Lainasto Arvostelu

lainasto

Lainasto on tuttu lainapalvelu tuhansille suomalaisille. Lainasto tarjoaa pieniä ja keskisuuria lainoja monenlaiseen tarpeeseen. Laina summat lähtevät liikkeelle pienistä muutaman sadan euron summista aina monen tuhannen euron kulutus- ja joustoluottoihin. Lainastolla on selkeä kattaus erilaisia laina tuotteita, joihin kannattaa tutustua tarkemmin. Lainasto pikalaina ja lainasto pikavippi ovat tulleet tutuiksi tuotteisiksi suomalaisille kuluttajille ja monet ovat saaneet avun nopeaan rahantarpeeseen.

Lainaston takana on GF Money Consumer Finance Oy. Yhtiö on erittäin ammattitaitoinen ja vastuullinen yritys. Lisäksi yritys on osa Etelä-Suomen Aluehallintovirastoa ja on näin rekisteröity luotonantaja. Toiminnassa noudatetaan aina Suomen lakeja ja yhtiö pyrkii muutenkin mahdollisimman vastuulliseen toimintaan.

Lainasto oy on todella panostanut luotoantopolitiikkaansa ja on halunnut viedä sitä yhä vastuullisempaan suuntaan. Yhtiö ei myönnä lainoja henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä tai niille, joiden maksukyvyn epäillään muuten heikentyneen.

Lainaa Lainastolta

Kuten mainittu Lainasto lainatuotteet on esitetty hyvin selkeästi. Lainasto tarjoaa yksinkertaisuudessaan kolmea eri lainatuotetta, jotka kaikki kuitenkin palvelevat erilaisia tarpeita. Yhdessä ne muodostavat lainaston monipuoliset lainapalvelut, jotka tarjoavat monelle suomalaiselle kuluttajalle loistavan lainaratkaisun. Aivan suurimaan rahantarpeeseen Lainasto ei kuitenkaan voi vastata, sillä se myöntää lainaa vain 5000 euroon saakka. Pienissä ja keskisuurissa lainoissa nämä lainatuotteet ovat kuitenkin laadukkaita ja palvelevat monenlaisia tarkoitusperiä.

Voit siis valita itsellesi parhaan lainaratkaisun ja kannattaa tutustua lainatuotteisiin huolella ennen lainahakemuksen tekemistä.

Lainasto joustoluotto: Lainaston joustoluotto on 100-3000 euron luottoraja, jossa asiakas saa käyttöönsä niin sanotun jatkuvan lainan. Omalta luottotililtä voi tehdä nostoja aina tarpeen mukaan aina oman tilanteen suuntaisesti. Takaisinmaksu tehdään yleensä pienissä kuukausierissä sen mukaan, kun olet nostoja tehnyt. Joutoluotoissa maksetaan kuluja vasta, kun ole tehnyt noston. Eli jos et nosta rahaa, et myöskään maksa mitään. Voit siis tehdä joustoluottohakemuksen Lainaston kautta ilman mitään riskejä: sinä teet lopullisen päätöksen lainan nostosta ja voit nostaa rahaa juuri sen verran kuin sillä hetkellä tarvitset. Joko koko lainasumman kerrallaan tai mahdollisesti vain muutaman satasen kerrallaan.

Lainaston joustoluotto on kuluiltaan melko tavallinen. Esimerkiksi 2000 euron lainasummassa tyypillisellä 12 kk laina-ajalla, kulujen osuudeksi tulee tällaisessa lainassa 1086,91 euroa, joten tässä esimerkki lainassa maksat yhteensä takaisin 3086,91 euroa. Lainan todelliseksi vuosikoroksi tulee 135,62 prosenttia.

Lainasti kulutusluotto: Lainaston kulutusluoto on 2000-5000 euron suuruinen laina. Tällä kulutusluotolla voi siis rahoittaa jo vähän isoimpiakin ostoksia tai hankintoja. Monet käyttävät kulutusluottoa esimerkiksi pienen remontin rahoittamiseen tai vaikkapa autoon liittyvien kulujen kattamiseksi. Lainastoon kulutusluotolle saa 12-36 kk maksuajan, joten takaisin maksuun saa tarvittaessa paljonkin joustovaraa.

Lainasti kulutusluotto on kuluiltaan hieman edullisempi kuin verrattuna joustoluottoon. Riippuen siitä, miten joustoluottoa käytetään. 2000 euron lainasummalla 12 kk takaisinmaksuajalle lainan kulut ovat 839,53 euroa, joten lainan kokonaishinnaksi tulee 2839,53 euroa. Lainan todellinen vuosikorko on siten 67,13 prosenttia.

Lainaston pikalaina on suuruudeltaan 100-400 euroa. Kyseessä on siis kertaluontoinen pieni laina. Silti tässä pienessäkin lainassa on maksuaikaa jopa vuosi. Kannattaa kuitenkin varoa, etteivät lainan kokonaiskustannukset nouse samalla pilviin. Vaikka maksuaika on pitkä, lainan voi silti maksaa aina takaisin nopeammin. Pikalainan takia ei siis ole mikään pakko tehdä pitkiä sitoumuksia. Lainasto pikavippi palvelee monen lainatarpeita silloin, kun summat eivät ole suuria.

