Lainaa ilman vakuuksia

LainapaikkaMin lainasummaMax lainasummaIkärajaMax laina-aikaHae lainaa
500 € 10000 € 18v. 60 kuukauttaHae lainaa
100 € 60000 € 18v. 240 kuukauttaHae lainaa
1000 € 60000 € 20v. 180 kuukauttaHae lainaa
500 € 60000 € 20v. 180 kuukauttaHae lainaa
500 € 70000 € 20v. 180 kuukauttaHae lainaa
1000 € 60000 € 20v. 180 kuukauttaHae lainaa
500 € 60000 € 20v. 180 kuukauttaHae lainaa
1000 € 60000 € 20v. 180 kuukauttaHae lainaa
 

Min lainasumma: 500 €

Max lainasumma: 10000 €

Ikäraja: 18v.

Max laina-aika:60 kuukautta

Min lainasumma: 100 €

Max lainasumma: 60000 €

Ikäraja: 18v.

Max laina-aika:240 kuukautta

Min lainasumma: 1000 €

Max lainasumma: 60000 €

Ikäraja: 20v.

Max laina-aika:180 kuukautta

Min lainasumma: 500 €

Max lainasumma: 60000 €

Ikäraja: 20v.

Max laina-aika:180 kuukautta

Min lainasumma: 500 €

Max lainasumma: 70000 €

Ikäraja: 20v.

Max laina-aika:180 kuukautta

Min lainasumma: 1000 €

Max lainasumma: 60000 €

Ikäraja: 20v.

Max laina-aika:180 kuukautta

Min lainasumma: 500 €

Max lainasumma: 60000 €

Ikäraja: 20v.

Max laina-aika:180 kuukautta

Min lainasumma: 1000 €

Max lainasumma: 60000 €

Ikäraja: 20v.

Max laina-aika:180 kuukautta

Katso kaikki lainat

Millaisia netti lainoja voidaan saada ilman vakuuksia?

Kun haetaan isompaa lainaa, tai jos esimerkiksi luottotiedoissa on merkintä, vaativat useimmat pankit ja lainan tarjoajat vakuuksia, millä laina katetaan. Tämä tarkoittaa sitä että tietty omaisuus, tai vaikka säästöt, sidotaan lainaan ja jos lainaa ei pystytä maksamaan ajallaan takaisin, lunastaa lainan antaja vakuutena käytetyn omaisuuden itselleen. Näin pyritään varmistamaan lainan takaisinmaksu, sillä harvoin kukaan lainan ottaja haluaa menettää vakuudeksi annettua omaisuutta. Toisaalta taas joku voi toimia myös takaajana, eli eri henkilö takaa lainan, jolloin tämä on myös velvollinen maksamaan sen takaisin, jos lainan alkuperäinen ottaja ei siihen pysty. Lainaa ilman vakuuksia kannattaakin ensisijaisesti harkita, sillä niissä ei oma omaisuus joudu riskiin samalla tavalla.

 • Vakuudettomat lainat ovat juuri sitä miltä kuulostavat, lainaan ei sidota omaa, tai muiden omaisuutta, eikä säästöjä. Tietenkin jotta vakuudeton laina voidaan saada, täytyy osoittaa että sen hakijalla on tarpeeksi hyvä taloudellinen tilanne onnistuneen takaisinmaksun hoitamiseksi ja tähän kuuluu esimerkiksi tarpeeksi suuret tulot. Yleensä otetaankin vakuudeton laina, vaikkakin niiden korot voivat olla hiukan vakuudellisia lainoja korkeammat. Varsinkin pienimääräisissä lainoissa tämä on hyvin yleistä ja yleensä sekä kätevin, että turvallisin tapa ottaa laina. Vakuudettomia lainoja on useita erilaisia ja niistä yleisimpiin kuuluu pikavipit ja kulutusluotot.
 • Pikalainat ovat aika pitkälti kaikille tuttu aihe, ne ovat saaneet viimeisien vuosien aikana paljonkin huomiota esimerkiksi medioissa. Pikavippi on usein vakuudeton laina, jota on mahdollista saada nopeasti ja ilman kauheampia vaatimuksia. Summat eivät ole kovinkaan suuria, vaan muutaman kympin, satasen ja maksimissaan tonnin välimaastoa. Maksuajat ovat usein lyhyitä ja korot hiukan perinteistä lainaa korkeammat, mutta siedettävät mikäli laina maksetaan maksusuunnitelman mukaisesti takaisin. Näitä otetaan äkillisiin ja yllättäviin rahantarpeisiin muita lainoja enemmän ja niitä voidaan saada ihan suoraan netin välityksellä, ilman kummempaa hässäkkää.
 • Kulutusluotot ovat puolestaan lainaa jota käytetään tarpeen mukaan. Periaatteessa kulutusluottoon lasketaan kaikki laina mikä otetaan kulutusmielessä ja näihin kuuluu esimerkiksi luottokortit. Lainan tarjoaja on tässä myöntänyt hakijalle tietyn summan lainaa ja lainaaja voi itse päättää kuinka paljon lainasta käyttää millonkin ja vain tästä käytetystä lainasta maksetaan takaisin korkoa. Kulutusluottoonkin voi sisältyä vakuuksia, varsinkin jos luottoa haetaan kovinkin isolle summille, mutta pienemmille sitä ei useimmiten tarvita. Näissä lainoissa ei aina maksuja edes pääse tulemaan, varsinkaan jos lainaa ei ole käytetty, vaikka toki tilinhoito kulut tulee kattaa jokaisessa tilanteessa, mutta nämä maksut ovat usein pieniä.
 • Vaikka pikalainat ja kulutusluotot ovat yleisimpiä lainoja ja niihin kuuluu myös vakuudettomat lainat, on toki olemassa isompiakin lainoja joita saadaan ilman vakuuksia. Näitä voi olla vaikka asunto tai remontti lainat, mutta jos suurempia summia halutaan saada ilman vakuuksia, täytyy olla todella kattavat tulot, jotta pankit myöntävät lainan ilman vakuutta. Kun puhutaan useammasta tonnista, kymmenistä tuhansista, tai sen ylittävistä summista, kuuluu vakuudet lainaan aika automaattisesti, jollei hakija sitten kuulu sellaiseen palkkaryhmään, jossa kuukausittain nollia on useampia.
 • Miksi lainat ilman vakuuksia ovat parempia kuin lainat vakuuksilla? Lainaailmanvakuuksia,vakuudetonlaina, lainanvakuus.

Kun mietitään miksi olisi kannattavaa hankkia lainaa ilman vakuuksia, tulee ottaa muutama seikka huomioon:

 • Vakuudelliset lainat – Vakuudellisia lainoja otetaan usein niissä tilanteissa, kun lainaa ilman vakuuksia ei ole mahdollista saada. Tämä voi johtua pankin korkeista vaatimuksista, huonosta rahatilanteesta, tai vaikka hyvin suuren lainasumman hakemisesta. Kun joudutaan laittamaan jotain vakuudeksi, on tämä tietyllä tapaa pankin tai rahalaitoksen omaisuutta kunnes laina on maksettu kokonaan takaisin. Siinä tilanteessa, jossa lainaa ei pystyttykkään maksamaan takaisin, siirtyy vakuutena käytetyn omaisuuden omistajuus kokonaan lainan tarjoajalle ja näin sitä ei välttämättä voida saada lainkaan takaisin. Vaikka yleensä vakuudellisia lainoja pidetään hyvänä vaihtoehtona esimerkiksi alhaisempien korkojen takia, ei ero kuitenkaan ole niin kovin merkittävä, jos otetaan huomioon mitä lainassa voidaan menettää. Tietenkään lainaa ei koskaan kannata ottaa jos sitä ei pystytä maksamaan takaisin, mutta vielä tarkemmin sen ottamista tulee harkita jos siihen on kiinnitettynä jotain hyvin arvokasta. Jos harkitaan vakuudellisen lainan ottamista, kannattaa perehtyä siihen hyvin tarkkaan ja ennen kaikkea tutustua myös vakuudettomien lainojen hyviin puoliin ja niiden antamiin mahdollisuuksiin. Lainan vakuus on kuitenkin sellainen asia, mitä ei kannata ihan olan kohautuksella pankille myöntää, vaikka lainaa tarvittaisiinkin kipeästi.
 • Vakuudettomat lainat – Vakuudettomat lainat ovat yleisiä lainoja varsinkin pienempien lainojen keskuudessa. Tämä tarkoittaa sitä ettei lainaan sidota mitään omaisuutta tai säästöjä, vaan laina annetaan sellaisenaan. Pikavipit ja kulutusluotot ovat yleisiä esimerkkejä vakuudettomista lainoista ja tietenkin se ettei vakuutta tarvita, on selvä etu. Vaikkakin vakuudettomien lainojen korot voivat olla piirun verran korkeampia kuin vakuudellisten lainojen, ei tämä usein vaikuta varsinkaan lyhytaikaisissa lainoissa maksuihin kovinkaan paljon. Lisäksi vakuudettomia lainoja voidaan antaa pienissä määrissä vaikka ensimmäistä kertaa lainaa hakevalle ilman mitään korkoja ja tietenkin tällainen laina on hyvinkin edullinen sen ottajalle. Vakuudettomien lainojen etuja on myös niiden saamisen kätevyys, kun ei tarvitse osoittaa vakuudeksi tarvittavan omaisuuden tai säästön papereita ja omistajuuksia, saadaan lainaa paljon nopeammin ja kätevämmin. Ja jos nyt pääsisi käymään niin, ettei lainaa pystyttäisi heti ajallaan maksamaan, voidaan se maksaa takaisin myöhästymiskorkojen lisäksi juuri siitä lähteestä mistä halutaan. Tämä antaa lainan ottajalle vapauden päättää itse mistä luovutaan ja miten laina maksetaan takaisin, eikä esimerkiksi auto mene alta yhden virheen takia. Vakuudeton laina on siis turvallinen vaihtoehto, eikä sen huonotkaan puolet tee siitä vähemmän varteenotettavaa vaihtoehtoa vakuudellisen lainan sijasta.

Mitä vaaditaan jotta saadaan lainaa ilman vakuuksia?

Kun on tultu päätökseen ottaa lainaa ilman vakuuksia, on aika tutustua erilaisiin rahalaitoksiin, joista lainaa voi saada. Jokainen hakija on hiukan erilainen ja erilaisessa taloudellisessa tilanteessa, joten kannattaa käyttää lainavertailuja löytääkseen itselleen parhaan lainan. Näin myös saadaan selville mitä eri kriteereitä eri tarjoajat vaativat:

 • Yksi kriteeri on aina hakijan ikä. Alle 18 vuoden ikäisille ei voida antaa edes vakuudellista lainaa, saati sitten lainaa ilman vakuuksia. Jotkut paikat vaativat kuitenkin lainan hakijalta korkeampaa ikävaatimusta, kuten 26 vuoden ikää, kun taas toiset voivat myöntää lainan jo 18 vuoden ikäisille. Tämä on usealle pienlainaa hakevalle ratkaiseva seikka, sillä ne ovat hyvin suosittuja nuortenkin kesken.
 • Luottotiedot on toinen seikka minkä jokainen lainantarjoaja tulee aina tarkastamaan. Häiriömerkintä ei silti tarkoita ettei hakijalla olisi mahdollisuutta saada vakuudeton laina, mutta mahdollisuudet sen saamiseen tulevat olemaan pienemmät. Jos luottotiedot on kunnossa, saadaan laina lähes aina ongelmitta, jopa isommille summille.
 • Tulotaso merkittää paljon siihen minkälaiset ehdot, eli korot ja kulut sekä maksusuunnitelmat, lainalle annetaan. Mitä parempi tulotaso sen suurempi laina on mahdollista saada ja todennäköisesti myös lainan ehdot on mahdollista saada paremmiksi. Tämä kuitenkin riippuu lainan tarjoajasta ja samoin se, kuinka pienituloiselle lainaa myönnetään.
 • Lainan summa on viimeinen merkittävistä tekijöistä, vaikkakin muita vaihtelevia kriteereitä voi löytä rahalaitoksesta riippuen. Jos halutaan isompaa lainaa ilman vakuuksia, tulee osoittaa tarpeeksi hyvä tulotaso. Pienemmissä lainoissa hyväksytty päätös voidaan saada vaikka tulot eivät olisikaan valtavat, eli järki on pidettävä päässä kun lainaa lähdetään hakemaan.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI