Vivus Arvostelu

vivus.fi

Vivus on yksi parhaista lainapalveluista Suomessa. Monen muun rahoitusyhtiön tapaan Vivus tarjoaa asiakkailleen erilaisia pikalainoja. Moni suomalainen on törmännyt Vivukseen esimerkiksi mainonnan kautta ja ajoittain yritys onkin saanut paljonkin medianäkyvyyttä. Siksi monet suomalaiset ovat jo päätyneet ottamaan Vivus lainan. Pikavippi Vivus palvelun kautta sopii nopeaan rahantarpeeseen, ja pikalainat voivat olla hyvä ratkaisu silloin, kun tarvitset rahaa nopeasti. Vivus laina on jo palvellut monia suomalaisia kuluttajia, eikä se vielä kertaakaan ole pettänyt. Jos haluat kuulla totuuden tästä lainanantajasta suoraan asiakkaiden suusta, kannattaa käydä lukemassa Vivus kokemuksia verkossa.

Vivuksen kattava markkinointi on toiminut, koska vivus.fi on todella noussut kotimaisten kuluttajien tietoisuuteen. Yhtiö tarjoaa ensilainan ottajalle jopa korotonta ensilainaa, joten kannattaa todellakin hyödyntää uuden asiakkaan etuja Vivuksen palveluissa. Lue lisää vivus.fi palvelussa.

Vivus myöntää asiakkailleen pieniä maksimissaan 400 euron suuruisia lainoja. Isompaan lainantarpeeseen tämä palvelu ei siten sovellu. Vanhoille asiakkaille myönnetään myöhemmin jopa 2000 euron limiitti, kunhan ensimmäinen laina on hoidettu kunnialla pois. Nopeaan ja pieneen rahantarpeeseen tämä palvelu on mitä parhain!

Mikä Vivus?

Kuten sanottu Vivus laina on yksi markkinoiden parhaimmista lainapalveluista pienien lainojen suhteen. Itsessään Vivus ei ole mikään pieni toimija, sillä se lainaa rahaa ympäri Euroopan. Vivuksen takana on 4Finance-konserni, joka toimii Suomen lisäksi melkein kymmenessä eri maassa. Suomessa yhtiö aloitti toimintansa vuonna 2009. 4Finance yhtiöllä on markkinoilla myös muita lainatuotteita mutta osaltaan se on erikoistunut Vivuksen kaltaisiin pikalainatuotteisiin. Voidaan siis olla varmoja, että Vivuksen takana on osaavat kädet ja vankkumatonta ammattitaitoa. Suomessa Vivuksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Vivus laina

Koska laina ovat pieni, ovat myös takaisinmaksuajat lyhyitä. Usein laina maksetaan takaisin vain kuukauden kuluessa. Vivuksen palvelut ovat varsin joustavia, koska yhtiö myöntää niin sanottua avointa lainaa, jossa lainaa voidaan myöhemmin tarvittaessa nostaa lisää. Kaikki nostetut summat on kuitenkin mahdollista maksaa kerralla pois, mikäli asiakas niin haluaa. Vivus maksusuunnitelma auttaa sinua tekemään itsellesi parhaan aikataulun lainojen takaisinmaksuksi. Jos tiedät, että rahaa on tulossa vaikkapa kahden viikon päästä, voit ajoittaa takaisinmaksupäivämäärän siihen ajankohtaan. Näin voit maksaa lainan takaisin silloin, kun tiedät sinulla olevan rahaa tilillä.

Kuka voi saada lainaa?

Lainan hakijan tulee olla vähintään 20 vuotias. Lisäksi lainan hakijan tulee asua Suomessa. Vivus ikäraja on niin matala, että jopa nuoret aikuiset voivat hakea lainaa Vivuksen kautta. Usein muissa lainapalveluissa lainanhakijalta saatetaan edellyttää jopa 24 vuoden ikää. Kuten yleensäkin lainaa hakiessa, hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Tämä on yleinen käytäntö Suomessa, ja se koskee lähes kaikkia lainapalveluita. Kannattaa myös muistaa, että lainaa tulee aina ottaa oman maksukyvyn mukaan. Onneksi Vivus on myös vastuullinen toimija, eikä lainaa edes myönnetä muille kuin maksukykyisille henkilöille.

Vivus laina kustannukset

Vivus lainan kokonaiskustannukset ovat usein varsin kohtuulliset. Tämä on silloin, kun laina maksetaan ajallaan takaisin. Kannattaa kuitenkin aina tarkastaa kaikki lainaan liittyvät kustannukset ennen lainan nostamista. Vivus pärjää hinnoillaan kuitenkin hyvin verrattuna moniin muihin lainoihin markkinoilla.

Uusille asiakkaille myönnetään 400 euron luottoraja, jonka laina-aika on 3-30 päivää. Ensimmäinen laina on kuluton ja koroton. Nykyisille asiakkaille Vivus taas myöntää 2010 euron luottorajan, jonka takaisinmaksuaika on 3-61 päivää. Tämän lainan ainoa kustannus on vuosikorko, joka on maksimissaan 206,83 %. Maksueriä on kuitenkin vain yksi. Kannattaa kuitenkin aina tarkastaa myös lainan todellinen vuosikorko.

Näin otata Vivus lainaa

Vivuksella et ota ainoastaan lainaa, vaan saat käyttöösi myös monenlaisia palveluita ja etuja. Vivus on onnistunut erottumaan monesta muusta lainapalvelusta juuri näillä huolella kootuilla palveluilla. Kuten mainittu uudelle asiakkaalle tarjotaan 10-400 euron ensilaina täysin ilman kuluja silloin, kun laina maksetaan pois seuraavan kuukauden aikana. Vanhat asiakkaat saavat sitten käyttöönsä luottorajan aina 2010 € saakka. Kaikki lainan ovat Vivuksella vakuudettomia, etkä tarvitse lainalle erikseen takaajaa. Lainahakemuksen voi täyttää helposti verkossa alusta loppuun saakka ilman turhia muodollisuuksia.

Asiakas pääsee itse lainahakemuksen yhteydessä valitsemaan itselleen 3-30. Tarvittaessa maksuaikaa voidaan myös pidentää – voit siis halutessasi hyödyntää Vivuksen eräpäivänsiirtopalvelua. Se onnistuu helposti pienen lisämaksun kautta. Lainan saat joka tapauksessa erittäin nopeasti Vivuksen kautta. Parhaassa tapauksessa laina on tililläsi jopa 15 minuutin kuluessa. Vivus siirtää asiakkailleen rahaa viikon joka päivä kello 7-23 välillä. Vaikka Vivuksella onkin toimintaa ympäri Euroopan, voit luottaa siihen, että saat laadukasta suomenkielistä asiakaspalvelua kaikkiin lainaan liittyvissä asioissa. Vivus asiakaspalvlu palvelee ma-pe klo 9-17 välisenä aikana. Lainapalvelu on kuitenkin auki joka päivä klo 7-23. Kannattaa tarkastaa Vivus aukioloajat verkosta. Tämä lisäksi löydät myös kaikki Vivus yhteystiedot helposti saman sivuston alta. Lisäksi voit laittaa Vivukselle myös sähköpostia. Moni suosii nykyään kuitenkin chat-ikkunan käyttöä, joka on kätevä tapa olla yhteydessä asiakaspalveluun. Se on käytössä myös Vivuksella.

Lainaa verkossa helposti

Vivus myöntää luottoja kaikille 20-vuotta täyttäneille henkilöille, jotka asuvat Suomessa. Lisäksi aikaisemmat raha-asiat tulee olla hoidettu moitteettomasti, eikä asiakkaalla saa olla kontollaan maksuhäiriömerkintöjä. Kun haet lainaa ensikerran, tulee sinun rekisteröityä palveluun sekä tunnustautua palvelussa asianmukaisella tavalla. Jos taas ole jo ennestään Vivuksen asiakas, sinulla pitäisi olla oma asiakasprofiili. Vanhana asiakkaana on helppo hakea lainaa oman profiilin kautta. Tässä vaiheessa lainan saaminen tilille on todella nopeaa, sillä vanhana asiakkaansa rahat voivat olla tililläsi jopa 15 minuutin kuluessa.

Myös Vivuksen lainan takaisinmaksu on helppoa ja vaivatonta. Jokaisen lainanhakijan kannattaa kuitenkin tehdä oma takaisinmaksusuunnitelma ennen lainan ottamista. Koska kyseessä on suhteellisen pienistä lainoista, suurin osa niistä maksetaan nopeasti takaisin. Laskun eräpäivää on kuitenkin mahdollista siirtää 14 tai 30 päivää. Tästä peritään kuitenkin pieni maksu. Yleisesti ottaen voidaan kuitenkin sanoa, että kannattaa pyrkiä toimimaan laina-ajan puitteissa. Mikäli takaisinmaksuun halutaan tehdä muutoksia, kannattaa aina olla ensi sijassa yhteydessä asiakaspalveluun. Usein voidaan sopia uusi maksusuunnitelma ja ongelmilta voidaan välttyä. Jos et hoida raha-asioitasi kunnolla, voit olla aivan varma, että Vivus perintä lähettää sinulle maksumuistutuksen. Aina on kuitenkin mahdollista tehdä Vivus maksusuunnitelma.

Yhteenveto

Vivus on luotettava lainapalvelu, joka on erikoistunut etenkin pieniin lainoihin. He tarjoavat yksinkertaisia ja joustavia lainapalveluita. Asiointi verkossa on helppoa ja mutkatonta. Vivus.fi sivustolta löytää helposti kaiken tarvitsemansa. Myös asiakaspalvelu tulee apuun kaikissa lainaan liittyvissä asioissa. Vivuksen palvelu on aina asiantuntevaa, ja heillä on mittava kokemus Suomen lainamarkkinoilta.

Vivuksella pääset hyödyntämään ensilainaajan edun, jossa saat jopa 30 päivä kuluttoman ja korottoman ensilainan. Moni suomalainen on hyödyntänyt tämän tarjouksen, jonka jälkeen voit saada käyttöösi jopa 2000 euron suuruisen lainan. Vivus lainojen kustannukset ovat varsin kohtuulliset, kun niitä vertaa moneen muuhun markkinoilla olevaan lainapalveluun. Lainojen vertailu ei kuitenkaan koskaan ole pahitteeksi ennen, kun teet lopullisen valintasi!

UUTISET JA TARJOUKSET

Tilauksellasi suostut vastaanottamaan uutisia ja tarjouksia meiltä ja kumppaneilta.

REKLAAMI