Pikalainan kulut ovat lainastolla melko kohtuulliset. 400 euron lainasummalla 12 kk maksuajalla lainan kulut ovat 150 euroa. Lainaa maksetaan takaisin siis yhteensä 550 euroa ja todellinen vuosikorko on 48,90 euroa.

Lainasto lainat ovat selkeästi erotultu. Joustoluotto sopii pidempään ja jatkuvaan rahantarpeeseen, jolloin rahaa voidaan nostaa aina tarpeen mukaan. Lainaston kulutusluotolla taas voidaan tehdä isompiakin hankintoja ja rahoittaa suurempia menoja tai unelmia. Lisäksi lainastolla on listallaan vielä pikalaina, joka sopii aina pieneen ja nopeaan rahan tarpeeseen.

Lainoja valitessa kannattaa ottaa huomioon kokonaisuus. Etenkin Lainaston kulutusluotto ja pikalaina ovat kuluiltaan varsin kohtuulliset. Kannattaa kuitenkin pohtia, mikä laina lopulta palvelee sinua parhaiten. Jos lainan tarpeesi on suuri, pikalaina ei varmastikaan vastaa tarpeitasi. Vastaavasti jos tiedät lainan tarpeesi olevan pidempiaikainen ja tarvitset pieniä summia silloin tällöin, on joustoluotto silloin paras vaihtoehto. Lainaston joustoluotossa maksat vain siitä, mitä käytät, joten myös tämän lainan osalta kulut on mahdollista pitää kohtuullisina. Myös lainasto takaisinmaksu onnistuu aina joustavasti, joten kannattaa alusta alkaen luoda itselleen sopiva takaisinmaksusuunnitelma

Vastuullinen luotonantaja

Lainasto myöntää lainaa ainoastaan raha-asiansa kunnolla hoitaneille henkilöille. Lainanhakijalta edellytetään säännöllisiä tuloja ja asiakkaan tulee myös voida osoittaa vahvistus omista tulotiedoista. Pankista lainaa ilman luottotietoja on todellista joissakin tapauksissa mutta tällä hetkellä vain harva lainanantaja myöntää lainaa ilman luottotietoja. Poikkeuksiakin mutta silloin lainan ehdot saattavat olla melko tiukat. Lainanhakijan tulee joka tapauksessa pystyä osoittamaan maksukykynsä, vaikka hänellä olisikin kontollaan vanha maksuhäiriömerkintä. Voit olla varma, että lainasto oy taloustiedot ovat kunnossa. Ja yhtiö on tarkka myös asiakkaidensa talouden tilasta. Lainasto käyttää palveluissaan vahvan tunnistautumisen periaatteita ja rahat maksetaan vain tunnistautuneen henkilön pankkitilille.

Yhtiöllä on tiukat vaatimukset myös omalle henkilökunnalleen. Heitä koulutetaan jatkuvasti rahoitusalan uusimpien vaatimusten mukaan. Voit siis olla varma, että Lainastolla sinua palvelee aina alan ammattilaiset. Yhtiö on myös jatkuvasti tarkentanut luotonannon kriteerejään, jotta ne olisivat entistä varmempia. Yhtiön vastuullisuudesta kertoo myös se, että he antavat asiakkailleen myös velkaneuvontaa ongelmatilanteissa. Lainanantajaan kannattaa siis heti olla yhteydessä, mikäli itsellään ilmenee maksuvaikeuksia. Lainasto kuitenkin opastaa asiakkaitaan talousongelmien estämiseksi. Kukaan ei varmastikaan halua, että lainasto perintä lähtee käyntiin, joten siksi asioihin kannattaa puuttua ajoissa ja tehdä vaikka uusi takaisinmaksusuunnitelma. Lainasto laskut kannattaa aina hoitaa ajallaan ja mikäli ongelmia ilmenee, lainasto asiakaspalvelu neuvoo sinua, miten hoitaa asiaa eteenpäin.

Yhtiö on halunnut kiinnittää huomiota myös markkinointiin ja haluaa myös siinä edistää vastuullista tapaa esittää asioita.

Yhteenveto

Lainasto tarjoaa asiakkaille selkeitä ja varsin edullisia lainapalveluita. Lainatuotteista löytyy ratkaisu moneen pulmaan, vaikka todella suureen rahantarpeeseen Lainaston lainat eivät sovellu. Lainasto kokemuksia voi lukea lisää verkosta kattavamman kuvan saamiseksi.

Kun sinut on hyväksytty Lainaston asiakkaaksi, pääset välittömästi Lainasto kirjaudu palveluun, jossa voit hoitaa kaikki laina-asiasi. Myös kaikki Lainasto oy yhteystiedot löytyvät yhtiön verkkosivuilta. Lainasto keskustelu käy joskus vahvana netissä, joten kannattaa tarkastaa, mitä muut ovat sanoneet tästä palveluntarjoajasta. Voit olla asiakaspalveluun yhteydessä niin puhelimitse kuin sähköpostilla, joiden lisäksi voit avata yhtiön nettisivuilla chat ikkunan.

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI