossa tuokiossa.

Kuinka saadaan pikavippi 18 vuoden ikäisenä?

Nyt jos tullaan siihen päätökseen, että pikavippi 18 v ikäisenä on hyvä idea, tulee siirtyä etsimään ja valitsemaan sopivaa lainaa. Kuten sanottu, lainavertailu sivustot ovat järkevin vaihtoehto heti alkuun, sillä ne tekevät tutkimustyön etsijän puolesta, jolloin säästetään huomattavasti aikaa. Toki voidaan itsekin tutustua eri vaihtoehtoihin, eikä lisätiedon etsiminen ole koskaan haitaksi, mutta tämä kaikki voidaan myös hoitaa kätevämmin täyttämällä hakukriteerit koneeseen ja käymällä läpi niiden antamia tuloksia. Kun laina on löydetty, on aika siirtyä sen tarjoajan sivustolle ja tutustua siihen tarkemmin. Tässä vaiheessa kannattaa lukea tarkkaan ne ehdot ja kustannukset, joita laina tulee tuomaan mukanaan. Ennen lainan hakemista on hyvä lukaista minkälaisia muita kriteereitä yritys asettaa hakijoilleen ikärajan lisäksi. Jos niistä löytyy sellainen kohta, mitä ei missään nimessä hakija täytä, ei hakemusta kannata laittaa eteenpäin vain ajan haaskaamiseksi, vaikka se ilmaista onkin. On parempi etsiä toinen sivusto, jossa samaa ongelmaa ei ole. Hakemuksen täyttämisen jälkeen päästään odottamaan lainapäätöstä, joka ilmestyy usein sähköpostin välityksellä hyvin nopeasti. Kun lainaa haetaan tärkeintä on ottaa huomioon maksusuunnitelma, sillä jos tämä on liian vaativa, tai jollain tapaa omaan elämäntyyliin sopimaton, ei lainaa kannata ottaa, ellei suunnitelmaa voi muuttaa ja säätää. Maksusuunnitelman on oltava sellainen, että laina pystytään helposti kattamaan. Laina voidaan jakaa useisiin pieniin eriin, jolloin korkoja tulee enemmän, mutta maksu pystytään suorittamaan varmemmin, tai sitten se voidaan sopia maksettavaksi kerralla, jos tiedetään esimerkiksi palkan tulevan tiettynä päivänä ja sen tulon kattavan helposti arjen kulujen lisäksi myös koko lainan. Kun maksusuunnitelma on järkevä, ei jouduta maksamaan korkeita kuluja myöhästymisten takia.

Lainaa rahaa 18 vuoden ikäisenä ainoastaan jos tiedät että pystyt maksamaan sen takaisin!

Pikavippi 18 v ikäisille on yleistymässä huimaa vauhtia ja muuttumassa jopa normiksi nuorten keskuudessa. Siitä puhutaan kuin kahville menosta, eli sen ottaminen ei enää aseta korkeaa kynnystä. Tällä on sekä hyvät että huonot puolensa ja vaikka pikavippi onkin joskus erittäin hyvä keino selvitä tilanteista, täytyy jokaista lainaa pohtia erikseen tarkkaan. Turhaan lainan ottaminen on pelkkää rahan heittämistä roskiin, sillä laina maksaa aina enemmän, kuin mitä se antaa. Hyviä syitä lainan ottamiselle on useita ja niihin kuuluu esimerkiksi muiden laskujen kattaminen. Sama koskee myös pakottavia menoeriä mitkä eivät voi odottaa, tai esimerkiksi sijoituksia, kuten pesukonetta, joka säästää sekä aikaa että hermoja. Huonoja kohteita on yhtä lailla useita ja yleisimpiin kuuluu esimerkiksi viikonlopun juhlinnan rahoittaminen tai päivittäisen kahvittelun rahoittaminen. Nämä kohteet vievät ainoastaan rahaa, eikä niiden hyötyjä välttämättä muista edes seuraavana päivänä. Kahvittelu ja juhliminen eivät ole myöskään kovinkaan hyvä syy joutua mahdolliseen velkakierteeseen, joten tässä tulee miettiä useamman kerran ennen kuin laina otetaan.

Se mikä lainan ottamisessa on isoin asia, on sen takaisinmaksu. Kun laina on otettu, sitoudutaan lain silmissä noudattamaan siinä annettua maksujärjestelmää, eikä tätä voida välttämättä muuttaa enää jälkikäteen. Jos lainan takaisinmaksussa epäonnistutaan, joudutaan helposti vaikeuksiin. Yleisin tapa saada maksuhäiriö omaan rekisteriin on jättää pikavippi maksamatta ja merkintä voi tulla jopa muutassa kuukaudessa. Tämä puolestaan voi vaikuttaa koko loppuelämään, eli leikin asia se ei ole. Pikavippi 18 v ikäisenä tulee siis ottaa vain tarpeeseen, eikä turhista syistä.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI