Lainaamo Arvostelu

lainaamo

Lainaamo Oy mainostaa itseään suomalaisena erityisrahoitusyhtiönä. Monipuolisten palveluiden keskiössä on erilaiset kulutusluotot, jotka on suunnattu nimenomaan kuluttajille. Monipuolisten lainatuotteiden ja palveluiden lisäksi yhtiöllä on erityinen lähestymistapa rahoitusalaan laajemmin. Lainaamo palvelee laajaa asiakaskuntaa tarjoten nopeita rahoitusratkaisuja tilapäiseen rahantarpeeseen.

Lainaamo on rekisteröity Suomen Aluehallintorekisterin luotonantaja rekisteriin, joten kyseessä on ehdottoman luotettava luotonantaja. Yhtiö on palvellut lähes 100 000 suomalaista asiakasta. Lainaamo pystyy tarjoamaan yksilöllisiä rahoitusratkaisuja ja lainaa voi hakea periaatteessa mihin tahansa. Lainaamo on myös tunnetun vertaislainoja sekä joukkorahoituslainoja tarjoavan Fellow Finance Oyj:n tytäryhtiö. Ei siis ihme, että Lainaamo on niin kattava rahoitusalan toimija, sillä Fellow Finance on tunnettu laadukkaista ja kehittyneistä rahoitusalan palveluistaan. Joskus on niin, että olemme keränneet kaikki lainanantajat saman sivuston alle ja muutamat lainapalvelut nostavat selkeästi päätään muihin verrattuna. Lainaamo saattaa hyvinkin olla yksi näistä palveluista.

Myös lainaamo on osiltaan suomalainen erityisrahoitusyhtiö. Yhtiö on toiminut suomessa jo vuodesta 2013 lähtien tarjoten monipuolisen kattauksen erilaisia lainapalveluita suomalaisille kuluttajille. Vuodesta 2015 lähtien yhtiö on kuitenkin toiminut Fellow Financen tytäryhtiönä, saaden taakseen yhden merkittävän rahoitusalan toimijan Suomessa.

Lainaamosta on mahdollista saada lainaa jopa 20 000 euroon saakka, joten yhtiö tosiaankin tarjoaa myös vähän isompia lainoja. Myös pienille lainasummille on Suomessa kysyntää, ja lainaamo vastaa hyvin myös tähän tarpeeseen. Kulutusluotoille on lainaamossa monta eri kategoriaa: autolaina, kulutusluotto, remonttilaina ja yhdistelylaina ovat esimerkiksi esiteltyinä yhtiön sivuilla. Lainaamo tarjoaa myös laajempia lainapalveluita esimerkiksi juuri yhdistelmä lainojen muodossa. Hait sitten mitä lainaa tahansa, saat lainapäätöksen aina todella nopeasti. Yhtiön lainoja voi myös helposti verrata muihin kulutusluottoihin monissa eri vertailupalvelluissa.

Lainaamon palvelut ovat suunnattu nimenomaan Suomessa asuville henkilöille, eikä muista maista tulleita hakemuksia oteta huomioon. Yhtiö haluaa korostaa kotimaisuuttaan ja tähdentää, että kaikissa lainaan liittyvissä asioissa sovelletaan aina Suomen lainsäädäntöä.

Lainaamon palvelut

Lainaamo tarjoaa kulutusluottoja melko suurella hintahaitarilla. Lainaa voi hakea 500-20 000 euron väliltä, joten Lainaamon kautta voidaan toteuttaa vähän suurempiakin hankkeita. Myös lainojen takaisinmaksuajat ovat joustavia, ja suuremmissa lainoissa takaisinmaksuaika on jopa 10 vuotta. Asiakas pääsee hakemaan lainaa helposti yhtiön verkkopalveluissa erillisen hakemuslomakkeen kautta. Toiminta on nopeaa, sillä asiakas saa lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Turhia viiveitä ei siis pitäisi syntyä, vaan kyseessä on aidosti välitön lainapalvelu.

Suuremman mittakaavan lainanantajassa on se hyvä puoli, että niiden kapasiteetti myöntää lainoja välittömästi on usein parempi verrattuna pienempiin lainanantajiin. Suurenkin lainan voi siis saada hyvin nopeasti ja tämä ilahduttaa monia suomalaisia lainanhakijoita. Lainaamo on kuitenkin myös ehdottoman vastuullinen lainanantaja, joten lainanhakijan luottokelpoisuus varmistetaan aina ennen lainan myöntämistä.

Lainaamo lupaa lainalle edulliset kuukausikulut. Kuukausierä voi olla niinkin vähän kuin alle 30 euroa, riippuen lainasummasta. Suuremmissa lainasummissa myös lyhennettävät erät ovat isompia, joten kannattaa tarkkaan miettiä, minkä suuruisen lainan on valmis ottamaan.

Kulutusluottojen hyvä puoli on, että suuremmissakaan lainasummissa ei tarvita takaajia tai vakuuksia, jos lainanhakijan perusasiat ovat kunnossa. Moni päätyy hakemaan lainaa nimenomaan rahoitusyhtiöltä, sillä omasta perinteisestä pankista haettavalla lainalla saattaa olla huomattavasti tiukemmat ehdot kuin nimenomaan kulutusluottoihin erikoistuneilla toimijoilla. Lainaamon laina-ajat vaihtelevat parista vuodesta aina kymmeneen vuoteen saakka, joten asiakkaalla on mahdollisuus tehdä itseään palveleva takaisinmaksusuunnitelma. Pienemmän lainat kannattaa kyllä maksaa takaisin nopeammin, sillä muuten niiden kustannukset nousevat helposti jopa naurettaviin mittasuhteisiin alkuperäiseen lainasummaan verrattuna. Mutta suuremmissa lainoissa myös laina-ajat saattavat helposti olla useita vuosia.

Kannattaa muistaa, että myös lainaamon kohdalla lainan korko on henkilökohtainen. Se vaihtelee 5-18 prosentin välillä. Lainan hakeminen on täysin ilmaista ja sinä teet lopullisen päätöksen lainan nostamisesta. Lainahakemus kannattaa kuitenkin täyttää huolella, sillä se saattaa vaikuttaa siihen, millaisen lainatarjouksen tulet saamaan. Mitä paremmin olet hoitanut raha-asiasi menneisyydessä, sitä paremman lainatarjouksen voit saada.

Kannattaako sinun hakea lainaamo lainaa?

Lainaamon palvelut sopivat jokaiselle, joka tarvitsee rahoitusta joko pieniin tai vähän suurempiin arjen tai vapaa-ajan tarpeisiin. Lainaamo tarjoaa monipuolisen kattauksen erilaisia lainoja niin lainojen yhdistämiseen kuin vaikkapa uuden auton tai remontin rahoittamiseen. Käytännössä kyse on kuitenkin nimenomaan kulutusluotoista, vaikka lainoilla onkin jopa kymmenkunta eri nimeä. Tämä saattaa osiltaan olla jopa harhaanjohtavaa, sillä oikeastaan kaikki lainat ovat melko samalla tavalla kulutusluottoja. Joku saattaa pitää lainojen monia muotoja, jopa häiritsevänä. Mutta lainaamon tarkoituksen on varmasti osoittaa, että lainaa voidaan tosiaan käyttää monenlaiseen tarkoitukseen remontista auton hankkimiseen.

Lainan saadaksesi sinun tulee olla vähintään 20-vuotias, pysyvästi Suomessa asuva ja työssäkäyvä tai eläkettä saava henkilö. Sinun ei kuitenkaan tarvitse kyetä arvioimaan lainakykyäsi vuosiksi eteenpäin, sillä lainantakaisinmaksu on mahdollista järjestää joustavasti. Suunnitelmaan on siis mahdollista tehdä muutoksia myöhemmin. Voit maksaa lainaa enemmän silloin, kun tulot sen sallivat. Ja vastaavasti pienentää kuukausierää, mikäli tulot ovat tiukalla. Omaa maksukykyä tulee kuitenkin voida myös realistisesti arvioida, sillä lainan on tarkoitus parantaa omaa tilannetta, ei saada omaa talouttaan kaatumaan. Omat tiedot kannattaa täyttää totuudenmukaisesti, sillä lainaa myönnetään sen perusteella. Voit luottaa lainaamoon siinä, että se toimii myös sinun parhaaksesi antaessaan yksilöidyn lainatarjouksen. Lainaa voit hakea vuorokauden ympäri ja parhaassa tapauksessa voit päästä toteuttamaan unelmasi jopa saman päivän aikana. Kannattaa käydä lukemassa lisää lainaamo kokemuksia verkossa, jotta voit saada mahdollisimman kattavan kuvan tästä lainanantajasta.

Mitä tietoja tarvitse lainahakemukseen?

Lainahakemuksen perustietojen lisäksi voi olla, että joudut toimittamaan erillisiä liitteitä tilanteestasi riippuen. Alle tuhannen euron lainasummissa erillisiä liitteitä ei tarvitse toimittaa. Et siis pienissä lainoissa tarvitse mitään tulotositteita tai muita liitteitä.

Yli tuhannen euron lainoissa asiakkaan taas tulee toimittaa kopio ansiotuloista. Liitteessä tulee tulla ilmi niin palkansaajan kuin työnantajan nimi. Lisäksi lainanhakijan tulee tehdä selkeä tuloerittely viimeisimmältä palkkajaksolta. Lainaamo kysyy varsin yksityiskohtaisia tietoja, sillä erittelystä tulee selvitä myös kumulatiivinen tulo vuoden alusta sekä työsuhteen alkamispäivä. Tämä kertoo kuitenkin osaltaan myös Lainaamon vastuullisuudesta, sillä lainaa halutaan tarjota vain aidosti maksukykyisille henkilöille. Myös eläkeläisen tulee toimittaa todistus eläkkeestään. Lisäksi yrittäjän tulee toimittaa kopio viimeisimmästä tilinpäätöksestään.

Yhteenveto

Lainaamo on ehdottomasti yksi monipuolisimmista lainantarjoajista. Lisäksi yhtiö myöntää myös varsin suuria lainoja verrattuna moneen muuhun pienempään lainantajaan. Lainaamon takana on kokenut rahoitusalan toimija, jolla on vankka asema Suomen rahoitusmarkkinoilla.

Kannattaa ehdottomasti tutustua Lainaamon monipuolisiin lainapalveluihin netissä hieman tarkemmin. Eri lainavaihtoehdoista on kerrottu kattavasti Lainaamon sivuilla osoitteessa lainaamo.fi. Myös lainaamon asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin niin sähköpostitse kuin puhelimitse. Lainaamolta saat aina asiantuntevaa palvelu. Yhtiön tuotteet pärjäävät varsin hyvin myös hinnoiltaan mutta erityistä kiitosta saa palveluiden monipuolisuus sekä lainojen hintahaitari.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI