Freedom Rahoitus Arvostelu

freedomrahoitus.fi

Freedom Rahoitus on Suomen ja Pohjoismaiden suurin lainanvälittäjä. Heidän kauttaan voit hakea lainaa jopa 60 000 euroon asti. He toimivat kolmantena osapuolena lainan välitysprosessissa, eli kyseinen yhtiö ei myönnä lainoja suoraan itse. Sen sijaan he yhdistävät sinut parhaan lainatarjouksen kanssa. He tekevät yhteistyötä jopa parin kymmenen eri pankin ja yksityisen lainanmyöntäjän kanssa.

Freedom Rahoitus Oy on osa suurempaa konsernia, Bauer Media Groupia. Tähän samaan konserniin kuuluu esimerkiksi lainanvälittäjä Zmarta. Freedom Rahoitus juontaa juurensa jo vuoteen 1999, jolloin he alkoivat tarjota lainapalveluita ensimmäisen kerran. Suomeen kyseinen yritys kuitenkin rantautui vasta vuonna 2009.

Tämä lainanvälittäjä auttaa sinua tekemään parhaan valinnan, kun valitset itsellesi sopivaa lainatarjousta. Vertaamalla lainoja varmistat, että saat parhaan mahdollisen lainan, joka sopii itsellesi ja omaan taloudelliseen tilanteeseesi.

Miten palvelua käytetään?

Freedom Rahoitus auttaa sinua kilpailuttamaan lainat ja valitsemaan itsellesi parhaan lainan. Aloitat prosessin sillä, että täytät lainahakemuksen yhtiön sivuilla. Lainahakemukseen tulee laittaa kaikki omat tietosi, kuten tulot, menot, velat ja työpaikan tiedot. Valitset myös haluamasi lainasumman ja laina-ajan.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen ja tunnistautunut, Freedom Rahoitus lähettää hakemuksesi 25:lle yhteistyökumppanilleen. Tämä on sinulle täysin ilmaista, eli sinun ei tarvitse maksaa palvelun käytöstä.

Yleensä alat saamaan tarjouksia jo muutamassa minuutissa. Sitä mukaa, kun yhteistyökumppanit ovat katsoneet hakemuksesi läpi, saat erilaisia tarjouksia suoraan sähköpostiisi sekä Freedom Rahoituksen dashboardille. Kun olet saanut tarjoukset, voit alkaa vertailla niitä ja valita niistä itsellesi sopivan tarjouksen.

Huomaa, että nämä lainatarjoukset ovat alustavia lainatarjouksia. Kun klikkaat “allekirjoita” -lainatarjouksen vieressä, kyseinen yhtiö voi vielä pyytää sinulta erilaisia dokumentteja todisteeksi ennen lainan maksamista tilillesi. Allekirjoitat lainahakemuksen suoraan yhteistyökumppanin kanssa, ja kun kaikki dokumentit on tarkistettu ja laina on hyväksytty, se maksetaan tilillesi parin päivän kuluessa.

Noudatat sitten lainasopimusta, jonka olet allekirjoittanut yhteistyökumppanin kanssa. Muista vertailla korkoja ja kuluja ennen kuin valitset itsellesi sopivan lainan. Pidä myös mielessä, ettei sinun tarvitse hyväksyä yhtäkään lainatarjousta, jos et tahdo. Yleensä lainatarjoukset ovat voimassa 30 päivää, jonka jälkeen joudut tekemään uuden hakemuksen saadaksesi lisää tarjouksia.

Voit hakea Freedom Rahoituksen kautta kulutusluottoa, joustoluottoa tai yhdistelylainaa. Mikäli et ole varma siitä, millainen laina sopii sinun tarpeisiisi kaikista parhaiten, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluun, joka auttaa sinua valinnassasi.

Freedom Rahoitus yhdistää lainasi

Monille suomalaisille on kertynyt paljon pieniä lainoja, kuten pikavippejä ja luottokorttivelkoja. Joskus paras vaihtoehto voi siis olla yhdistää kaikki pienet lainasi suuremmaksi lainaksi, jolloin maksat vain yhtä korkoa, yksiä kuluja ja yhtä kuukausilyhennystä.

Freedom Rahoitus tarjoaa lainojen yhdistämistä myös. Voit siis tehdä lainahakemuksen heidän sivujensa kautta samalla tavalla kuin tavallistakin lainaa hakiessa. Annat heille vain tiedot myös muista avoimista lainoistasi ja he etsivät sinulle parhaan lainan, jonka avulla voit yhdistää lainasi.

Mitä hakijalta vaaditaan?

Jotta voit hakea lainaa Freedom Rahoituksen kautta, sinun tulee olla vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen, joka asuu vakituisesti Suomessa. Lisäksi sinulla tulee olla puhtaat luottotiedot ja joitakin tuloja. Rahoitusyhtiöt tekevät aina lainapäätöksen perustuen taloutesi kokonaiskuvaan.

Et tarvitse lainahakemukseen takaajia etkä vakuuksia. Voit kuitenkin hakea lainaa yhteishakijan kanssa. Tämä voi olla hyödyksi sinulle, jos haet lainaa, joka on yli 10 000 euroa, tai jos omat tulosi eivät ole kovin korkeat.

Täytä lainahakemus netissä huolellisesti ja kirjoita tarkkoja numeroita hakemukseen. Näin varmistat, että saat parhaat mahdollisuudet lainan hyväksymiseksi.

Freedom Rahoituksen vaatimukset hakijalle ovat hyvin tavallisia. Tämä ei siis juurikaan eroa muista välityspalveluista.

Lainojen hinnat

Lainojen hinnat vaihtelevat riippuen siitä, minkä yhteistyökumppanin kanssa allekirjoitat lainasopimuksen. Muista siis lukea sopimus aina huolellisesti ennen allekirjoittamista! Kulut, joita sinun tulee ottaa huomioon ovat esimerkiksi seuraavat:

 1. Aloitusmaksu. Useat luotonmyöntäjät perivät avausmaksun. Se on kertaluontoinen maksu, jolla katetaan luoton avaamiseen ja tilin perustamiseen liittyvät erilaiset kulut.
 2. Tilinhoitomaksu. Tilinhoitomaksu veloitetaan joka kuukausi, ja se tulee kaikkien muiden kulujen ja korkojen päälle.
 3. Laskutuslisä. Mikäli valitset postitse tulevan laskun, laskuusi lisätään laskutuslisä. Se on yleensä 5 euroa, mutta saattaa vaihdella luoton myöntäjästä riippuen.
 4. Korko. Korko on suurin ja kaikista tärkein kulu, joka sinun tulee ottaa huomioon lainasopimusta allekirjoitettaessa. Viitekorko ja todellinen vuosikorko sekä viivästyskorko ilmoitetaan tarkasti lainasopimuksessa, ja kannattaa ottaa laskin käteen ja laskea, kuinka paljon maksat lainastasi. Et siis maksa pelkästään lainasi pääomaa takaisin, vaan maksat myös korkoa, joka voi olla muutamasta prosentista jopa satoihin prosentteihin.

Freedom Rahoituksen yhteistyökumppanit

Freedom Rahoitus tekee yhteistyötä jopa 25 eri pankin ja yksityisen lainanmyöntäjän kanssa. Kaikki yhteistyökumppanit ovat rahoitusalan ammattilaisia, ja ne ovat kaikki joko suomalaisia tai pohjoismaisia palveluita. Monet nimet ovatkin suomalaisten korvaan jo erittäin tuttuja.

Yhteistyökumppaneihin kuuluvat esimerkiksi:

 • Svea Ekonomi
 • Nordea
 • Bank Norwegian
 • Halino
 • Lainaamo
 • Santander
 • Euroloan
 • Nordax Bank

Sekä monia muita pienempiä ja suurempia lainojen myöntäjiä. Muista, että jokaisella lainan myöntäjällä on omat erilaiset korot ja kulut lainasopimuksessaan, joten lue lainasopimus aina huolellisesti läpi ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Freedom Rahoituksen asiakaspalvelu on ystävällinen

Freedom Rahoituksen suomalaiseen asiakaspalveluun saa yhteyden maanantaista perjantaihin kello 08:00-19:00 ja viikonloppuisin he ovat kiinni. Apua saa niin sähköpostilla kuin puhelimitsekin, eikä vastausta tarvitse odotella onneksi kovin kauaa. Sähköpostivastauksen saa yleensä 24 tunnin sisällä, kun taas puhelimessa saattaa joutua odottamaan pari minuuttia.

Asiakaspalvelu on ystävällinen ja asiantunteva. He auttavat sinua kaikissa lainan hakemiseen liittyvissä ongelmissa ja voivat auttaa jopa lainojen yhdistelemiseen liittyvissä kysymyksissä. He eivät kuitenkaan voi auttaa laskuihin liittyvissä ongelmissa, sillä teet lainasopimuksen kolmannen osapuolen kanssa, johon Freedom Rahoituksella ei ole puuttumista. Mikäli siis tarvitset apua laskuissa tai maksuissa, ole yhteydessä siihen lainanmyöntäjään, jonka kanssa allekirjoitit lainasopimuksen.

Freedom Rahoitus yhteenveto ja kokemuksia

Monet suomalaiset ovat jakaneet omia Freedom Rahoitus kokemuksia netissä ja kertoneet omin sanoin, mitä mieltä he ovat kyseisestä yhtiöstä. Asiakkaat ovat olleet suurimmaksi osaksi erittäin tyytyväisiä palveluun. He sanovat, että ovat saaneet paljon lainatarjouksia ja koko prosessi oli hyvin helppo. Asiakaspalvelukin on saanut käyttäjiltä kehuja. Monet ovat jopa sanoneet päässeensä irti pikavippikierteestä, kiitos Freedom Rahoituksen yhdistelylainan. Huonoja kokemuksia asiakkailta ei juurikaan löytynyt netin foorumeilta.

Kokonaisuutena Freedom Rahoitus on hyvin helppokäyttöinen sivu, jonka kautta on helppo vertailla lainoja. Lainahakemuksen tekemisessä menee jokunen minuutti, sillä kaikki omat tiedot pitää täyttää yksityiskohtaisesti. Lainatarjouksia alkaa tulvimaan muutaman minuutin kuluttua ja niistä on helppo valita itselleen sopiva tarjous.

Kaiken kaikkiaan Freedom Rahoituksen käyttämisessä ei ole mitään vikaa. Kyseinen palvelu on luotettava ja toimii hienosti ja rehellisesti. Muista aina käyttää aikaa saamiesi lainatarjousten vertailuun, sillä jokainen lainantarjoaja on luonut erilaisen sopimuksen asiakkailleen.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI