Credigo Arvostelu

credigo

Credigo on Suomessa toimiva lainapalvelu, jonka kautta voi hakea pieniä ja keskisuuria lainoja. Kyseessä on muutamasta sadasta muutamaan tuhanteen euroon suuruisista kertaluontoisista lainoista, joiden takaisinmaksuaika voi olla jopa useita vuosia

Credigon takana on ruotsalainen Northmill AB, joka on vakavarainen ruotsalainen innovaatioyritys. Yhtiön tavoitteena on ollut kehittää kuluttajille laadukkaita pankkipalveluita. Koko yhtiön ja sen tuotteiden toiminta perustuu vankkaan kokemukseen. Suomessa toimivan Northmill Oy:n alla toimii Suomessa Credigon lisäksi Easycredit, joka on niin ikään pikalainapalveluita tarjoava yritys. Molemmat lainapalvelut tarjoavat Suomessa vakuudettomia kulutusluottoja. Ruotsissa Credigo on toiminut vuodesta 2006 lähtien ja on tarjonnut asiakkailleen laadukkaita palveluita jo yli kymmenen vuoden ajan.

Northmill Oy on ruotsalainen Northmill AB:n suomalainen tytäryhtiö. Suomessa yhtiö kuuluu Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Credigo tarjoaa asiakkailleen luotettavia palveluita ja tämä on siis monellakin tapaa varmistettu. Yrityksellä on kauttaaltaan hyvä maine, ja he tähtäävät selkeisiin ja läpinäkyviin sekä toisaalta asiakasystävällisiin lainapalveluihin.
Credigo on tarjonnut erilaisia rahoitustuotteita Pohjoismaissa aina vuodesta 2006 saakka. Suomessa yhtiö tarjoaa varsin selkeitä lainatuotteita ja palvelut ovat muutenkin yksinkertaisia: yhtiö tarjoaa pikalainatuotteita lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen. Yhtiöllä on ollut pohjoismaissa jopa 400 000 asiakasta

Credigo pikavippi voi olla juuri se, mitä tarvitset. Yhtiö tarjoaa helpon ja yksinkertaisen ratkaisun nopeaan rahantarpeeseen juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset. Yhtiön hinnoittelu on selkeää, ja asiakkaalle selviää helposti kaikki lainan kustannukset. Credigo lupaa, että asiakas ei saa yllättäviä lisäkuluja, vaan koko lainaprosessi on selkeä ja läpinäkyvä. Et myöskään tarvitse lainahakemukseen monimutkaisia liitteitä tai selvityksiä, vaan kyseessä on aidosti helppo ja nopea lainanhakuprosessi.

Tämän Credigo lupaa

  • lainaan ei tule piilokuluja
  • Maksu hoituu jopa kymmenessä minuutissa
  • Laina-aika on 6-60 kuukauden välillä

Pikavipistä ei siis missään nimessä kannata maksaa liikaa. Jos olet koskaan vertaillut pikavippejä, niin tiedät, että niiden hinnoissa saattaa olla merkittäviä eroja. Pikalainojen vertailu saattaa säästää sinulle jopa satoja euroja pikalainan monenlaisissa kuluissa ja menoissa. Credigo on itse verrannut monien pikalainojen hintoja Suomen markkinoilla ja on osaltaan halunnut rakentaa edullisen lainapalvelun tavallisille suomalaisille kuluttajille.
Lainoissa kannattaa kiinnittää huomiota etenkin lainan todelliseen vuosikorkoon. Voi hyvinkin olla, että Credigo onnistuu tarjoamaan edullisen pikalainan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Varmaa on, että monen muun lainayhtiön korot ovat osoittautuneet paljon suuremmiksi kuin Credigon lainatuotteiden määrät. Kannattaa siis ehdottomasti tarkastaa voisiko Credigo laina olla juuri se, mitä tarvitset.

Mikä pikalaina?

Pikavipit ja pikalainan ovat olleet jo pitkään suosittu lainamuoto Suomessa. Alun perin pikalainat olivat tekstiviestilainoja, mutta nykyisin niitä kuitenkin haetaan pääsääntöisesti verkossa. Ainakin ensimmäinen lainahakemus täytyy täyttää verkossa.

Credigon pikalaina on suuruudeltaan 100-2500 euroa ja takaisinmaksuaikaa lainalle saa jopa 5 vuotta. Tosin alle 400 euron lainan täytyy maksaa pois kuudessa kuukaudessa, mikä on järkevää myös asiakkaan kannalta. Hyvä uutinen on se, että lainoista ei peritä mitään avaus- tai kuukausimaksuja. Aino kulu lainalle on lainan korko, mikä on todella reilu ratkaisu lainanhakijan kannalta. Lisäksi lainojen todellinen vuosikorko on aina alle 50,5 prosenttia. Se on myös laissa määritetty korkokatto alle 2000 euron lainoille. Credigo kuitenkin lupaa, ettei käytä mitään porsaan reikiä, kuten moni muu lainayhtiö tekee, vaan lainan kaikki kulut ovat selvästi esillä kuluttajille (lisää tietoa).

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea kaikki 20-70 vuotiaat henkilöt, jotka ovat myös luottokelpoisia. Maksuhäiriöitä ei saa olla, joten huolehdithan siitä, että sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Jos haluat tietää enemmän Credigon lainahakuprosessista, kannattaa lukea hieman lisää credigo kokemuksia verkossa.

Lainanhakijalla tulee olla kaikki perusjutut kunnossa. Sinun tarvitsee tehdä Credigon palvelussa myös sähköinen tunnustautuminen henkilöllisyyden varmistamiseksi.

Credigo ei ainakaan tällä hetkellä myönnä lainoja henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä. Credigo tekee lainanhakijasta henkilökohtaisen luottoarvion, jonka perusteella lainapäätös tehdään. Joskus voi olla, että Credigo tarjoaa sinulle pienempää summaa kuin, mitä alun perin hait. Credigo siis pyrkii aina tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen tarjouksen. Summat ovat siis tapauskohtaisia ja perustuvat aina asiantuntijoiden arvioon lainanhakijan maksukyvystä ja taloudellisesta kapasiteetista.

Älä maksa lainastasi liikaa

Credigo lupaa olla läpinäkyvä lainapalvelu. Lainaan ei pitäisi olla käsittely- tai piilokuluja. Lainakustannukset koostuvat yksinkertaisesti kuukausikorosta. Kuukausikorko on 3,25-3,42 prosentin välillä. Tämä tekee Credigosta todella edullisen lainapalvelun. Lainojen todelliset vuosikorot eivät myöskään koskaan ylitä lailla säädettyä 50,5 prosentin korkokattoa. Tämä koskee nimenomaan pienlainoja.

Credigo on edullinen ja oikeasti selkeä lainapalvelu. Tämä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon moneen muuhun lainanantajaan verrattuna. Credigo haluaa erottua muista lainanantajista ja on siinä myös onnistunut. Lainat on esitetty selkeästi verkkosivuilla ja myös kulurakenne on varsin selkeä.

Vaikka et heti saisikaan haluamaasi lainasummaa voit myöhemmin harkita credigo lainan korotus mahdollisuutta.

Lainan hakeminen on helppoa

Credigon 100-2500 euron suuruinen laina tulee nopeasti asiakkaan tilille myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Laina-aika on myös varsin joustava jopa viiteen vuoteen saakka. Lainapäätöksen voit saada jopa heti ja myös rahat tulevat parhaassa tapauksessa tilille minuuteissa.
Kuten muissakin palveluissa, lainan voi hakea helposti verkkohakemuksella. Credigon lainan hakulomake on selkeä ja helppo täyttää. Lainan hakemisen voi siis hoitaa alusta loppuun saakka verkossa.

Tee näin:

  • Täytä kaikki hakemuksessa kysytyt tiedot huolellisesti
  • Pääset kirjautumaan verkkopankkiin omilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  • Lainapäätöksen saat heti ja rahat luvataan tilille jopa minuuteissa

Kannattaa kuitenkin muistaa, että rahat siirretään asiakkaan tilille lainapalvelun aukioloaikoina. Mikäli teet hakemuksen aukioloaikojen ulkopuolella, käsitellään hakemus vasta, kun palvelut aukeavat seuraavan kerran. Suomessa ei saa lainaa yöllä, mikäli sinulla ei ole jo olemassa olevaa lainapäätöstä esimerkiksi joustoluoton tapaan. Rahat maksetaan siis periaatteessa päiväsaikaan silloin, kun kyseessä on uusi laina.

Sopiiko pikalaina sinulle?

Pikalaina sopii nopeaan ja tilapaiseen lainantarpeeseen. Pikalainojen yksi houkuttelevimmista puolista on se, että ne voi saada tililleen jopa minuuteissa. Pikalainaa haetaankin usein nimenomaan akuuteissa tilanteissa tai silloin, kun halutaan toteuttaa jokin haave nopeasti. Tällaisissa tilanteissa lainan hakeminen pankista saattaa osoittautua liian hankalaksi. Credigo on edullinen lainapalvelu, ja Credogi laskutus on aina selkeää ja johdonmukaista. Credigo aukiolo palveluiden osalta on varsin kattava: lainaa voi hakea ympäri vuorokauden ja Credigo asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan kuutena päivänä viikossa. Credigo yhteystiedot löydät helposti verkosta ja pääset Credigo kirjaudu palveluun heti, kun sinut on hyväksytty laina-asiakkaaksi.

Credigo asiakaspalvelu auttaa asiakkaitaan kaikkiin lainaan liittyvissä asioissa ja voit olla heihin yhteydessä niin puhelimitse ja sähköpostilla kuin verkossa aukeavan chat-ikkunan kautta. Credigo palveluita on helppo käyttää alusta loppuun saakka, ja saat aina tarvittaessa tukea asiakaspalvelusta.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI