NordCredit Arvostelu

nordcredit

NordCredit on GF Money Consumer Finance Oy:n lainapalvelu. Yhtiö on myöntänyt joustoluottoja jo vuodesta 2011 saakka, joten sillä on jo monen vuoden kokemus alalla toimimisesta. Yritys on kokonaan suomalaisessa omistuksessa, mikä on monen lainahakijan mieleen. NordCredit pääkonttori sijaitsee Turussa, jossa on myös monen muun suomalaisen rahoitusalan yhtiön pääkonttori.

Kyseessä on todella luotettava luotonantaja, ja GF Money Consumer Finance Oy on Etelä-Suomen aluehallintoviraston hyväksymä luotonantaja. NordCreditin takana on myös Lainasto Oy, joka on kotimainen rahoitusalan yhtiö. Moni suomalainen lainanhakija haluaa suosia nimenomaan suomalaisia yhtiöitä, ja NordCredit on yksi niistä. NordCredit tarjoaa jopa 3000 euron suuruista joustoluottoa. Joustoluotot ovat nykyisin suosittu lainanmuoto ja yhä useampi lainan hakija suosii nimenomaan joustoluottoja. Perinteisen kulutusluoton sijasta, joka on kertaluontoinen laina, joustoluotossa asiakas saa käytettäväkseen niin sanotun jatkuvan luoton, jolloin omalta luottotililtä voi nostaa rahaa tarvittaessa myönnettyyn luottorajaan saakka. Nord Credit tarjoaa asiakkailleen laadukkaan joustoluoton, jonka turvin voi tehdä jopa vähän isompia hankintoja.

Rahaa voi nostaa pienissä erissä, vaikka 100 euroa kerrallaan tai vaihtoehtoisesti koko lainasumman kerralla. Sinä päätät paljonko ja milloin rahaa nostat. Luotto tulee aina uudelleen käyttöösi, kun lyhennät lainaa. NordCredit tarjoaa ensimmäisen 14 päivän ajan 100-300 euron noston ilman kuluja. Monet lainapalvelut tarjoavat näitä kuluttomia ensinostoja, joten sinänsä tämä ei ole mikään poikkeus. Lainan jatkon kannalta kannattaa kuitenkin tarkistaa, millaiset nostokulut ja mahdolliset muut kulut ja lainan- ja tilinhoitomaksut saattavat kuulua sopimukseen (lisätietoja saat klikkaamalla tästä).

Mitä lainaa hakiessa voi odottaa?

NordCredit joustoluotto on varsin suosittu lainatuote. Kaikki Suomessa asuvat 18-vuotta täyttäneet henkilöt voivat hakea luotto NordCreditin kautta. Henkilöllä ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Yhä useampi joustoluoton tarjoaja on alkanut myöntää lainaa myös vasta täysi-ikäisyyden saavuttaneille henkilöille. Tämä on monelle nuorelle aikuiselle hyvä uutinen, sillä 18-vuotiaat ovat usein tilanteessa, jossa lainaa tarvitaan esimerkiksi kotoa muuton yhteydessä. Nuorella aikuisella saattaa olla paljon hankintoja edessään, joten joustoluottotili voi olla juuri se, mitä tarvitaan.

Joustoluottotilin avaaminen on helppoa ja kaiken asioinnin voi hoitaa helposti verkossa. Hakijalla on kuitenkin oltava joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne käytössään. Sama pätee yleensä kaikkiin muihinkin lainantarjoajiin, joten mikään yllätys tämä ei ole.

Laina hakemus kannattaa aina täyttää huolella, sillä se vaikuttaa aina lainapäätökseen. Mikäli lainahakemus on kerran täytetty huolella, ei sinun tarvitse enää myöhemmin palata asiaan, vaan parhaassa tapauksessa saat lainapäätöksen heti.

Lainapalveluihin pääset kirjautumaan helposti omilla verkkopankkitunnuksilla ja hakemuksen tekemisen jälkeen saat heti alustavan lainapäätöksen. NordCredit kuitenkin vaatii lähetettäväksi sähköisen todistuksen omista tuloistasi. Tämä käytäntö kuitenkin kertoo vastuullisesta toiminnasta ja siitä, ettei NordCredit halua antaa lainaa maksukyvyttömille henkilöille. Sitten kun sinut on hyväksytty laina-asiakkaaksi, voit nostaa rahaa omalta luottotililtäsi vuorokauden ympäri. Milloin tahansa siis. Tällaisen luottotilin omaaminen tuo paljon joustoa omaan rahapussiin taloudellisesti tiukkojen paikkojen edessä.

Kenen tahansa elämässä voi tulla vastaan tilanne, jossa tarvitaan lisää rahaa. Aina omat varat eivät riitä ja elämässä saattaa tulla vastaan yllättäviä tilanteita. Kaikilla ei ole hallussaan säästöjä pahan päivän varalle. Joustoluotto voi kuitenkin toimia turvanasi vähän niin kuin luottokortti, ja sitä voi käyttää aina tarvittaessa. Rahaa voi siirtää omalle tilille milloin vain ja luottorajan voi saada jopa 3000 euroon saakka. Silti laskusi on aina alle 220 euroa kuussa – näin lupaa NordCredit. Kulut voivat siis pysyä varsin kohtuullisina. NordCredit ei tule kysymään, mihin rahasi käytät, eikä sinun tarvitse lainahakemuksessasi sen kummemmin perustella, mihin lainaa oikein olet hakemassa. Kuten jousto- ja kulutusluotot yleensä, myös NordCreditin luotto on monipuolinen tuote.
Sinun ei siis tarvitse pyrkiä ennakoimaan jokaista menoa tarkkaan etukäteen, vaan NordCredit voi tuoda turvaa arkeesi. Kannattaa kuitenkin aina varmistaa, että sinulla on tiedossa kaikki lainaan liittyvät kulut ja menot. Näin vältyt ikäviltäkin yllätyksiltä. Ennen kuin nostat lainan, muista siis lukea huolella läpi kaikki lainaehdot.

Millaiset ovat lainan kulut?

Lainan kulut kannattaa tosiaan käydä huolella läpi. NordCredit esittelee sivuillaan lainan kulurakenteen selkeästi ja yksinkertaisesti, joten mitään ei pitäisi jäädä pimeän peittoon. NordCreditin lainojen korot ovat melko tyypillistä luokkaa, kun katsotaan vastaavia lainatuotteita Suomen lainamarkkinoilla. Lopulliset kulut riippuvat aina siitä, millaisessa aikataulussa laina maksetaan takaisin. Esimerkiksi tyypillisessä 2000 euron lainassa 12 kk ajalle lainan todellinen vuosikorko on 135,62 prosenttia. Lopullinen takaisinmaksettava summa on tässä tilanteessa 3086,91 euroa. Luoton takaisinmaksuaika voi vaihdella 3-34kk välillä, joten haitari on aika suuri. Kannattaa kuitenkin muistaa, että pidemmissä laina-ajoissa myös kulut nousevat suuriksi. Tavallinen kuukausi korko on 5 prosenttia, jonka lisäksi lainaan tulee kuluksi 14 prosentin nostoprovisio. Luoton nimelliskoroksi ollaan ilmoitettu NordCreditin sivuilla 60 prosenttia. Luottosopimus on siis luonteeltaan jatkuva luotto, johon liittyy monenlaisia kuluja. Lainanottaja on syytä olla tietoinen näistä kulusta lainaa ottaessaan ja laskea itselleen realistinen summa kuussa, jonka varmasti pystyy maksamaan takaisin.

Lainanhakuprosessi

Kuten mainittu NordCredit myöntää lainaa myös nuorille aikuisille. Riittää siis, että olet täyttynyt 18-vuotta ja että myös muut lainassa vaadittavat ehdot täyttyvät. Raha-asiat tulee olla hoidettu moitteettomasti, eikä henkilöllö saa olla maksuhäiriömerkintää. Sinun tulee myös pysyvästi asua Suomessa ja olla muutenkin kaikin puolin luottokelpoinen. NordCredit joustoluotto on siis varsin monen suomalaisen saatavilla ja yleensä lainanhaku prosessi hoituu helposti. Huolehdithan, että sinulla on lisäksi matkapuhelinliittymä sekä suomalainen pankkitili, jotta voit hakea lainaa NordCreditin kautta.

Yhteenveto

Kannattaa käydä verkossa lukemassa lisää NordCredit kokemuksia ja voit nähdä, millaisia kokemuksia muilla lainanhakijoilla on kyseisestä yhtiöstä. Jos päätät hakea lainaa NordCreditin kautta, hoituu kaikki asiointi verkossa siitä lähin helposti ja vaivatta. Yhtiön verkkosivuilla NordCredit kirjaudu palvelu tulee käyttöösi ja pääset vaivatta hoitamaan laina-asioitasi verkon välityksellä. Verkossa voit myös tarkastella takaisinmaksusuunnitelmaasi. Kun pysyt ajan tasalla lainanmaksun suhteen, ei mikään tule sinulle yllätyksenä.

Myös NordCredit asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään. Yhtiön asiakaspalveluun voi olla yhteydessä monen eri kanavan välityksellä, ja tämä on hyvä uutinen monelle lainanhakijalle. Monipuolinen ja laajasti saatavilla oleva sekä toisaalta helposti lähestyttävä asiakaspalvelu kertoo laadukkaasta lainapalvelusta, joka on valmis palvelemaan asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Kannattaa siis lainantarjoajaa valitessa kiinnittää huomiota myös asiakaspalvelun saatavuuteen ja laatuun. NordCredit ilmoittaa, että asiakaspalvelu on heille kunnia asia: tavoitat yhtiön niin verkossa täytettävällä lomakkeella, puhelimitse, sähköpostitse tai netissä olevan chatin kautta. Valitsitpa sitten minkä kanavan tahansa, auttaa asiantunteva asiakaspalvelu sinua kysymyksessä kuin kysymyksessä.

Kun sinut on hyväksytty NordCreditin asiakkaaksi ovat lainapalvelut käytössäsi vuorokauden ympäri. Saadessasi myönteisen lainapäätöksen, voit nostaa lainaa omalle tilillesi milloin tahansa. Kannattaa siis käydä tutustumassa NordCredit lainapalveluun tarkemmin netissä.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI