Limiitti Arvostelu

limiitti

Limiitti on vuonna 2006 perustettu lainanantaja. Limiitti.fi takana on Tact Finance Oy:n alainen lainapalvelu. Yhtiö on myöntänyt lainoja sadoille tuhansille suomalaisille. Limiitti tarjoaa monen muun lainanantaja tapaan kulutusluottoja niin arjen tarpeisiin kuin vapaa-ajan unelmiin. Limiitti on luotettava ja turvallinen lainapalvelu, ja yhtiö on vuosien ajan tehnyt yhteistyötä monien eri viranomaisten kanssa oman luotettavuutensa varmistamiseksi. Limiitin tarjoamat lainapalvelut ovat todella asiakaslähtöisiä ja he pyrkivät jatkuvasti parantamaan palveluitaan palvellakseen asiakkaitaan entistäkin paremmin.

Tuhannet suomalaiset hakevat jatkuvasti lainaa erilaisiin tarpeisiin. Limiitti voi tarjota joustavia lainapalveluita. Limiitti.fi palvelee asiakkaitaan ympäri vuorokauden ja lainaa voi hakea milloin vain. Voit siis tutustua Limiitin palveluihin vaikka heti ja saada helpotusta rahatilanteeseesi.

Limiitti saattaa olla houkutteleva vaihtoehto monellekin lainanhakijalle: Limiitti tarjoaa esimerkiksi kuluttoman noston ensilainan ottajalle. Täysi-ikäinen suomalainen, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin voi hakea Limiitti lainaa. Limiitti nosto voi olla tililläsi nopeamminkin kuin arvaatkaan. Rahan tarpeesi voi olla suuri tai pieni, tilapäinen tai pidempiaikainen. Limiitti laina soveltuu monenlaiseen tarkoitukseen.

Limiittipalveluissa on se hyvä puoli, että yhtiö tarjoaa lainaa henkilökohtaisesti juuri sinulle. Limiitti lupaa, että heidän hintansa ovat kohtuulliset. Korot todella vaikuttavat melko alhaisilta moneen muuhun lainanantajaan verrattuna mutta lainan kokonaiskustannukset tulee aina ottaa huomioon ennen lopullisen lainan hyväksymistä.

Jatkuva luotto nopeasti netistä

Kun olet tehnyt lainahakemuksen Limiitti.fi palvelussa, saat pian lainatarjouksen 500 tai 2000 euron luottorajalla. Nostoja voi tehdä oman tarpeen mukaan silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Voit nostaa kerrallaan koko lainan tai tehdä vain pieniä satasen tai muutaman sadan euron nostoja aina silloin, kun tarvitset vähän ylimääräistä rahaa. Lainaa saa omalle tililleen jopa heti, kun olet saanut lainapäätöksen.

Limiitti tarjoaa siis käytännössä jatkuvaa luottoa, jolloin rahaa voidaan nostaa annettuun luottorajaan saakka. Koko lainaa ei ole pakko nostaa mutta luottotili voi kuitenkin tuoda turvan tunnetta omaan arkeen, kun tiedetään, että tarvittaessa voidaan turvautua lainarahaan. Jatkuvat luotot ovat nykyään suosittu lainanmuoto ja moni suomalainen hakee nimenomaan luottotiliä yksittäisen kulutusluoton sijasta. Markkinoilla on kuitenkin paljon tarjontaa. Mikäli sinulla on kohtuulliset tulot ja olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti, voi Limiitti antaa sinulle melko hyvänkin lainatarjouksen verrattuna moneen muuhun toimijaan lainamarkkinoilla. Kannattaa siis ehdottomasti tutustua limiitin palveluihin, mikäli mielessäsi on nimenomaan joustavan luoton hakeminen.

Joustoluotossa on monta hyvää seikkaa. Rahaa on saatavilla omien tarpeiden mukaan, ja aina kun teet lyhennyksen, vastaava summa tulee taas uudelleen käyttöösi. Limiitillä pääset hyödyntämään myös uuden asiakkaan edun: ensimmäinen 100 -1 000 euron noston saat ilman nosto kuluja. Kannattaa lukea lisää ensimmäisestä kuluttomasta nostosta Limiitin nettisivuilta. Jos olet sitä mieltä, että pikavippi heti tilille juuri nyt juuri se mitä nyt tarvitset, kannattaa harkita Limiittiä lainapalveluna.

Täytä hakemus verkossa ja maksa laina takaisin sopivissa kuukausierissä

Voit täyttää hakemuksen kätevästi verkossa ja pääset pian käyttämään luottotiliä vähän samaan tapaan kuin luottokorttia paitsi, että voit tehdä nostoja helposti suoraan tilillesi. Lainaa maksetaan takaisin aina sopivissa kuukausierissä ja isotkin nostot voi aikatauluttaa pitkälle maksuajalle. Limiitti lupaa antaa joustoa takaisinmaksuun. Maksat kuitenkin vain siitä, mitä nostat. Eli et joudu maksamaan mitään, ellet tee nostoja luottotililtäsi.

Myös kuukausierien summat voidaan asettaa niin, että ne sopivat sinun henkilökohtaiseen budjettiin. Suuremman lainan kohdalla kuukausilyhennykset ovat tietysti korkeammalla, joten kannattaa tarkkaan harkita, kuinka paljon voit ottaa lainaa. Voidaan kuitenkin sanoa, että tavallisesti lyhennyserät ovat jotakin 50-150 euron väliltä. Kun tiedät täsmällisen kuukausilyhennyksen summan, ei lasku pääse yllättämään sinua. Siinä mielessä Limiitin kulurakenne sekä toisaalta takaisinmaksujärjestelmä ovat varsin selkeästi järjestetty, eikä yllätyksiä pitäisi syntyä. Kuitenkin aina lainaa ottaessa lainanantajan ehtoihin tulee tutustua huolellisesti.

Henkilökohtainen lainatarjous

Miksi lainatarjous sitten on henkilökohtainen? Lainapäätöksen saa nopeasti lainanhakemuksen täyttämisen jälkeen ja tosiaan eri ihmiset saavat erilaisia tarjouksia. Tämä tarkoittaa sitä, että myönnetty luoton määrä riippuu aina siitä, minkälaisen riskiarvion lainanhakija saa luotonantajalta. Summa voi siis olla eri, hakijasta riippuen.

Limiitti voi olla monen nuoren lainahakijan mieleen, koska Limiitti myöntää lainaa myös vasta 18 vuotta täyttäneille. Tämä tulee monelle iloisena uutisena, sillä monesti lainan hakemiseen edellytetään esimerkiksi vähintään 22 vuoden ikää ja joissakin tapauksissa ikää tulee olla jopa 25-vuotta. Tosin nuoremmat henkilöt kuuluvat monen luotonantajan silmissä niin sanottuun riskiryhmään, joten annetun luoton määrä on nuoremmille lainanhakijoille todennäköisesti hieman pienempi. Muita riskitekijöitä voi olla epäsäännölliset tulot ja muut vastaavat tekijät, jotka voivat vaikuttaa lainanhakija maksukykyyn.

Vastaavasti, jos tilanteesi on hyvä, saat todennäköisesti heti 2000 euron Limiitin jatkuvan luoton käyttöösi ilman lisäkysymyksiä.

Edullista lainaa?

Joskus voidaan pohtia, onko edullista lainaa olemassakaan. Kaikista kuutusluotoista tulee kuluja ja korot on maksettava. Lainananatajat harjoittavat liiketoimintaa, jonka on oltava kannattavaa. Silti lainanantajien kuluissa on eroja, joten kulutusluottoja kannattaa verrata keskenään. Netistä haettavat lainat saattavat tuntuakalliilta, mutta juuri niiden helppous ja nopeus tekevät niistä haluttuja lainatuotteita. Lisäksi lainat ovat vakuudettomia, joten ne ovat saatavilla monelle suomalaiselle kuluttajalle, jolla ei ole mahdollisuutta antaa lainalleen vakuuksia tai hankkia takaajaa.

Jos sinulla on kuitenkin suhteellisen vakaa talous ja säännölliset tulot, on todennäöistä, että saat haettua itsellesi kohtuuhintaista lainaa netistä. Yhden hyvän vaihtoehdon tarjoaa Limiitti. Suureen lainan tarpeeseen Limiitti ei kuitenkaan sovellu, koska periaatteessa lainaa saa vain 2000 euroon saakka. Verrattuna joihinkin suurempiin rahoitusalan toimijoihin, jotka tarjoavat lainaa jopa 50 000 euroon saakka.

Limiitti on kuitenkin nopea ja vaivaton lainapalvelu, joka sopii etenkin arkipäivän tarpeisiin.
Limiitti voi siis olla oiva ratkaisu etenkin silloin, kun rahaa tarvitaan usein ja pienissä summissa. Jos vaikka viikon ruokarahat loppuvat kesken tai sinulle tulee yllättävä lasku, voit aina turvautua Limiitti luottotiliisi. Limiitin palvelut ovat myös nopeita ja rahaa voi periaatteessa nostaa vaikka reissun päältä. Muista kuitenkin, että jokainen laina täytyy myös maksaa takaisin.

Yhteenveto

Limiitti on periaatteessa suomalainen yritys mutta sen emoyhtiö on kuitenkin rekisteröity Luxemburgiin. Lainaajan näkökulmasta ulkomaalaista emoyhtiötä ei kuitenkaan huomaa ja kaikki Limiitin palvelut on suunnattu nimenomaan suomalaisille kuluttajille.

Limiitti asiakaspalvelu palvelee suomalaisia asiakkaitaan viikon ympäri niin puhelimessa, sähköpostitse kuin chat-ikkunan kautta. Löydät limiitti yhteystiedot helposti verkosta ja voit valita itsellesi parhaan tavan olla yhteydessä tähän lainantarjoajaan. Kun pääset Limiitin asiakkaaksi, limiitti kirjaudu palvelu tulee heti käyttöösi. Limiitti kokemuksia voi käydä lukemassa verkossa lisää ja voit saada kattavan kuvan siitä, millaisia kokemuksia suomalaisilla asiakkailla on Limiitin kanssa. Kaiken kaikkiaan Limiitillä on laadukkaat palvelut sekä selkeä konsepti, joka auttaa kuluttajaa löytämään itselleen parhaat lainaratkaisut silloin, kun niitä eniten tarvitaan.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI