AinaLaina Arvostelu

Ainalaina.fi on Oy Netford Capital Ltd:n alainen luottopalvelu yksityisasiakkaille. Kyseessä on suomalainen lainapalvelu, joka tarjoaa pieniä ja keskisuuria lainoja suomalaisille kuluttajille. Aina laina ei onnistu esimerkiksi oman pankin kautta, joten silloin pienet ja vähän suuremmat pikalainayritykset voivat tulla avuksi. Ainalaina on luotettava palveluntarjoaja, vaikka se ei ehkä olekaan kaikista tunnetuimmasta päästä.

Yritys on täysin kotimainen ja toimii Tampereelta käsin. Ainalaina on palvellut suomalaisia asiakkaita jo vuodesta 2006 lähtien. Yhtiöllä on siis usean vuoden kokemus Suomen lainamarkkinoista. Yhtiön palvelut eivät ole kattavimmasta päästä, mutta tarjoaa kuitenkin monipuolisen lainatuotteen, joka sopii monenlaiseen tarkoitukseen.

Mikä Ainalaina?

Ainalaina myöntää 21-vuotta täyttäneille suomalaisille henkilöille 2000 euron luottorajan. Lainanhakija saa itse päättää, kuinka paljon hän kulloinkin rahaa nostaa ja minkä suuruisissa erissä. Palvelusta tekee myös erityisen joustavan se, että asiakas saa itse päättää laskun eräpäivän. Joten voit sovittaa lainantakaisinmaksun omien aikataulujesi mukaisesti. Lyhennys on aina vähintään puolet avoimesta lainasummasta. Tämä sisältää lainapääoman sekä kulut ja korot, joita lainaan liittyy.

Monet muut lainanantajat antavat lyhentää huomattavasti pienempiä summia mutta Ainalaina voi kuitenkin tarjota muita etuja, jotka voivat olla houkuttelevia syitä valita Ainalaina. Lisäksi laina tulee aina sitä edullisemmaksi, mitä nopeammin se maksetaan takaisin. Ainalainan kanssa pysyt aina ajan tasalla, sillä saat aina tekstiviestin, kun nosto on siirretty tilillesi.

Lainan hakeminen

Lainaa voi Ainalainan kautta hakea aina täysin maksutta. Lainan hakeminen on helppoa ja sinä lopulta päätät, hyväksytkö lainapäätöksen ja nostatko lainan. Maksuja tulee vasta sitten, kun päätät nostaa tililuotolta rahaa. Voit siis hakea luottopäätöksen vaikka sama tien ja voit päättää lainan nostosta ja käytöstä myöhemmin silloin, kun se on sinulle ajankohtaista. Luottosopimus on aina voimassa toistaiseksi, joten kiirettä lainan nostamiselle ei ole. Luottosopimuksen olemassaolo voi kuitenkin tuoda kaivattua turvaa arkeen: kun tiedät, että sinulla on mahdollisuus nostaa rahaa tarpeen vaatiessa, sinun ei tarvitse stressata siitä, riittävätkö rahasi vaikka seuraavassa kuussa kaikkiin pakollisiin menoihin.

Käytännössä lainan hakeminen hoituu helposti. Pääset verkossa täyttämään lomakkeen, jonka yhteydessä kirjaudut palveluun omien verkkopankkitunnuksien avulla. Saatuasi luottopäätöksen laina on heti käytössäsi. Noston saa tililleen vain kymmenessä minuutissa. Pikalainojen houkuttelevuus lienee juuri niiden helppoudessa ja nopeassa saatavuudessa. Siksi jokaisen pikalainayhtiön tulee voida hoitaa maksut asiakkaan tilille mahdollisimman nopeasti. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että joidenkin maksujen kohdalla saattaa olla viivytyksiä: esimerkiksi rahoja ei useinkaan makseta yöaikaan ja joidenkin pankkien osalta rahoilla saattaa mennä kauemmin näkyä tilillä.

Ainalainalla on yli kymmenen vuoden kokemus Suomen lainamarkkinoilta. Käytössäsi on myös 24/7 henkilökohtainen asiakaspalvelu, josta saat apua kaikissa laina asioissa. Lainaa voit nostaa missä ja milloin vain, kuten sinulle parhaiten sopii.

Näin haet Ainalainaa

Ennen lainan hakemista kannattaa tutusta 2000 euron lainan sopimusehtoihin hieman tarkemmin yhtiön verkkosivulla. Jos olet uusi asiakas, tarvitset aina verkkopankkitunnukset lainan hakemiseen. Jatkoa varten saat palveluun salasanan, jonka turvin pääset myöhemmin kirjautumaan palveluun. Lainan hakemin on kuitenkin kokonaisuudessaan helppoa, eikä siihen mene kauaa aikaa:

  • Alkuun voit täyttää huolellisesti lainahakemuksessa pyydetyt tiedot. Kannattaa muistaa, että lainahakemuksen täyttäminen vaikuttaa lainapäätökseen, joten ensimmäisen lainan hakemisen kohdalla siihen kannattaa käyttää vähän aikaa.
  • Ainalaina kannattaa vastuullista lainanottoa, joten kaikkiin lainaan liittyviin ehtoihin ja kustannuksiin kehotetaan jokaista asiakasta tutustumaan huolella. Kun olet selvillä kuluttajaluottojen ehdoista, voit lähettää hakemuksen eteenpäin.
  • Saat lainapäätöksen nopeasti. Sähköpostiisi pitäisi tulla kaikki lainaan liittyvät tiedot. Siitä lähtien voit siirtää rahaa tilillesi 50-2000 euron erissä. Rahansiirto on todella helppoa: valitset vain haluamasi summan ja klikkaat ’Siirrä rahat tilille’ -kohtaa. Rahojen pitäisi olla tilillä puolen tunnin kuluessa.

Kuinka nopeasti rahat ovat tilillä?

Valitettavasti rahojen siirtyminen omalle tilille riippuu myös pankista ja Ainalainan aukioloajoista. Nordean, Oma Säästöpankin, Danskebankin, Osuuspankin, Handelsbankenin ja S-pankin tileille rahojen pitäisi siirtyä mainitussa puolessa tunnissa. Ainalaina tukee siis kaikkia yleisiä suomalaisia pankkeja. Rahaa siirretään vain Ainalainan aukioloaikoina klo 07.00-23.00 välisenä aikana. Muiden pankkien kohdalla rahojen siirtoon kuluu kuitenkin muutama arkipäivä.

Kaikki Ainalainasta

Ainalaina Gold -luotto on tuttu tuote Suomen lainamarkkinoilla. Ainalaina Gold tarjoaa kuluttajalle 2000 euron suuruisen lainan, jonka voi nostaa erissä tai kokonaan kerralla. Tässä luotossa ei ole erikseen vuosi- tai tilinhoitomaksuja silloin, kun tiliä ei käytetä. Kuitenkin jos tilillä on saldoa, veloittaa Ainalaina 5€ kuukaudessa tilinhoitomaksua.

Ainalaina Gold – luottoa voi hakea 21-65 -vuotias suomalainen, jolla ei ole maksuhäiriöitä. Lisäksi hakijalla tulee olla matkapuhelinliittymä, vakituinen osoite sekä säännölliset tulot. Ainalaina myöntää lainaa siis myös nuorille aikuisille monen muun pieniä lainoja myöntävän yhtiö tapaan.

Lainan kustannukset

Ainalainan kulurakenne on varsin kohtuullinen, sillä yhtiö ei peri esimerkiksi erillisiä vuosimaksuja. Periaatteessa asiakas maksaa vain käytetyn luoton korot, minkä lisäksi mukana on pieni tilinhoitomaksu sekä 13 prosentin käsittelymaksu kustakin nostosta sekä 8,5 prosentin kuukausikorko. Kuukausittainen lyhennyssumma määräytyy lopulta 14 päivää ennen eräpäivää siten, että lasku on puolet tehdyistä nostoista. Tähän lisätään tietysti myös korot ja muut mainitut kulut.

Asiakaspalvelu

Ainalaina palvelee sinua vuorokauden ympäri, joten asiakaspalvelu on ainakin tällä mittarilla mitattuna varsin laaja. Monet lainanantajat palvelevat asiakkaitaan vain päiväsaikaan, eikä kaikilla ole palvelua viikonloppuna. Asiakaspalveluun voit olla yhteydessä niin puhelimitse kuin sähköpostitse. Ainalaina asiakaspalvelu antaa aina asiantuntevaa palvelua ja voit olla heihin yhteydessä milloin vain.

Yhteenveto

Ainalaina on varsin kelpo lainanantaja, jolla on mittava kokemus Suomen markkinoilla toimimisesta. Plussaa tuo kotimaisuus sekä varsin selkeä kulurakenne. Ainalaina eroaa muista lainanantajista esimerkiksi sillä, että lainaa maksetaan pois aina vähintään puolet avoimesta saldosta. Monet muut lainapalvelut saattavat antaa mahdollisuuden lyhentää lainaa huomattavasti vähemmän. Mutta kaiken kaikkiaan tällainen maksujärjestely vaikuttaa kuitenkin todella selkeältä, kun asiakas tietää maksavansa aina puolet avoimesta saldosta. Näin laina ei jää pyörimään pitkäksi ajaksi, jolloin myös lainan kokonaiskustannukset nousevat helposti pilviin.

Moni suomalainen laina-asiakas on ollut tyytyväinen Ainalainan palveluihin. Viiveitä saattaa joskus ilmetä, mutta kokonaisuudessaan Ainalainan palvelu on asiantuntevaa ja laadukasta. Ainalaina kokemuksia voit lukea lisää verkossa. Lainoja kannattaa muutenkin verrata keskenään ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Myös lainantarjoajaan kannattaa aina tutustua tarkemmin ennen lainan ottamista. Lue lisää secure.ainalaina.fi ja saat tietää Ainalainan palveluista ja toiminnasta enemmän.

Ainalaina ei ole kaikista kattavin lainapalvelu, sillä periaatteessa yhtiö tarjoaa vain yhtä lainatuotetta: Ainalaina Gold -luotto on kuitenkin monipuolinen lainatuote, ja se ajaa niin pikavippien kuin perinteisten kulutusluottojen asian. Joustoluotot ovatkin alkaneet korvata pikavippejä ja kulutusluottoja markkinoilla yhä enemmän juuri niiden helppouden vuoksi. Ainalaina on yksinkertainen palveluntarjoaja, joten epäselvyyksiä ei pitäisi syntyä. Kuten aina, kannattaa pitää järki matkassa, ja ottaa lainaa vain sen verran kerrallaan kuin pystyy maksamaan takaisin.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI