Credento Arvostelu

credento

Credento-lainapalvelu on TF Bank AB:n alaisuudessa toimiva suomalainen sivuliike. Yhtiön varsinainen pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Yhtiö on kuitenkin toiminut Suomessa jo vuodesta 1999 lähtien ja varsinainen sivuliike on avattu vuonna 2014. TF Bank AB on palvellut jopa satojatuhansia asiakkaita useassa eri maassa monella eri tuotemerkillä. Suomessa tunnetuimmat lainatuotteet tarjoaa nimenomaan Credento. Katso kaikki lainanantajat, jotka toimivat TF Bank AB:n alaisuudessa helposti verkosta nii voit saada kattava käsityksen yhtiön toiminnasta.

Credenton takana oleva yhtiö kuuluu Ruotsin finanssivalvonnan piiriin, joten kyseessä on täysin luotettava toimija. Credonto laina on tullut nopeasti suosituksia palveluksi Suomen lainamarkkinoilla. Monella suomalaisella on hyviä Credento laina kokemuksia, jotka puhuvat puolestaan. Credentolta voit saada tuhansien eurojen lainan usean vuoden maksuajalla. Voit siis valita itsellesi parhaan lainajärjestelyn siten, kun se parhaiten palvelee omaa taloudellista tilannettasi.

Mikä on Credento laina?

Suomessa Credonto-laina on vakuudeton 1500-10 000 euron laina. Lainaan voi saada jopa kahdeksan vuoden takaisinmaksuajan. Credonto lainaa voi hakea periaatteessa, mihin tarkoitukseen tahansa. Rahalla voi maksaa pakollisia menoja tai vaikkapa lomamatkan. Sinä lainanhakijana määrität, mihin lainaa tarvitset ja millainen on sinulle paras takaisinmaksusuunnitelma. Lainan voi siis maksaa pois myös aikaisemmin, eikä siitä tule lisäkuluja lainanottajalle. Lisäksi lainanmaksuun voi saada vuodessa kaksi lyhennysvapaata kuukautta. Joskus rahat voivat olla tiukalla, joten joustava takaisinmaksu tuo liikkumavaraa omaan talouteen. Credenton avulla voit saada turvaa ja joustovaraa silloin, kun sitä eniten tarvitset. Credento saattaa siis olla oman taloutesi puuttuva palanen. Siksi kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa Credento kokemuksia verkossa ja tutustua myös lainatuotteisiin hieman tarkemmin.

Credento lainat ovat siis vakuudettomia summiltaan melko kohtuullisia lainoja. Voit täyttää lainahakemuksen verkossa vaikka heti ja saat pian alustavan lainapäätöksen. Siinä vaiheessa, kun saat lainapäätöksen, voit vahvistaa sen omilla verkkopankkitunnuksilla. Sinä teet lopulta viimeisen päätöksen lainan nostamisesta, joten lainahakemus ei varsinaisesti vielä sido sinua mihinkään. Rahat maksetaan lainanhakijan tilille siinä vaiheessa, kun lainanhakija on tehnyt kaikki tarvittavat tarkistukset. Yleensä lainanhakuprosessi on kuitenkin vaivaton ja helppo Credenton lainapalveluissa. Tarvittaessa lainan hakemiseen voi pyytää myös apua. Omaa lainapäätöstä ei myöskään tarvitse välttämättä tehdä saman tien, vaan lainapäätös on voimassa hetken aikaa. Voit siis tehdä lainahakemuksen verkossa, nukkua yön yli ja tehdä sitten vasta lopullisen päätöksen.

Kuten lainoissa yleensä, myös Credenton kohdalla tulee ottaa huomioon lainojen kokonaiskorko sekä muut kulut. Muista siis tutustua tarkkaan lainojen kulurakenteisiin ennen, kun haet lainaa verkossa.

Kuka voi ottaa lainaa?

Credento myöntää lainaa yli 22-vuotiaille henkilöille, jotka asuvat vakituisesti Suomessa ja joilla on säännölliset palkka- ja eläketulot. Sinulla tulee olla myös julkinen lanka- tai matkapuhelinliittymä.

Lainanhakijalla ei myöskään tule olla maksuhäiriömerkintöjä, joten huolehdithan, että olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti menneisyydessä.
Credento lainaturva

Voit saada Credenton kautta itsellesi myös edullisen lainaturvan. Lainaa turvaa voi hakea olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. Credento lainaturvan kuukausittainen vakuutusmaksu on vain 0,45 prosenttia avoinna olevasta lainasaldosta. Summan tulee kuitenkin olla vähintään 3 euroa. Esimerkiksi 2000 euron lainan kohdalla lainaturvan vakuutusmaksu tulisi maksamaan vain 9 euroa kuukaudessa. Vakuutusmaksu laskutetaan yhdessä kuukausittaisen lyhennyssumman kanssa.

Lainaturva voi tuoda turvaa silloin, kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Lainaturvan tarkoituksena onturvata lainanhakijan maksukyky esimerkiksi työttömyyden tai sairastumisen kohdalla. Kannattaa siis harkita ottavansa lainaturva yllättävien elämäntilanteiden varalta.

Hae Credento lainaa

Credento lainaa voit hakea helposti verkossa Credenton omilta nettisivuilta täyttämällä lainahakemuksen. Hakemus kannattaa täyttää huolella, sillä se vaikuttaa siihen, millainen laina sinulle voidaan myöntää. Esimerkiksi tulosi ja nykyinen työsuhteesi vaikuttavat lainansaanti mahdollisuuksiaan pakollisten seikkojen lisäksi.

Mikäli maltat täyttää hakemuksen huolella, voit saada alustavan lainapäätöksen heti. Myönteisen lainapäätöksen saatuasi, pääset allekijoittamaan lainasopimuksen omilla pankkitunnuksilla vaikka välittömästi.

Lainahakemus täytetään Credenton verkkosivuilla:

  • Siirry sivuilla kohtaan ‘hae lainaa’
  • Pääset sivun kautta lainalaskuriin, jossa voit suunnitella, kuinka paljon lainaa otat ja millainen on maksusuunnitelmasi
  • Lainalaskurin avulla näet, millaiset lainan kustannukset tulisivat olemaan valitsemillasia ehdoilla. Voit siis rauhassa kokeilla erilaisia vaihtoehtoja ja päättää, mikä on sinulle kaikista paras lainaratkaisu.
  • Saat hakemuksen täytettyäsi alustavan lainapäätöksen
  • Lopullisen lainapäätöksen jälkeen pääset allekirjoittamaan sopimuksen omilla pankkitunnuksilla, jotta rahat päästään siirtämään tilillesi
  • Rahat maksetaan asiakkaan tilille aina mahdollisimman nopeasti

Lainaa hakiessa kannattaa aina kiinnittää huomiota myös lainan takaisinmaksamiseen. Credentolla lainaa maksetaan takaisin useimmiten kerran kuussa samansuuruisella summalla. Kannattaa verrata eri takaisinmaksujärjestelmiä ja valita sellainen vaihtoehto, jossa pystyt varmasti maksamaan lainaa takaisin jokaisena kuukautena. Myös lainan kokonaisaika on syytä pitää kohtuullisena, joten pohdi tarkkaan myös, kuinka suuren lainan pystyt itsellesi ottamaan.

Asiointi Credenton kanssa

Voit olla yhteydessä Credento-palveluun sähköpostitse tai täyttämällä verkossa yhteydenottolomakkeen. Kaikki lainaan liittyvät asiat voi hoitaa vaivattomasti verkossa.

Credenton asiakaspalvelu palvelee kuluttajia arkisin. Sähköpostilla asiakaspalvelu voi kuitenkin vastata vain yleisluontoisiin kysymyksiin Tämä johtuu pankkisalaisuuksista, eikä asiakaskohtaisia tietoja voi antaa sähköpostitse. Mikäli siis haluat henkilökohtaista neuvontaa, varmin tapa on olla heihin yhteydessä puhelimitse. Lainaa ja lainahakemusta koskevat kysymykset voi siis olla hyvä hoitaa puhelimitse, jotta voit saada mahdollisimman henkilökohtaista palvelua osakesei.

Yhteenveto

Credento asiakaspalvelu auttaa lainanhakijaa aina tarvittaessa. Voit kysyä heiltä mitä tahansa lainaan liittyvää asiaa ja saat aina asiantuntevaa palvelua Credenton puolelta. Älä siis pelkää ottaa yhetyttä Credenton asiakaspalveluun olit sitten vanha tai uusi asiakas. Kannattaa myös katsoa verkosta kokemuksia credento lainasta, jotta voit saada kokonaisvaltaisen käsityksen siitä, millainen lainanantaja oikein on kyseessä Credenton kohdalla.

Ennen lainan ottamista lainoja kannattaa verrata keskenään ja tarkastella eri lainatuotteita suhteessa muihin kulutusluottoihin. Credento saattaa olla hyvä vaihtoehdot ja yhtiö pystyy tarjoamaan lainaa varsin kilpailukykyisillä hinnoilla. Credento on selvästi monipuolinen kulutusluotto, joka on palvellut monia suomalaisia kuluttajia.

Kannattaa muistaa, että lainalla on aina myös 14 päivän peruustusturvaoikeus. Tämä kuuluu kuluttajan oikeuksiin Suomessa, joten lainankin hyväksymisen jälkeen sinulla on vielä oikeus muuttaa mielesi kahden viikon ajan.

Credento on perus hyvä lainanantaja ja sen palvelut on esitetty netissä selkeästi ja yksinkertaisesti. Nettisivuja on todella helppo käyttää, eikä siellä ole mitään turhaa tai ylimääräistä. Silti kaikki oleellinen tulee esiin ja asiakaspalvelu vastaa mielellään kysymyksiin, mikäli niitä herää. Kokemuksia credento lainasta voi olla monenlaisia, joten kannattaa tutustua niihin tarkemmin itse verkossa. Credento on lainapalvelualalla pitkän linjan toimija, ja se on palvellut suomalaisia kuluttajia raha-asioissa jo vuosien ajan. Credenton kautta voit hakea helposti pikalainaa netistä joustavalla takaisunmaksuaikataululla omien tarpeittesi mukaan. Halutessasi voit käyttää myös maksuvapaita kuukausia silloin, kun tarvitset joustoa omaan talouteesi. Credento on laadukas pikalainapalvelu, joka voi auttaa sinua valitsemaa itsellesi parhaan lainan.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI